Komentari za tekst "Beda: Ovako izgleda poklon za otpust mame i bebe iz porodilišta"

Komentara
274
Ostavite komentar
Nije tačno da je ovo sve od "drzave"! Dobija se ogroman paket od grada Beograda, sadrzi pelene svedske i tetra, torbu, kozmetiku... veliki i bogat paket. Ovaj mali paket je ono sto se u N. Frontu dobija u sobi a veliki pred sam izlazak iz porodilista. Inace, porodila sam se 30.4.2015.
Sami ste napisali - od grada Beograda ste dobili! Mi u Subotici dobijamo ovo sto je na slici,samo je umesto uzorka sampona bio uzorak omeksivaca,i to je to,a od grada se dobija 30.000ukupno,i tako je vec godinama unazad. Nazalost trudnice u Bg i ostalim delovima Srbije nemaju isti tretman!
Jelena, porodile smo se istog dana u istom porodilistu :)
A da dodam i da pojedine Bg opstine daju pakete, nezavisno od grada, samo se treba prijaviti. Tako je na Vracaru u paketicu, izmedju ostalog, i jedna knjiga iz Kreativnog centra o roditeljstvu, Nuk flasica od 300ml, cucla, posteljina (premala za nas krevetac).
Ja sam se porodila pre 19 dana u Visegradskoj... dobila sam paket u kome je bilo pakovanje pelena, torba, vlazne maramice i kupka
Bekolino, sapun i krema dr Plant, ampulice vitamina D3, tufleri za gridi avent... nije nesto mnogo, ali svakako vise od ovog paketa sa slike... Ne znam sta se desilo pa ta zena nije dobila isti paketic samo 2 nedelje posle mene...
Takodje,dobila sam ovaj neseser i taj malo veći u kesi pre 20 dana,a 2012 sam dobila dosta veći!Bilo je svašta u njemu!
Drzava 0!!! Sramota!!! Sreca pa se nisam porodila u Srbiji.
Ne brinite, mi smo u februaru 2014 dobili Ništa. Tako da napredujemo polako izgleda... Danas jedna pelena, za godinu dana dve, pa polako.. A bednih 10 000 od grada Kragujevca jos uvek ne videsmo :/
Porodila sam se 30.12.2014 u KBC ZVEZDARA. Dobila sam dva paketa, pampers, svedske, tetra pelene, benkicu, prostirku arilje, uloske za grudi, kupku becolino i dzonson, mleko, ulje, seba med kremu za bebe, cuclu, ocanisept, kremu za bradavice, glodalicu, dr plant kremu protiv ojeda. Paket ok ali osoblje katastrofa, u KBC ZVEZDARA cista korupcija, svi koji daju mito imaju poseban tretman govorim iz licnog iskustva. Hrana ok.
Južno-tužno, Niš, NIŠta
Pa u Splitu ni sa prvim prije 18 god.,no sad s male nom 11 mj.nisam dobila ništa jer ne daju nikakvi poklon
Ja u Sapcu nisam nista dobila.... ni uzorak necega...
kad ste se porodili? ja sam prosle nedelje I dobila sam lep paket od grada kad nam je dosla patronažna sestra.
Mi u Šapcu smo dobile i po flašicu Rose
;)
Drage moje,ja sam inace iz R.Srbije s tim sto zivim u C.Gori vec 9 god.drzavi u kojoj sam rodila dve cerke i cekam trecu za 2 meseca...To o cemu vi
pricate meni je zaista smesno...Prvu cerku rodila sam u KBC..za poklon jedno veliko nista,drugu cerku u OB Kotor takodje nista s tim sto sam za bebu morala da nosim pelene..iskljucivo Pampers,vlazne maramice,Pavlovicevu i naknadno sta god da zatraze...A o novcu grada ili drzave da ne pricam..oni ovde za to ne znaju kao ni za deciji dodatak..Pa zato zene,majke budite srecne sto dobijete bilo kakvu naknadu...
I ja sam isti ovakav dobila pre dve nedelje u Vranj.
Ja sam se porodila pre 2 meseca u Visegradskoj i dobila veliki paket u kome je bilo dosta kozmetike, i tetra i svedskih pelena i jos koje cega. A dobila sam i pampers neseser sa fotografije u kome je bio isti sadrzaj + veliki paket od Crvenog krsta.
Ja sam se porodila u maju u Dragisi i dobila torbu u kojoj je svega bilo od svedskih pelena do pamucne cebice, kupki i kremica. Zaista me cudi ovaj maleni paket.
Pre 7 meseci sam se porodila u Čačanskoj bolnici. Na otpustu sam dobila poklon koji je sadržao jednu jednokratnu pampers pelenu, malo pakovanje vlažnih maramica, uzorak Sudokrema i neseser. To je bilo za bebu. A ja sam dobila samo flašicu Rosa vode. Ali sam posle toga ih razgovora na jednom pregledu kod pedijatra čula da se u DM drogerijama dobila poklon za bebu do 6 meseci. Potrebno je samo da se odnese izvod iz matične knjige rođenih i to je to. Tamo smo dobili pakovanje Becutan pelena i SebaMed kozmetiku. Tako da slobodno možete da odete i preuzete taj poklon. Poz za sve.
Slicno kao i u porodilistu u Uzicu, nedostaje flasica "rosa" vode..zalosno!
I ja sam dobila slican paketic u decembru(torbica,2 pelene,vlazne maramice i mali prirucnik o nezi deteta)...Ne znam kakve poklone bi trebale ocekivati,ali mene ovaj nije razocarao jer nisam ocekivala nista :-)
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Svaki porođaj je priča za sebe i predstavlja posebno iskustvo za svaku majku »
Bolne bradavice, grebkanje, nespavanje, napadi gladi, konstanta žeđ su samo neki... »
Uvek slušajte svoje telo i pružite mu negu i pažnju koju zaslužuje »
Recept za neverovatno ukusnu tortu koja se pravi za samo 10 minuta »