Press
PRESS
Kao u nekoj bajci čudnoj, život moj dobija i gubi u nekoliko dana. Kroz srce moje prožmaše se tuga najveća i najveća sreća. Iz njega odlazi majka, odnešena bolešću, a ulazi On.
Odlučio si da saznamo za tebe iznenada. Sve si nas uhvatio nespremne pružajući nam period od 9 meseci da se pripremimo za tebe.
Turistička agencija Kompas preporučuje Grčku za letovanje sa bebom i malomm decom. Pogledajte tri top aranžmana i izaberite najbolju opciju za porodično letovanje

Razvoj inteligencije kod dece - uloga tate

 

Novosadsko porodilište dobija novog upravnika

Roditelj koji vole more i plažu često imaju dileme, razna pitanja: kada mogu sa bebom na more, da li treba da ima kupaće gaćice, plivačke naočare...
Suznim očima smo se sporazumeli, dugim zagrljajem se ugrejali, sinulo nam je Sunce i ako je napolju lila kiša. Od tog jutra je počeo život. Nas život.
Posebno tokom leta, usled visokih temperatura, šanse za kvarljivost namirnica su veće pa samim tim učestaliji su i stomačni problemi kod mališana.

Ishrana u trudnoći važnija je nego ikada, pa tako nije retka pojava da žene koje nisu imale naviku da brinu o hrani koju unose u organizam, to počnu da čine u trudnoći. 

 

Šta je to roditeljstvo? Pun džak nedosanjanih snova, ljubavi, požrtvovanja ili nešto drugo? Počnimo iz početka...
Njena osmogodišnja ćerka Miona je dobila seku

Kada se rodi dete, rađa se i cela porodica. Saznajte kako se gradi roditeljski savez...

Dani u vrtiću nekada zaista umeju da budu teški...

Dan kad sam saznala da ću postati mama bio je jedan od najsrećnijih dana u mom životu! Te dve crte promenile su mi život. Ali bukvalno...

 Povodom Dana očeva, koji se tradicionalno obeležava 16. juna, škola za trudnice "Čarolija" vas poziva na besplatan seminar o roditeljstvu za sve trudnice i tate, u nedelju, 16. juna sa početkom u 10 časova u prostorijama gradske opštine Stari grad. 

Jednog divnog dana, jedne divne godine, tokom jedne divne jeseni, jedna buduća mama i jedan budući tata odlučili su da se upoznaju...

Obratite pažnju na ove simptome kada bebi uvodite nove namirnice...

Sijaj, sijaj zvezdo mala, tajnu tvoju rado bih znala...

Kako bi se položaj roditelja u društvu poboljšao, neophodna je primena moderne prakse među poslodavcima u Srbiji.