Komentari za tekst "Beda: Ovako izgleda poklon za otpust mame i bebe iz porodilišta"

Komentara
274
Ostavite komentar
I da li je neka od vas dobila 15000 din.od drzave???
Ja sam se porodila pre dve godine u bolnici u Loznici i dobila sam paket pelena ш kvaliteta,ali za razliku od predhodnih godina kada su delili kozmetiku,odelce itd,ja sam nakon toga od opstine dobila 35 000 din.sto je sasvim fer i korektno od njih. A ni do dana danasnjeg nista se nije promenilo,i dalje daju novac kao neku vrstu pomoci novopecenim mamama!
Porodila sam se pre 5 godina i nisam dobila nista. Nisam ni ocekivala niti mislim da je to neophodno. Dati trudnicama nirmalno platu, na vreme, porodiljama roditeljski dodatak na vreme, i nikakvi paketi nam ne trebaju.
U Nisu se ne dobija nista, tako da su Beogradjanke u boljem polozaju i sa takvim paketima. Mogli bi ste da kazete hvala na tome sto ste dobile, na kraju to su promotivna pakovanja i od grada dobijate veliki paket.
Pa kako Vi u Nisu znate da dobijamo paket? Dobijamo testere,kesice sampona,jednu pelenu,malo pakovanje vlaznih maramica...gluposti. Eno ih vec sedam meseci u jednoj kutijici.
Eh kad neko ne bi dokacio Beograd i mame Beogradu.Od grada se ne dobija veliki paket nego malo vise uzoraka nego sto je na slici. Skoro sam.se porodila pa znam. I umesto da komentarises i krivis vlast u Nisu jer tamo trudnice ne dobijaju nista, ti nas u Beogradu proglasi za nezahvalne. Dodji sledeci put u Bg da se porodis, pa im se zahvali na zguzvanom pakovanju maramica...
Ja u Krusevcu nisam dobila ni to,iako su mnoge porodilje koje su se poradjale kad i ja dobile isti takav paket,mozda jer sam izasla na uskrs,pa ih mrzelo da rade tog dana.
I u Valjevu isto...cujem da neki gradovi daju po 10000 din,ni toga nema u Valjevu!
Porodila sam se oktobra u niskom porodilistu. Na otpustu sam dobila AD kapi i cd sa muzikon za bebe, eto toliko...
Ja sam se porodila u Sarajevu i isti poklon sam dobila....JADNO I BJEDNO
Ja sam se porodila u novembru u Visegradskoj i dobila sam isti "paket" kao sa slike :( sokirala sam se...bas beda...
VIdela sam da u Frontu se dele mnogo bolji ali mora svako jutros da se zivka da vidite da li su dobili pakete, vrlo su neljubazni a drugarica koja je jedva uspela isti da uzme kaze da je videla da sestre uzimaju za sebe...strasno!
JA sam se porodila u Narodnom Frontu 2012. i 2013. godine i oba puta dobila ogromne pakete od grada Beograda u kojima je bilo svega i svacega i stvarno sve pohvale. Od torbe za bebe do pelena, krema, bodica, peskira, sampona, kozmetike razne, ma svega stvarno sto ne potrebno.....
Toga vise nema...nazalost
Zene iz Nisa ne dobijaju "poklon" prilikom otpusta!
Meni su rekli da opstina daje prilikom prijave deteta ali ni tada kao ni u porodilistu nismo dobili :-/
Porodila sam se krajem aprila u NF i dobila isto ovaj "paket" i jos jedan u kesi, misleci da je to to, ali to su samo promotivni paketi. Medjutim pri izlasku iz porodilista dobila sam i paket koji nam sleduje od grada koji je zaista lep i koristan. Posebno mi se svidja teget torba koja se u njemu dobija. Kako sam se nadala, paket je zaista super.
Tako sam i ja u maju tj junu :-) paket je super i nije bilo problema za paket .... i nisam imala nikakvu vezu. A paket je super ja ne znam šta žene žele da dobiju kad je paket baš solidan.
Ja sam se takodje, kao i Karolina, porodila u Betaniji u Decembru i dobila sasvim pristojan paket, cak i bolji nego sto sam ocekivala. Za Betaniju uveknimam samo reci hvale sto se svega tice.
Pre mesec dana i u Betaniji isti paket. Dobili smo jos 3 staklene flasice, bez cucle.
Ja sam se porodila 2011. i Visegradskoj. Dobila sam paket koji je finansirao grad, koji je bio vrednosti 12000. Nisam ocekivala nista, a unutra je bilo svega i svacega.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »