Komentari za tekst "Beda: Ovako izgleda poklon za otpust mame i bebe iz porodilišta"

Komentara
274
Ostavite komentar
Koje se to lose stvari po tebi desavaju oko nas, koje su vaznije od novog zivota. Nije ni bitan taj "poklon" bitna je briga o mami i detetu. Nekoliko desetina hiljada dinara... vau zvuci kao neka cifra. sa bebom mozda za dva meseca zivota dovoljna, ma ni toliko.
Treba da vas je sram da napisete ovakav komentar.
Ja sam se porodila u Martu ove godine u zemunskom porodilistu i dobila sam torbu, pamucni prekrivac, 5 svedskih pelena, 10 tetra pelena, octanisept, Nivea cd-u njemu je i nalepnica za auto, Becollino kozmetiku (maramice, kupka i krema), od Lilly-a sampon, flajere razne, dva kom tufera za grudi Philips Avent. Mislim da sam sve nabrojala. Ja sam se bas prijatno iznenadila jer nisam ocekivala poklone. :-)
Isto u martu i isti paket i torbu za bebe. Bas prijatno iznenadjenje
I šta je suština - blago vama u Beogradu
u betaniji je isti takav poklon a porodila sam se 26.05.
Sa takvim paketom sam otpustena iz Betanije 2012. Godine. Nista cudno!
U KRAGUJEVCU NE DOBIJETE NISTA! Inace, porodila sam se 30.decembra tako da nismo dobile ni "Srecana nova",a o poklonima nemam sta da govorim. Bitno je da se govori da je porodiliste renovirano zahvaljujuci fondaciji Dragice Nikolic i to je sve!
ovo nije samo u Beogradu, vec i u Krusevcu...
Porodila sam se u martu u Frontu i dibila sam veliki paket, doduse mali oskudniji u odnosu ba predhodne godine ali sam ipak dobila. Torba, pelene tetra i svedska, kozmetika, duda, torba i cebe. Znam sa su ranije dobijali i portikle benkice... To je u frontu a u Visegradskoj sam cula da se desi da ni ovo ne dobiju. U svakom slucaju jadno.
Vi u Beogradu nesto i dobijete (makar to bio i promo sampon za odrasle), porodilje iz Kosovske Mitrovice dobiju samo otpistnu listu, i na nju moraju da cekaju ponekad i 3-4h, zavisno od toga koliko je vremena potrebno da se spremi papirologija:) (nije da nam se bas radjaju po 50-ak beba dnevno, jedva da broj dospe i do 10-ak ).
Ja sam se porodila u Visegradskoj, pre 1.5 godine. Dobili smo ovo sto je na slici, kao deo velikog paketa koji je sadrzao jos i veliko pakovanje pelena (pampers), 10 tetra pelena, 5 svedskih, portiklu, 1 komplet odelce (benka, pantalonice, bodic), prekrivac, Beccolino kozmetiku (sapun, kupka, sampon, bebi ulje), Octanisept, flajere... Znam da smo komentarisali da je paket takav da bukvalno 10 dana mozes sa njim bez da ista kupis za bebu. Ali smo mi ipak sve kupili, jer nismo ocekivali da nas iko nagradi zato sto smo sebi rodili nagradu :)
Tacno je. Ovo je verovatno dobio neko u unutrasnjoj Srbiji, ovo je ono sto deli većina porodilista u Srbiji. Drago mi je zbog vas mame koje ste imale srecu da se porodi u Beogradu, nadam se da razumete da je Beograd privilegovan kada kazem uvek po forumima niko ne veruje, jer nije doživeo, ali ovo je istina.
No, nemojmo se zaliti uvek, daju nam koliko imaju, vazno je da nam pomognu na pravi nacin da donesemo zdravu i srecnu decicu, da nas ne ponižavaju i ucine sve da ti prvi po nas i po nase bebe dani budu posebni sto bolji ( mnoge ce mame to razumeti)❤️
Pa ne daju nama bolnica i lekari poklone. Njihova briga jeste to da nam pomognu da rodimo zdrave bebe. Drzava je ta koja daje porodiljama poklone ili ne:-(
Porodila sam se u Subotici i isto sam dobila kao i ostale mame u bolnici ovako bedan i jadan poklon,verovatno se samo u Beogradu dobijaju lepi i dobri pokloni i nigde više... :(
Porodila sam se u Frontu i dobila sam torbu za bebu,cebence i kozmetiku,kupku (manju) jos nismo iskoristili a beba ima 4 i po meseca:-)
ovo nije tacno...u toku boravaka sam dobila sve ove sitnice koje su zene nabrojale plus kupku kremicu sapun torbu 10 tetra pelena 5 svedskih i pokrivac... porodila sam se pre dva meseca
u frontu.


idi sada u visegradsku i porodi se ,pa kazi isto to.
ja u Visegradskoj nisam...
Ja sam se porodila krajem januara isto u Visegradskoj. Dobili smo punu kesu poklona,stvarno svasta,pelene tetra i svedske,cebence pamucno, kupke i sampone za bebu ali velika pakovanja, neseser,vlazne maramice,benkicu... Verovatno sam nesto i izostavila... Stvarno sam bila prijatno iznenadjena!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »