Komentari za tekst "5 Youtube snimaka koji izluđuju sve roditelje"

Komentara
73
Ostavite komentar
Zaboravili su "pilice" :-)
Potpuno se slažem. Bebi puštam pesmice koje je hor "Kolibri " pevao
Ove pesmice nemaju nikakvog smisla. Nisu ni saljive . Ne znam da li me vise nerviraju mama i tata prstic ili tockovi autobusa.
moj sincic od 10 meseci voli razbole se lisica,kako rastu deca itd,a voli i ide zmija i maksima i ja mislim da je to ok.
Izluđuju ne samo nas roditelje nego i naše dete za čudo. Čim ih čuje počinje da se ljuti... ne voli ih nimalo. ..
Strasno,ja svojoj cerkici pustim maksima i decije pesmuce uz koje smo i mi sami rasli,dok de okrenem ona je vec nasla Elzu one baba roge i gleda .Pokusavala sam i da izbrisem i da blokiram taj video ali na zalost ne moze.Uvek se vraca.
Ma dajte. Mama voli bebu i zmija su super. Deca ih obozavaju kao i sve vezano za Maksima. Mama i tata imaju prijatne glasove i super su nacrtani.
Jeste vi gledali nekad predstavu za decu, sareno, "iskezeno"i nadrealno, kako da je urade a da deca gledaju, pravi se da zainteresuje decu. (mada ima ona blaga lepa a zanimljiva Kako kaze maca..kuca) A niste primetili edukativne momente: voce, , briga o zivotinjama, tata u mama posvecuju vreme detetu, idu zajedno, tata postuje mamu i sl
Da, nacrtani su izopaceno sa iskreveljenim facama, a razumljivo je da se deci dopadaju jer su sareni, nadrealni i iskezeni. Ne cudite se kad dete pocne da imitira taj stav i ponasanje bez ikakvog smisla. Nikakve blagosti niti prirodnosti u svemu tome, a vrhunac je elektronski zvuk sa frekvencijom razdiranja mozdanih sinapsi.
Ne shvatite pogresno, i moje dete ovo odgleda, ali mu ja pruzam mogucnost da vidi nesto sasvkm drugacije, zanimljivo i korisno za njega.
ide zmija, mama voli bebu utd. su super pesmice za koje znam da su mojoj sestri pomogle da opusti bebu kada su dve nedelje bili u bolnici. lepo su nacrtani, sareni, veseli i to privlaci decu, a kome se ne svidja neka pusti baby tv, to sam ja pustala svom detetu i puno mi je znacilo....
Definitivno ove gluposti sa Elsom Betmenom Spajdermenom i slicno... Pilici su me nervirali ali sreca pa smo ih prevazisli. Sad smo u fazi "dobri vece bakice" ☺ Na tv-u me nerviraju Teletabisi ne podnosim te zvukove njihovog "smeha"..
Ma daaaaaj a "tabi papa" :D
Zaboravili se otpakivanje jaja! Besmisleno i glupo, a deca gledaju kao hipnotisana.
Hahaha bas sam ovo napisala u komentaru! Ja ne verujem da se neciji mozak setio ovoga! Ljudi se time BAVE!! sto je najgore, verovatno za svoje a ne za decije zadovoljstvo. Jezivo...
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
U videu je na duhovit način prikazana razlika između dojenja prvog i drugog deteta »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »