Komentari za tekst "Vaša 33. nedelja trudnoće"

Komentara
1640
Ostavite komentar
15.12.:)
15.12 💙 Podgorica
12.12 😊
12.12. 🥰
ja sam 12.12.loznica
Isti termin 😍 devojcica 👧🏻👧🏻
22. 12. devojcica :)
Meme sve mi ispada iz ruku,da li se to i vama dešava?Smotana sam i teška,sve mi je teško,posebno saginjanje.😊Samo bi ležala i spavala.A mirovanja nema jer devojčica od 16 meseci je tu 🤣
Takodje, sve isto kod mene, tesko mi je i da disem 😆
Samo je imam devojcicu od 4 godine pa mi je malo lakse nego tebi... 😁😁
Drage trudnice, da li se neka od vas porađa u Dragiše Mišovića i da li znate spisak stvari za porodilište? 😊
Čačak?
Ne, Beograd :)
Zdravo divne mame, htjela bih da vas pitam da li ste imale problema sa prijevremenim porodjajem u 33 nedelji i da li su bebe bile ok, i da li ima onih koje su uspjele ocuvati do termina ili bar do 35 nedelje?
Drage trudnice, bukvalno me boli ceo stomak od pupka ka dole. Nikako se ne mogu namestiti, imam osecaj da je nekako poprecno postavljena beba i da mi pritiska neke nerve, evo vec dve noci tako. Ima li neka sl. iskustva?
I mene,često kada sam previše aktivna.Pupak ne mogu da dohvatim od bola,što u prvoj trudnoći nije bio slučaj.Beba je nisko.I imam osećaj da će da ispadne kada piškim.Teška sam sva i teško se namestim za spavanje.
Je li neka dobila inekcije za sazrijevanje bebinih pluca u 33 nedelji, u slucaju da bi doslo do ranijeg poroda? Jesu li se pokreti bebe posle njih smanjili?
Jesam ja i uredno osjetim bebicu da se vrti, cak je i nemirna.
ja sam dobila inekcije ali sad kad razmislim od tada su se lokreti povecali. proslo je mesec dana od inekcija 8.mesec sam beba je preaktivna.
Drage trudnice, mene boluckaju ledja već neko vreme i nekako najbolje se osećam kad legnem na ledja, tad me popuste bolovi. Izbegavam puno da budem na ledjima jer sam čula da ne valja. Obavezno stavim neko vise uzglavlje. Nemam nikakvih smetnji kad tako legnem, a zanimame kako je kod vas i koliko je opasno lezati na ledjima u osmom mesecu?
Hvala cure na odgovoru. Znam da većina ne može na ledjima da izdrži dugo,zato sam i pitala jer je kod mene drugačija situacija. Ipak sve što je umereno ne može da škodi
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

U kakvim uslovima borave bebe i roditelji prevremeno rođene dece »
Vip dan za mame protekao besprekorno i u Novom Sadu »
Preslače bebe, raspremaju stan, odmaraju više od supruga i imaju grižu savesti »
Oni uspešno brinu o roditeljskim, poslovnim, bračnim obavezama, ali i o sebi »
Naši bebci
 • Andjeo
  MALI ANDJEO
  hmmmm...
  lara
 • Avion
 • Beba Vuk
  Beba Vuk
  smeško