Komentari za tekst "Vaše fotografije: Ovako se jede u porodilištima"

Komentara
139
Ostavite komentar
Pohvalila bih bolnicu u Somboru za izvrsnu i obilnu hranu,zao mi je sto se nisam setila da slikam . Juce sam stigla kuci iz bolnice i kazem svaka cast.
Porodila sam se pre mesec dana u KBC Zvezdara i moram reci da imam sve pohvale za hranu, nema veze sa ovom sa slika. Bilo je raznovrsno , obilno i ukusno prilicno s'obzirom da je slabo zacinjeno(razumljivo). Pr: dorucak- 2 peciva sa sirom( topla i sveza) i jogurt u casi rucak- batak, krompir, spanac i neki kolac za dezert uzina- sutlijas vecera- makarone sa sirom i caj....stvarno velike pohvale!
ja sam se u aprilu porodila u misovicu, ista je situacija kao na slikama' s tim sto uzine nije bilo ni jednom a lezala sam 7 dana. i dorucak je pre vizite a dok prodje vizita oni odnesu dorucak i ne jedu zene jer moramo da cekamo vizitu u krevetu. i vecera je u 18h pa do sutra plazma se jede jer smo sve budne po celu noc sa bebama. plazmu vise ne jedem jer mi se smucila tamo. i porcije ne mogu da zasite ni dete a kamoli nas porodilje.






Prosle godine sam se porodila i hrana u betaniji je bila blago receno uzasna katastrofa porcija ma ni da se zasitim bar,kvalitet na rangu pomija ako cemo komentarisati ko sta kod svoje kuce jede ja sigurno ne jedem pastete, nareske i te nekvalitetne preradjevine itd.ma i da su nam doneli bar celu pasteticu ili natezak bila bih zadovoljna nago jedan komadic koji pojedes u jednom zalogaju kao i jedno parce hleba i to je to za rucak jela sam plazme vise nego ikad u zivotu ne jedem ja uopste puno ali tamo sam vise bila gladna nego sita pa porodiljama treba snaga doje ne spavaju itd.sve to izvlaci energiju nek kaze ko sta hoce ali hrana je uzasna i naravno da to nikog ne interesuje.
U Uzickoj bolnici od pre godinu dana je ista situacija. Za dorucak: hleb,dzem,maslac.Za rucak : supa,previse masna,hleb.Uzine nema.Ne secam se sta je bilo za veceru.
Pre par dana sam dosla kuci iz Betanije i hrana je zaista neuporedivo bolja nego pre godinu i po kada sam se porodila prvi put. Ni traga od viršli,mesnih narezaka... Jedino sto meni količinski nije bilo dovoljno i sto je veliki razmak između vecere i dorucka,pa sam nocu jela plazmu,al generalno sam zadovoljna...
U porodilistu u Sremskoj Mitrovici je sve za svaku pohvalu....Hrana je odlicna...Svaka cast....
U ponedeljak sam izašla i N.Fronta posle 11 dana od porodjaja,tako da sam prošla sve menije više puta.Slike su potpuno korektne kao i komentari,porcije (ručak)možda i jesu obilne ,ali stvar je kvaliteta.Naime sve je puno vode kako bi se dobilo na količini i bezukusno
.Doručak/večera:hleb,puter,dzem ili med+čaj/mleko,kačamak,sir,pecivo,kajgana,proja,jogurt
užina:jabuka,kompot,griz,sutlijaš,puding,kolač,parče crnog hleba i kis.mleko
ručak:pire,batačić,barena šargarepa,kupus,musaka,riba,kromp.salata,z.salata,kupus salata,supa.
jedino što se sve servira na vreme,kao i odnosi ,npr doručak.pre vizite,pa dok završite obaveze ili dojite dete,zaboravite da ćete doručkovati.
Ma dajte molim vas.Hrana je potpuno ok.
Kladim se da niko od vas nema tako ni kod kuće. Ok,ne kažem da ove slike nisu istinite...pa dobroo,desi se,ne može uvek da bude sve savršeno.
Ali hrana je potpuno ok.
Hrana nije OK, ja sam se porodila u Visegradskoj, kod kuce svako ima bolju hranu. Kladim se da ste niste porodli skoro
trenutno sam u Visegradskoj na odrzavanju i ne znam odakle ova slika jer nemoguce da mi dobijamo drugacije od njih.Ja sam dijabeticar i dobijam ogromne i obilne porcije nista manje ne dobijaju ni moje cimerke svi smo zajedno u kuhinji i vidim.Dorucak zna da bude manji ali ni kuci ne jedem ogromne kolicine i zaista ne znam sta je to u tanjiru slikano kad ja za 2nedelje to nisam videla ovde a lezala sam i u martu.Pri tom nas svaki dan posecuje strucni kadar da vidi da li smo zadovoljni.Javicu vam kako je u porodilistu ali stvarno i iskreni. Pozdrav sa 7c
Zao mi je sto ne mogu da postavim sliku na komentaru, jer Zemunsko porodiliste zasluzuje slikovnu pohvalu, da svi vide o cemu pricaju sve zadovoljne mame.
ne radi se vise o tome sta ko jede kod kuce... itd... ovi tanjiri su nepostovanje trudnica i porodilja. od ovoga moze samo da ti se smuci. pa jedno kuvano jaje bi bilo mnogo zdraviji izbor... ili ovsena kasa. to nije skupo. niko ne trazi jastoga na zaru... ali dajte ljudi pa na sta lice ovi obroci... sramota!!!
Porodila sam se u Nišu pre mesec dana i zaista sam prezadovoljna kada je hrana u pitanju. Obroci su bili obilni i raznovrsni, čak smo imali i desert i voće. Osoblje je bilo na visini zadatka, ljubazno i uvek za saradnju. Sve u svemu jedno lepo iskustvo.
ja sam se porodila u Betaniji u NS Ne znam sta je billo gore hrana,tusevi,osoblje drskost i potpuna neljubaznost.

