Komentari za tekst "Beda: Ovako izgleda poklon za otpust mame i bebe iz porodilišta"

Komentara
274
Ostavite komentar
Porodila sam se u oktobru prosle god u gradskoj bolnici na Zvezdari,i dobila paket koji je sadrzao 2 paketa malo pakovanje bekutan i pelene iz lilija,cuclu za bebu,kremice nrkoliko vrsta,kupku,benkicu,melem za bradavice,i jod po neka sitnica zs bebu,iskreno nisam ni to ocekivala jer sam cula da je Bg bebi klub prestao sa poklonima za bebe.A 2012 swm se istu tu prvi put porodila i dobila ogromnu kutiju a unutra.je bilo svega od kremice do pelena i obicnih platnenih,i svedskih i jako sam bila zadovoljna jer zaista znaci u tom periodu bilo kakav poklon
Ni u Paraćinskom porodilištu nema poklona :-(
Ja sam se prodila u Frontu 21feb i dobila sam ovo sa slike i pampers pelene onda kremu protiv ojeda,bekolino maramice i kupku,cajic hippov, vodu rosu 0,5l, plus bg klub koji sam cekala 2 skoro meseca i to je to..
Ja sam se prodila u Frontu 21feb i dobila sam ovo sa slike i pampers pelene onda kremu protiv ojeda,bekolino maramice i kupku,cajic hippov, vodu rosu 0,5l, plus bg klub koji sam cekala 2 skoro meseca i to je to..
Ja sam se u aprilu porodila u zemunskoj bolnici i mogu reći da sam prezadovoljna i uslugom i odnosom prema porodiljama. Kao da smo na zapadu. A poklon smo dobili od BG bebi kluba i to je sadržao ćebence , kremice , 10 tetra pelena, veliku torbu za mame , sredstvo za dezinfekciju pupka, a od bolnice sve porodilje su na otpustu dobile po kutiju MAMAVIT vitamina. Pozdrav svim mamama .!
Ja sam se porodila u Betaniji u Novom Sadu u decembru. Dobila sam mali paket pelena najmanji broj, isto neseser u njemu su bile pampers maramice male, jedna pelena, uzorak sudokrem, Johnsons mini samponcic, rosa voda, jos sam pored dobila i antialergijske suve maramice. Ja mislim da je to sve. Iskreno ja sam se poklonu obradovala nisam se nadala nicemu pa mozda zato. A sto se tice doktora i sestrica takodje sam prezadovoljna sesre su vrlo ljubazne a i doktori izadju u susret svakome...
I ja sam se porodila u Betaniji i nisam nista dobila :/
...i da..dobila sam dva,da kazem paketa,jedan od grada,drugi od bolnice..sve pohvale i jedno divno iskustvo sto ae tice Gradske bolnice na Zvezdari,počev od sestrica na odeljenju,ishrane,brige,sve sve sve naj...i svaki sl put Naravno,pravac Gradska bolnica :-)
Vanja gde ste vodili trudnocu? Ja bih izabrala gradsku ali nisam nikad tamo radila nikakav pregled pa zato pitam. Da li je potrebno otici ranije na ,,upoznavanje"? pozdrav i sve najbolje Vama
Ne znam za ovo,ali ja sam dobila isto ovo sa jednom pelenom pampers maramicama kremicom protiv ojeda becolino kupku i maramice njihove rosu vodu 0,5l cajic za bebe hippov i jos po nesto.. I + Bg klub koji sam cekala ne puna 2mesecaa porodila se u N. Frontu 21og februara..
Čitam komentare i iskreno mi je žao žena koje se poradjaju u Srbiji. Živim u Francuskoj i porodila sam se pre 4 meseca. Ne mogu da vam opisati koliko mi je porođaj bio jedno lepo iskustvo, sa babicama koje su mi pri pregledu pozdravljale moj stomak sa Bonjour bébé ! Hranu sam svaki dan birala sa ponudjenog menija a beba je sve vreme bila samnom i suprugom (da, on je spavao u istoj sobi samnom i prisustvovao je porođaju). Da ne pričam o ljubaznosti i usluznosti bolničkog osoblja. Žao mi je sto od jednog tako predivnog iskustva kao što je rodjenje deteta u Srbiji ženama prave traume i teškoće.
..porodila sam se u oktobru 2014.,znaci prosle godine u Gradskoj bolnici na Zvezdari.dan posle porodjaja,sestra nam je urucila,meni i ostalim zenicama koje su se tada porodile,oooogroman dzak koji je sadrzao bukvalno sve sto je neophodno za bebu u tim prvim trenucima,počev od pelena,pomadica,kremica,kupkica,ulja,švedskih pelena,benkica,vlaznih maramica,cuclica;takodje i za nas mame bile su tu kremice,mast za bradavice itd itd itd..tako da,zaista nemam reci za to,sve u superlativu.e sad,zasto je to tako sada i da li su se stvari toliko promenile za ovih 8,9 meseci,pa prosto neverovatno...
Ja sam u novembru 2014 u Visegradskoj i isto sam tako sve i svasta dobila u velikom dzaku i za bebu i za mene.
ja sam isto to dobila u februaru ove godine u visegradskoj. to je poklon od pampersa i nema veze sa drzavom. bila sam u teskom stanju ali su me ipak otpustili tako da mi paket nije padao na pamet uopšte kada sam izlazila, ali moja mama je bila uporna i zvala porodiliste skoro svaki dan, govorili su joj da paketi kasne i da ih nema.... posle 3 meseca sam otisla po paket, tad su navodno stigli. ali samo zato sto je moja mama bila uporna
Ja sam se ja porodila u Betaniji (Novi Sad) nisam dobila nikakav poklon.
porodila sam se u martu i na otpustu nisam ni dobila paket! kažu trenutno nemamo,dodji neki drugi dan po njega...hvala lepo,ne pada mi na pamet da sa tekp rodjenom bebom dolazim po vaš bedni paket!
I ja sam se porodila u Uzickoj bolnici pre petnaestak dana i na otpustu sam dobila jedino otpusne liste i svoje dete...kao poklon ,jedno veliko NISTA...
Ja sam moju decu rodila 2000. i 2002. i oba puta nisam dobila ništa....eto toliko....
drage moje ja sam se porodila u novembru 2014 u Dr Misovicu dobila sam paket. Sad me je sramota da kezem posle ove slike jer ce neko misliti da lazem. U paketu je bilo:duda nukova,glodarica nukova, paket pelena bekutan,bekutan kupka,vlazne maranice bekutan,dr plant krema protiv ojeda,dr plant melem za bradavice,oktanisept,babyD3, uloske za grudnjak,CD bebac sa savetima do bebine prve godine i jednu benkicu bele boje. Nema sta jako lepo sve opakovano i hvala im na tome. Meni je jako zao kad vidim sta se sve desava i da se velike nepravde cine. To je zalosno i smatram da je svaka zena jednako zasluzila kao sto sam i ja dobila paket. To je znak paznje koji znaci u tom trenutku. Neka sve majke dobiju isti paket bez ikakve razlike jer ta razlika od mesta do mesta i opstine do opštine je upravo dovela do ovoga sveg. Ali to nesme vise da se dogodi. Sve smo mi majke i zaslužujemo isto bez ikakve razlike.
Zato ministre Loncaru ,ucinite nesto jer ako Vi ne mozete da resite probleme u zdravstvu, dajte ostavku i pruzite sancu sposobnijoj osobi da sve ove probleme resi, jer ih je previse mora te priznati! Ne smeno dozvoliti da budemo slepi na ovakve i slične stvari.
Slazem se u potpunosti.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Svaki porođaj je priča za sebe i predstavlja posebno iskustvo za svaku majku »
Bolne bradavice, grebkanje, nespavanje, napadi gladi, konstanta žeđ su samo neki... »
Uvek slušajte svoje telo i pružite mu negu i pažnju koju zaslužuje »
Recept za neverovatno ukusnu tortu koja se pravi za samo 10 minuta »