Komentari za tekst "5 Youtube snimaka koji izluđuju sve roditelje"

Komentara
73
Ostavite komentar
Preporucila bih stare (a moze i nove) epizode emisije Na slovo na slovo, snimljene pocetkom sedamdesetih. Jos uvek su po kvalitetu neprevazidjene, i sto se tice teksta (Dusan Radovic), i sto se tice glumaca....deca se smire, a i mi odrasli uzivamo u ovim emisijama...zalosno je da nisu prevazidjene i posle toliko godina...
jedno su crtaci, sasvim drugo video klipovi. ide zmija i pilici, ne nikako, a ni moja deca ih ne vole, zato sto su izlozena "normalnoj" muzici, sa instrumentima i pravim pevacem i horom npr.
Ovaj crtani o Elzi i Spajdermenu je po meni čista glupost. Ali što se tiče ovih dečijih pesama, što da ne. Bolje da slušaju te pesmice, nego one iz "Zvezde Granda". "Seksi senjorita"... Bože sačuvaj. Verovali ili ne, devojčice od 7-8 godina već slušaju takve bljuvotine i roditelji im ne brane.
Nerviralo to roditelje ili ne, te pesmice su decije, samo sto su savremene, prilagodjene novim generacijama dece, pa cak i to pakovanje jaja prilagodjeno je deci. S druge strane, klipovi sa Elzom i Spajdermenom nikako nisu za decu, ali do njih deca lako dolaze, i to je mana predugog gledanja klipova na YouTube.
Obicno ne komentarisem, ali na ovaj tekst moram reagovati jer me je pogodio. Naravno ukusi su razliciti i svi smo mi subjektivni, ali ljudi moji, kada neko nesto pokusava da kreira, pa jos i uspe da stvori nesto novo i odlicno, to treba podrzati a ne ovako. Mislim na celu pricu oko teme "Mama voi bebu". To je toliko genijalno, savremeno ili jos bolje ovovremeno, bebe to prepoznaju i mala deca. Mi zivimo u inostranstvu, moj prvi sin je Maksimovo godiste i zahvaljujuci njemu vrlo je stimulisan da uci srpski. O cemu vi pricate, brzo nam dosadi decija pesmica, pa moze sve tako sto se vrti u krug i ima rutinu da dosadi... i dosadi naravno, ali to nam je posao dok ne porastu malo. To ni nisu pesmice za veliku decu, to je i pravljeno za bebe..Sta nekom smeta "kezenje" a vi se kao "ne kezite " i ne glupirate sa svojim bebanima..Naravno da je Kockica legendaran, i Manda takodje a ovo je deo sadasnjeg trenutka voleli ga vi ili ne!!!!
Ala su danasnji roditelji nervozni!!! Sto bi me izludjivale decije pesmice i crtani filmovi?!?!?! Moje dete uziva u tome, uzivam i ja! Ima, naravno potpunih besmislica, ali bilo ih je i ranije... Setite se porodice Salabajzerica i tako nekih nebuloza! A da li su mi roditelji branili to da gledam? Ne, naravno! Sve dok ne pocne da gleda neke nasilnicke crtace, eto mu tablet ili mobilni i neka gleda sta hoce!
Ne dirajte mi Salabajzerice!!!
Ne znam zasto izludjuju kad im mi roditelji svjesno dajemo da to gledaju, malo ste svi kontradiktorni.
Svaki mobitel,ipad je linija manjeg otpora kod roditelja.
Ja sam slusala 100 puta i Mama voli bebu i Tockovi autobusa i Ide zmija i nije mi se smucilo i slusacu jos 1000 puta.Roditelji o kojima pisete verovatno imaju malu toleranciju ponavljanja i sto god da im pustite dosadice im posle 100 puta ali ove pesme nisu lose.
moj sin voli da gleda maksimove avanture,jedan period je voleo jagodice takodje i mama voli bebu,medu plisanog...
Zmija je jeziva, ali stvarno je obozavaju deca. Spajdermena sam videla jednom i od onda ima zabranu da ga gleda!
Ostalo moze da prodje... Mada su i meni najdrazi Kolibri i Branko Kockica, i volim kada to gleda.
Jos jedna glupost koju obozavaju deca je odmotavanje kinder jaja!ko je ovo izmislio???
Moja deca najviše vole Žabu i krompiriće sa Hit pesmica za decu. Naš u stvari nervira ponavljanje, a deca ga vole
Gomila Frozen/Spiderman klipova zapravo kreira organizovana grupa koja proizvodi bezvezni sadržaj koji potpada pod "fan made" snimke samo u cilju zarade od reklama koje Youtube prikazuje u klipu - tzv. monetizacija video klipova. Postoji čitav niz poveyanih Youtube kanala sa tim sadržajima. Razlog zašto koriste baš ove likove je prost, Elza je popularna kod devojčica, Spiderman kod dečaka i pokrili su obe grupe.
Autor pesme "Mama voli bebu" je proucavao zvuke koji odgovaraju bebama i napravio doticnu pesmu. Opustite se malo,nemojte bas toliko da vredjate.
Valjda Nikola Tomic
napisite vi disertaciju na temu skripanja kolevke
P.S. Disertacija i marketing menadzer? Ma daj
Bravo za Acu Tomica i njegove autorske kreacije koje usrecuju nase malisane!
Pa sto nije napisao disertaciju na tu temu nego kanal na kom plasira brendove i skida kajmak. P.s. skripanje kolevke za uspavljivanje? Ma daj
deca definitivno mogu da saznaju za neke od ovih pesama.
Ja nisamsam znala za prstic pesmu dok mi cekra od 3 godine nije dosla jedan dan iz vrtica I pevala je.
Tako da ne mozemo da uticemo bas na sve.
Jer se neke pustaju I u igraonicama na rodjendanima.
A deca u tom uzrastu su kao sundjeri I dovoljno je da jednom cuju kako bi zapamtili.
Vasa deca sama traze sta da im pustite? Moji gledaju sta im pustim, mana voli bebu i ostalo od istog autora ne gledaju jer ja ne dam, nema, be postoji...jednom sam odgledala par sekundi i izludeli su me oni debilski izrazi lica i klimanje glavom u ritmu... Kolibri, carolija, super simple song, pcelica Maja, traktor Tom, Tomica i drugari...to nam je omiljeno.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Bolne bradavice, grebkanje, nespavanje, napadi gladi, konstanta žeđ su samo neki... »
Dojenje u javnosti je i dalje za mnoge tabu tema »
Predstavljamo vam osam narodnih lekova za umirenje kašlja i izbacivanje šlajma »
Naučite kako da razlikujete morbile (male boginje) od varičela (ovčije boginje) »