Komentari za tekst "Vaše fotografije: Ovako se jede u porodilištima"

Komentara
139
Ostavite komentar
Pre 5 meseci u Somboru je hrana bila fantasticna...dorucak-uzina-rucak-uzina-vecera...voce,tonus hleb,integralne kifle,jogurt,kiselo mleko,mleko,maslac,marmelada,cak i riba u konzervi ! Verujem da ovakva hrana kao sto ste vi objavili nije u svim porodilistima...neki ipak postuju novi zakon !
Porodila sam se u Betaniji pre mesec dana i mislim da je hrana sasvim korektna, mozda nije vitaminska bomba ali daleko od toga da se ostaje gladan. Pitanje je samo da li ste od onih "razmazenih" ili ne.. Na Betaniji je mnogo veci problem higijena u wc-ima i pokvareni tusevi a treba da se peres 10 puta dnevno.. hrana najmanji problem
Porodila sam se pre godinu dana u zrenjaninskom porodilistu.Hrana je bila solidna,dorucak kako-tako,ali rucak i vecera su bili ukusni,porcije vise nego dovoljne,a izmedju obroka dve uzine,kolac,proja,puding,griz,sutlijas i zene nikad nisu gladne.Ovaj pire koji je na slici,nama je bio samo prilog uz meso i salatu.Iako se cesto koristi soja umesto mesa, nemam primedbi,pogotovo u poredjenju sa hranom u ostalim porodilistima.(Ne mogu da tvrdim kakva je situacija sada,ali verujem da se nije promenila na gore).
Pre dva meseca sam lezala u Zvezdari, dva puta u Misovocu, hrana zadovoljavajuca, apsolutno nista ne bih menjala. Trudnica sam sedmi mesec. Nije zacinjeno ni masno, a ko ocekuje kavijar, neka se poradja privatno.
Uze mi reč iz usta. Neka "nobles" mame ponesu kavijar sa sobom.
Ja stvarno moram da kažem da ovo nije tačno, bar za NF. Dva puta sam ležala na IV spratu i dva puta se porodila. Hrana je pristojna. Ovo sa maslacom na nožu nema veze sa istinom. Pri tom servirke su jako ljubazne i ko god je tražio dodatak dobio je.
Ovo nije istina sto objavljujete. u Betaniji je hrana sasvim ok, porodila sam se pre pet meseci i znam.
Ja sam se porodila 15. Marta i hrana je bila super. Corbice su odlicne. Bas kakve i moja mama sprema. Bile su i cufte u sosu i kupus salate, piletina.. svasta nesto. Ja sam bila bas zadovoljna hranom. Inace porodila sam se u Paracinu.
U ARANDJELOVCU SAM SE PORODILA 2 PUTA, I JELO JE BILO KO DA SI NA DIJETI. I TRUDNICAMA I PORODILJAMA, A TEK OSOBLJE ,SPAVACICE, CARSAVI, I DA NEPRICAM. A TEK DA NEMAJU PELENA I BENKICA ZA BEBE STRASNO.:-
Provela sam pet dana u porodilistu Narodni Front pre porodjaja i jos pet nakon sto sam se porodila.. Zaista nisam imala niti jednu zamerku na hranu! Mislim da ove fotografije nisu realna slika stanja u nasim porodilistima! Topla preporuka za sve buduce majke koje nisu odlucile gde ce da se porode!
Zavisi i od toga kako je koja trudnica razmazena,nekome nije dovoljno ni da servira pola praseta!!!!
ja sam juce izasla iz Narodnog Fronta i hrana upste nije bila toliko losa... imali smo po sve uzine npr. pita od jabuka koja je odlicna bila i kompot, za rucak samo u nedelju npr imali batak, pire krompir, spanac, cveklu i hleb, za dorucak dve salame, zdenku, jaje i caj, za veceru proju i jogurt. i nista nije bas toliko neukusno.... ne znam za druga porodilista ali ja sam 25, 26, 27 april bila u frontu i nije bas toliko lose....
Ja sam stvarno imala lepu i ukusnu hranu u Kragujevcu, bas nikakve primedbe nisam imala. To je bilo pre 3 meseca, nadam se da je i dalje sve dobro.
Obroci su katasrofalni i u Niskoj bolnici. Uvek isto za jelo,i bez uzina... Strasno...!!!! Nista nisu bolji od ovih slika...
u somboru je hrana super...pet obroka,zdravo,obilno,ukusno..e sad u zavisnosti od slucaja pacijenta,tako se i dobija hrana,sto je normalno...ali super ,sve pohvale
Dva puta sam se poradjala u porodilistu Dr Dragisa Misovic i imam samo reci hvale! Veliki pozdrav za osoblje istog! :)
E bas niste fer! Vec dve nedelje lezim u NF i nemam nikakve zalbe ni na dorucak, ni na rucak, ni na veceru! A ovo sto vi slikate marmeladu i na vrh noza margarin pa pljujete po jelovniku, nije u redu. Sto neka nije slikala kad je bio veliki puz sa sirom i jogurt ili nesto drugo?!
U septembru je bila super hrana na Frontu. Naravno, nije kao u restoranu ili kod kuce, ali bili su sasvim pristojni obroci. Uz malo plazme koju ste poneli od kuce, niko nece ostati gladan. Druga stvar ako ste bas zderonje.
da milice...ali tako treba da bude za svaki obrok a ne samo ponekad...ja sam se poradjala pre sedam godina u narodnom frontu...i hrana je bila uzasna dok sam odrzavala trudnocu...i na kraju su mi moji donosili hranu...tako da mislim ako si jedno dvaput jela dobro da to nije svaki put...
Pitam se da li bi "stoka" sto ovo servira trudnicama pojela isto ...
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Bolest je registrovana kod troje nevakcinisane dece »
Izuzetno dragocena zelena salata prisutna je na našoj trpezi gotovo cele godine »