Komentari za tekst "Beda: Ovako izgleda poklon za otpust mame i bebe iz porodilišta"

Komentara
274
Ostavite komentar
Bruka i sramota❗
Ne znam kakva je sada situacija u Beogradu, ja sam pre 4 godine dobila mnogo veći paket, a takve spam vidjala poslednjih meseci na beogradskim pijacama, prodaju pojedinačno sve iz njih...
Osim u Bg-u u ostalim manjim gradovima se dobija ovo.ja sam u Smederevu dobila isto samo sto je bila i jedna pelena,i pakovanje vlaznih maramica od 12 komada,pa sam jos i morala da potpisem da sam dobila poklon!
Ne ocekujem nista od grada...sta god da mi daju-hvala im...
Mada, bila bih im zahvalnija kada bi snizili cenu pelena i adaptiranog mleka...
Ja sa, se porodila pre 3 meseca u Nisu ni to nismo dobili.
U Podgorici, sve bebe dobiju 105 e od opstine i poklon paket u kojem budu Chicco pelene, Pavloderm velika krema, Bekutan kupka i sampon, 2 benkice, mala Avent plasticna flasica, peskir
Ja sam se pre dva meseca porodila u zemunskoj bolnici i paket je bio vise nego odlocan! Preko torbe, cebecenta, pelena ( tertra ) cepokupne kozmetike za bebu, pa cak i igracka i duda! Bolnica za pohvaliti!
Ja nisam dobila ni sampo. :) Kod nas u KRALJEVU neseser, jedna pelena, vlazne maramice i uzorak od Dzonson sampona! TUGA!
U svakom slučaju koliko god bedno, bolje je nego u odnosu na pre 3 godine kada sam se ja porodila, tada se pri otpustu nije dobijalo ništa...treba i to reći. U pitanju je takođe porodilište u Nišu.
I ja sam dobila neku mizeriju ali nije ni to trebalo. Te paketiće u bolnicama ne daje država nego sponzori. Ovde je Pampers poklonio neseser i uzorak pelene. Pa neće valjda paket pelena da poklone svakoj bebi? Dobija se od države oko 36000, skoro svaka opština daje neki materinski dodatak. Najbolje da nam do punoletstva šalju odeću i kozmetiku za decu. Daleko veći problem je ishrana porodilja. Te splačine se ne mogu opisati, moraju se probati. Volela bih da u to više ulože a ne da nam serviraju margarin i salamu, vrelu vodu sa rendanom šargarepom umesto supe...
Porodila sam se u maju u Dragishe Mishovica i dobila dosta stvari.. Od torbe, kozmetike, gardetobice, cucle.. Ok bilo je tu i paste za zube i sapuna za odrasle koji se malo ne uklapaju u 'koncept' , ali poklonu se u zube ne gleda shto bi rekli 😉 i da, rekli su nam da je to poklon grada Beograda 😃 zao mi je samo shto nije svuda situacija ista..
Ne mogu da verujem ja sam se porodila na zvezdari i svasta sam dobila stvarno ogroman i bogat paket
Ja sam se porodila u narodnom frontu pre 6 meseci i nije istina da se nista ne dobija.paket sa slike je samo promotivno pakovanje koje se dobija od pampersa a pri otpustu iz bolnice dobije se veliki paket u kome se nalaze pelene tetra i svedske ceo paket,benkice,kozmetika za bebe seba med i bekolino skoro sve sto treba,cucla i jos svasta.....
Mi smo dobili dva ok paketa u visegradskoj za blizance kao i svi ostali u aprilu mesecu zatim kad smo posli kuci taj dan od crvenog krsta nadlezne opstine jos jedan paket sve u svemu oko 15ak hiljada dinara sto nije zanemarljivo ali nemamo pravo na jednokratnu pomoc po detetu posto nam dve plate prelaze 50000 din iako imamo kredit za stan!
Ja sam se porodila 2013. god., a dobila sam tenera malo pakovanje pelena i tenera vlazne maramice, to je sve...
Iz porodilišta Narodni Front sam izašla 2. juna takav paketić sam dobila dok sam bila u porodilištu kao promo paket. 5. juna je muž otišao u Narodni Front i doneo veliki paket kući. Nisu imali da nam daju baš kad smo izazili ali posle par dana smo dibili. Paket je baš pristojan: puno kozmetike za bebu, paketić pelena malo lošijih ali smo ih iskoristili, lepu torbu ...
Ja sam se pre 2 meseca porodila u Nisu i dobila sam kesu sa uzorkom sudokrema i flasicu Rose od 0,5l. Mislim da to samo pokazuje koliko se obraca paznja na porodilje jer je i samo stanje u porodilistu katastrofa.
Isti slucaj i u Pancevu..
U porodilištu u Kragujevcu se čuvaju paketi za poznanike i rođake pre pet meseci sam se porodila i ništa nisam dobila.
nije mi jasno šta se desilo jer sam se ja porodila u Višegradskoj pre 15 dana i dobila sasvim korektna 2 razlicita paketa..
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Svaki porođaj je priča za sebe i predstavlja posebno iskustvo za svaku majku »
Bolne bradavice, grebkanje, nespavanje, napadi gladi, konstanta žeđ su samo neki... »
Uvek slušajte svoje telo i pružite mu negu i pažnju koju zaslužuje »
Recept za neverovatno ukusnu tortu koja se pravi za samo 10 minuta »