Komentari za tekst "Vaše fotografije: Ovako se jede u porodilištima"

Komentara
139
Ostavite komentar
Ja sam se porodila pocetkom januara na Zvezdari. Hrana je bila super. Ni priblizno kao na ovim fotografijama...
Porodila sam se pre mesec dana u Visegradskoj carskim rezom hrana je bila prilagodjena postoperativnom periodu,keks,caj,pire,riba,karfiol,supice.
Sasvim ok,ukusno i dovoljno za porodilju koja je slabo pokretna i operisana. I da servirka je bila divna ;-)
Slazem se, hrana je oskudna i nedovoljno kvalitetna! Medjutim, mnogo vecim problemom smatram nezainteresovanost i opstu neljubaznost, jednom recju neprofesionalnost osoblja u porodilistu.Cast retkim izuzetcima!
Od mog porodjaja proslo je cetiri meseca, hrane u porodilistu se gotovo i ne secam, ali utisak koji je osoblje ostavilo pamticu jos dugo.Jos jednom pohvala za sve medicinske radnike verne pravilima struke.
Ali se zato u Skupštini Srbije može za 100 dinara dnevno jesti Švedski sto ( bukvalno šta ti šadme napamet ), kafe i itd. Možete njihove obroke da slikate pa da upotedite ! Da to bi bilo najbolje !
Kao u Aušvic ! Mislim da Zatvor kao ustanova ima bolji jelovnik. Treba njih da slikate pa da uporedite.
Ovo je sasvim dovoljno za zenu koja tek porodila. Creva su prazna i ne treba ih opterecivati jakom hranom.
Kao sto vec rekoh,u niskom porodilistu nema cak ni ovog,vec samo griz,keks,caj, a i to je pitanje da li cete pojesti, jer ako ste bas tada morali do toaleta, servirka odnese posle 10 minuta.Jug je jug,vidim da ni ovde nije stavljena slika iz niskog porodilista,iako je drugi grad po velicini.....tuga!!!
bruka i sramota!!!
Porodila sam se pre 4 meseca u Misovicu i bila sam spremna na ovakvu hranu, ali je usledilo prijatno iznenadjenje. Jeste bilo putera i marmelade, ali je svaka zena dobijala upakovano, pa je mogla da namaze na parce koliko zeli. Rucak je bio toliko obilan da retko koja zena bi uspela da pojede. Redovno je bilo parce mesa i povrce, plus salata i za uzinu jabuka. Bilo je onih kojima se jelo pecenje, kolaci i tome sl, ali to ni kuci ne jedemo svaki dan.
Prava bijeda
Prava bokrea
Ja sam se porodila pre mesec dana u Narodnom frontu,hrana je bila super...a ocekivala sam ovo sa slika...


Porodila sam se pre dva meseca u Zemunskoj bolnici, hrana je bila odlicna i obilna.
Ja sam se porodila u Visegradskoj pre 2 meseca i hrana je bila veoma ukusna i obilna..
Da li smo se poradjale u istoj


Visegradskoj?
Porodila sam se pre 2 meseca u Visegradskoj,hrana je bila odlicna !!
Porodila sam se pre 5 meseci u Kraljevu i svasta su mi napricali za obroke u porodilistu pre porodjaja...otprilike isto kao ovo na slikama....ali moram priznati da sam tako pripremljena bila pozitivno iznenadjena...hranu su dosta poboljsali ako je bila ovakva...ja sam bar sto se toga tice izasla sa pozitivnim utiskom....a za spavacice mogu isto da kazem da su promenjene i mnogo bolje nego sto su ranije bile....pamucne su i nove.
Porodila sam se u decembru 2014, u Zemunu, i ne bih se žalila na hranu. nije Franš ali je ok. Kuvana jaja, viršle, za ručak riža sa povrćem. boranija i uz to batak, dve užine (jabuke, koh) i tako da je sve bilo jestivo i dovoljno, meni barem.
Neko bi rekao "to je bolnica, to nije hotel"... Ovo je zalosno. Zalosnonje uopste ophodjenje prema trudnicama i porodiljama. Poradjala sam se u Nemackoj, za dorucak i veceru je "bife" svih mogucih vrsta hl
eba, namaza sto slanih, slatkih, jaja kuvana, przena, razne vrste salama, sireva, musli, mleko, sa manje mm i vise, cokoladno mleko, jogura ibivnog, vicnog, voca, sokova, cajeva... Sama uzmes sta i koliko hoces. A za rucak 3 ponudjena jela, dijetalni obrok, laksi ( piletina, tuza, corbica) ili tezi (govedina i krompir, salata) Dan pre , zaokruzis sta ces jesti suzra. Da napomenem, osigurana sam preko biroa, dakle minimalac...
Porodila sam se u januaru u Gradskoj Bolnici na Zvezdari. Hrana je bila zadovoljavajuca.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Od sada voćne gumene bombone možete napraviti i same kod kuće! »
Spoljne infekcije uha mogu se dogoditi i ako je ušni kanal deteta oštećen upotrebom štapića za uši »