lezala sam u frontu kad sam bila 38 nedelja i stvarno je hrana bila ocajna. ali kad sam se porodila-isto u frontu-hrana je bila dobra i 100% bolja od te koju sam dobijala kao trudnica. tako da mogu reci da su promenili za porodilje ali za trudnice ne. porodila sam se 20.04.2015.
Porodiliste u Krusevcu je super!
Hrana u Visegradskoj je bila odlicna, od ribe do paprikasa, kacamak, jogurt, voce... i vise nego dovoljna kolicina. Dok na institutu za majku i dete sem griza i hleba nista nisam mogla da jedem...

bila sam dva puta u zvezdari (05 i 07) i u visegradskoj (11). na stranu neslano sto je ok je jer je hrana dijetalna, nego kako to da je svima parce ribe puno kostiju da ne mozes da pojedes dva grama. kao da riba nema drugih delova sem to iznad repa parcence. ne secam se uzine ni jednom. i ja sam morala u GAK da molim za parce hleba jer sam se porodila u 18h a od dorucka nista nisam stavila u usta. nisam probirljiva i u sobi sam imala samo vodu jer znam da od puno tecnosti nagrune mleko i posle belaj, i nisam imala nista za grickanje jer ni kod kuce ne grickam.
Za 15 dana mi je termin pa me bas zanima sta me ocekuje tamo gde budem bila. ne priznajem komentare iz Misovica jer za pare koje se daju da bi se porodio u Misovicu usluga mora biti prvoklasna. ovde pricamo o nama smrtnicama.
iako nisam ni dinar dala a porodila sam se u misovicu, moram ti reci da je situacija ista, kolicinski mali obroci, kacamak, dzem, dorucak pre vizite pa niko ne jede... tako da znas da nije nista bolje u misovicu. plus u sobi 4 zene, u kupatilu gliste od vlage, posteljina ista krvava svih dana posle porodjaja... ne cvetaju ruze :)
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Svaki porođaj je priča za sebe i predstavlja posebno iskustvo za svaku majku »
Bolne bradavice, grebkanje, nespavanje, napadi gladi, konstanta žeđ su samo neki... »
Predstavljamo vam osam narodnih lekova za umirenje kašlja i izbacivanje šlajma »
Naučite kako da razlikujete morbile (male boginje) od varičela (ovčije boginje) »