Komentari za tekst "Vaša 33. nedelja trudnoće"

Komentara
1485
Ostavite komentar
Meni se desava svaki dan po 2, 3 puta... beba stuca 🙂
Beba stuca, sasvim normalna pojava🙂
Meni se to desavalo u 32 . nezn razlog desilo mi se dva puta po 10-ak minuta nije mi dalo zaspati.
Mozda beba stuca, ako je glavica dole..
Pozdrav ,32+4 sam i nosim jako nisko ,na strogom sam mirovanju jos od 5 mjeseca ,na zadnjoj kontroli prije tri dana bilo je sve ok, međutim od jucer pomalo osjetim kao neka probadanja koja se jave povremeno ,kao ubodi igle dole...da li se neka mama osjecala tako,sta bi moglo biti ...hvala vam
pozdrav ja nova kod vas neko da je termin 18.7
Drage mame 33 sam nedelja i interesuje me jeste li se susrele sa tim da u ovom mjesecu imate bol pri bebinom pokretu i zbog cega bi to moglo biti. Hvala
Mene boli da mi se vristi nocu kada legnem. Udara menu besigu, u desnu stranu... Bukvalno od bola ostanem bez vazduha... Kako izdrzati jooooos do kraja - ne znam!
I mene boli prvi gotovo svakom udarcu, i mene zanima isto to? Zasto?
I mene boli prvi gotovo svakom udarcu, i mene zanima isto to? Zasto?
Nameravate li da pijete vitamine i dok budete dojile? Na mojima pise da su i za period dojenja. Mislim da je previse skoro 2 god piti vitamine..
Jos bitnije tokom dojenja, jer moramo
producirati mleko koje ima sve potrebne vitamine i minerale koje je jako tesko uneti hranom. Isto tako moramo misliti i na nase zdravlje. Bebe uzimaju sve sto im je potrebno tako da nama ne ostane dovoljno.
Tako da je jako bitno piti vitamine, piti dosta tecnosti minimum 2,3 l dnevno i jesti cesce manje, raznovrsne obroke.

Pozdrav!
Pročitah da vitamini koji su dati trudnicama za vrijeme trudnoće potrebni su i nakon poroda, što zbog imuniteta, a i samim tim što obustavljaju i opadanje kose.
33 sam nedelja, ugojila sam se 15 kg. Zna li neko je l to mnogoo? Imam sada 72 kg😣
Nije malo ali nije ni mnogo. Ja sam se bila ugojila 20kg u prvoj trudnoći, a izašla sam iz porodilišta sa 7 kg viška. Možda ti izađeš sa -2kg. 😊 Ima žena koje se ugoje i po 30kg.😉
I ja sam 15kg, zadnjih 15 nedelja se gojim kilogram nedeljno, do tada nista. Iskreno nemam pojma gde su mi ti kilogrami, imam samo ogroman stomak. 170cm sam visoka a imam sad 80kg. 🙄 Doktor nista ne kaze sve analize su mi uredne.
Trebalo bi do 8. meseca izmedju 8 i 10kg, a ukupno do kraja trudnoce 15kg.
Trebalo bi do 8. meseca izmedju 8 i 10kg, a ukupno do kraja trudnoce 15kg.
visok secer u trudnoci ? da li ima ko je prosao kroz to
Takođe visok secer u krvi trenutno po lekarima takođe mi zabranili sve zivo da jedem , a da je isto tako s ovim stanjem secera moze do kraja da se iznese bes problema trudnoća samo ,smo hranu umanjili i redovna kontrola
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»