Komentari za tekst "Vaše fotografije: Ovako se jede u porodilištima"

Komentara
139
Ostavite komentar
lezala sam prosle nedelje na ginekologiji u smederevu i hrana je bila jeziva. prva dva dana sam se i trudila da jedem bolnicke obroke, ali posle vecere za koju nam je bio serviran rucak od prethodnog dana sa malo umesanog brasna (za rucak juneca corba a sutradan isto to samo zgusnuto), odustala sam, pa su mi moji donosili hranu. vidim da ovde u mnogim komentarima se pominje da niko u bolnici nije ostao gladan, ja se delimicno slazem sa tim, posto mislim da kolicina hrane koja se dobije nije premala, ali ima jako nisku nutritivnu vrednost. puding, margarin, virsle, pastetu ne treba jesti jer u njima ima vise aditiva nego hranljivih materija, sto je, cini mi se, velikom broju bolnickih nutricionista nepoznato...
lezala sam vec 4 puta Gak Visegradska-,odrzavanje trudnoce i slika je istinita.kao da smo nedaj Boze bolesne,a ne trudne i za one koji komentarisu da je neko razmazen sto trazi pristojan obrok je stvarno sramota!Dorucak kolut salame ili kacamak-bez soli,dodatog mleka ,ulja,icega!Rucak u krug paprikas,grasak sa batkom od pileta i vodena supa ili corba neslana,bezukusna.Taj doduse puz sa sirom koji spominjete postoji i on dodje kao kavijar u odnosu na ostalo.Rodbina mora da nam donosi hranu da bi pojele nesto pristojno.sva sreca pa ne idem vise tamo,al jadne zene koje moraju.
moram reci da ovo i nije bas realno,mislim na nf.
bila sam tamo od 11feb do 4mart,hrana je odlicna,uzine su ok,kad voce,kad kompot,a cak 2puta u toku nedelje bude i cokoladni kolac.
mozda je dorucak malo slabiji,ali ujutro se i netreba prezderavati,ali ruckovi i vecere su stvarno ok.
Moj primer:Porodila sam se pre tri nedelje u Visegradskoj,lezala tamo na 7 dana i mogu reci da nije ovako strasno kao sto se pise. Hrana je bila bas dobra,imalo je dovoljno i moglo da se trazi jos .
Pozdrav svim mamama
Nekad me bas nerviraju ovi tekstovi na Bebcu. Porodila sam se pre dva meseca na Zvezdari hrana je sasvim pristojna i prilagođena porodiljama koje doje uopste nisu mali obroci i nista nije jadno i bedno cak moze i dodatak da se traži.
Porodila sam se pre 10 dana u Višegradskoj i hrana je odlična i raznovrsna! Za doručak 2 parčeta hleba sa salamom i mileramom ili margarinom i džemom (ili medom) i šolja mleka, za ručak uvek supica, gl. jelo (meso, riba, prilog) i salata, za užinu jogurt ili jabuka, a za večeru hleb, jaje, namaz ili neko pecivo s jogurtom.
porodila sam se u Visegradskoj i hrana je bila solidna samo su zene previse razmazene,ne znam sta ocekuju u bolnici,porcije su pristojne a osoblje ljubazno(na cetvrtom spratu)sve pohvale
Slika iz Visegradske jeste autenticna, ali ako me oko ne vara ovo je odeljenje carskih rezova gde se prva dva dana dobija jako malo hrane, zbog anestezije, rada creva itd., tj drugacija je hrana u odnosu na prirodne porodjaje, iskusila sam obe varijante. Daleko od toga da branim ikoga, ali u odnosu na to kad sam lezala sa prvom detetom, razmak 2010. - 2015. hrana je svakako bolja.
porodila sam se carskim rezom pre 4 meseci u Smederevu. Hrana nije bila za pohvalu,suprug mi je donosio,ali priznacete da smo drugim povodom u porodilistu.
Tebi je drugi povod da imas snage i mleka da cuvas taj prvi razlog zasto si tu. Posle 27 sati porodjaja i ne spavanja tri dana da sam dozivela parce hleba i pastetu ubila bi nekog.
E sada pitanje je za ovaj pire krompir da se nije mozda porodila carskim rezom.Ja sam se prosle godine u septembru u Visegradskoj porodila carskim i normalno je da imas sasvim drugaciji rezim ishrame u odnosu na prirodan porodjaj a tu izmedju ostalog spada pire krompir treci dan.Kada sam pocela da jedem nprmalno hrana je bila sasvim zadovoljavajuca.
Drage moje, dodjite u Sentu da vidite sta je sramota. umesto da zene na porodjajnom dobiju najbolju hranu dobijaju pomije za svinje. nema tu nikakvr uzine i koje kakvih jaja i pirinaca. ukiseo krompir pire i umak od boranije takodje ukiseo. vecera je bila u 4 da napomenem i to je bio poslednji obrok za dan. ovo vase sve je luksuz. da nema muzeva da nam donose hranu mi bi umrli od gladi a bez hrane nema ni mleka jel.
place mi se, zatvorenici imaju bolje obroke....ostadoh bez teksta, ali stvarno....
Ja sam se porodila pre cetiri meseca u Zemunskoj bolnici i hrana je bila ok.
Porodila sam se pre 5 meseci u N.frontu i hrana je bila sasvim solidna. Jedan od dorucaka je bio maslac, dzem i hleb ali i to je ok. Sve zavisi ko je na sta navikao ali ja zaista nemam zamerki nikakvih.
ja sam lezala u narodnom frontu duze vreme i moram reci da ja hrana nekad super nekad ocaj, bukvalno od dana do dana
i u kc kragujevac- porodiliste,hrana je takodje bila lepa,tj ukusna i obilna.Pee porodjaja sam bila i na odrzavanju na ginekologiji i tamo je bilo ok,takodje ne bih nista menjala.
A gde je rucak na slikama!!!!????
i ovde ima botova, hvale hranu koja je evidentno losa :-)
di su vam slike da potvrdite dobar obrok?
Tesko da bi nam nakon porodjaja palo na pamet da fotografisete hranu,kojom ste inace zadovoljni. :)
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Bolest je registrovana kod troje nevakcinisane dece »
Izuzetno dragocena zelena salata prisutna je na našoj trpezi gotovo cele godine »