Komentari za tekst "Vaša 33. nedelja trudnoće"

Komentara
1489
Ostavite komentar
I ja sam 15kg, zadnjih 15 nedelja se gojim kilogram nedeljno, do tada nista. Iskreno nemam pojma gde su mi ti kilogrami, imam samo ogroman stomak. 170cm sam visoka a imam sad 80kg. 🙄 Doktor nista ne kaze sve analize su mi uredne.
Trebalo bi do 8. meseca izmedju 8 i 10kg, a ukupno do kraja trudnoce 15kg.
Trebalo bi do 8. meseca izmedju 8 i 10kg, a ukupno do kraja trudnoce 15kg.
visok secer u trudnoci ? da li ima ko je prosao kroz to
Takođe visok secer u krvi trenutno po lekarima takođe mi zabranili sve zivo da jedem , a da je isto tako s ovim stanjem secera moze do kraja da se iznese bes problema trudnoća samo ,smo hranu umanjili i redovna kontrola
Pozdrav Kristina, ja imam gestacijski dijabetes, ustanovili su u 28. nedelji trudnoće. Šta tebe zanima? Meni je dijabetolog rekao da izbacim slatkiše, sokove, grickalice... da jednom dnevno jedem ili hleb ili testeninu, pirinač, krompir i to nikako zajedno i samo u jednom obroku u toku dana. I takodje poželjno bi bilo integralno! Merim šećer 2 do 3 puta dnevno i sve je pod kontrolom. Doktor mi nije odredio neku striktnu dijetu. Takodje jedem dosta voća, pijem dosta vode... ako te još nešto zanima...
Mi trenutno prolazimo kroz to...
Stavili su nas na dijetu, nista slatko.
3 obroka na dan, i naravno užina između obroka.. Takođe, smanjen unos ugljenohidrata...
Pozdrav mame, da li neka od vas ima problem uvećanog trbuha kod bebe, beba je krupnija zbog dijabetesa, ali trbuh joj je ipak malo veći.
32 nedelja, beba ima 2140kg..
Nemamo taj problem sa stomakom ali beba je krupnija takodje 2.220kg 33 nedelja.
Ima li neka mama sa terminom 06.07 🙂 ..
Meni je tada termin :)
Meni je sin rodjen tog dana ,ove god puni tri god. sada mi je termin 10.7. iskreno ne verujem da cu docekati jer je sada peta beba po redu a sve sam se poradjala u 38-oj nedelji.
Ja!😍
Pozdrav mame :) da li koja ima problema sa bolom u želucu, i kako riješavate to ? ❤️
Mislim da treba unositi manje kolicine hrane, a ne odjednom obilniji obrok..
I meni se od jutros pojavila bol u gornjem dijelu trbuha, na sredini-pa mislim da je zeludac u pitanju. Cijeli trbuh mi je jako zategnut. Nadam se da ce brzo proci, jer bas me jako boli. A ne znam kako to rijesiti... Ako ne prodje do sutra, cu ici kod doktorice. Jel vam proslo?
Zdravo mame, da li se i vama stalno spava?
Ja osećam stalno neki umor, prespavala bih čitav dan😓
Ponekad me zabrine sto se umiri i po ceo dan ga ne osetim. Onda se prevrcem po krevetu jer se tada oseti i kad ga osetim mirna sam.
Legnes na levi bok, tako je veci dotok krvi pa bebca podstice na aktivnost. Ili pojedes nesto slatko. Ili prstima po stomaku „ide maca“, vec odavno su osetljivi na dodir.
Drage trudnice, ima li koja da joj pada secer tokom dana? Meni pocne malaksalost i ruke da tresu
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»