Komentari za tekst "Zaštitnik građana prihvatio od BEBCA pritužbe trudnica"

Komentara
85
Ostavite komentar
Koja je procedura za prijavljivanje za 35 %? Ko treba da se kontaktira i da li je potrebno nesto od papira? Ja sam od decembra na bolovanju ali dobijam samo onih 65 % od firme. Iz Nisa sam.
Meni su uplatili decembar sredinom marta prva uplata, a novembar preskočili kažu nemam pravo tako im izbacio program , promenjena šifra. Iako su poslodavcu refundirali za novembar , ali proverice pa da ponovo firma podnese zahtev. Hladno preskočili prvi mesec za refundaciju. Van pameti. Inače , kažu da para nema i da ne znaju kad će sledeća uplata.
Decembar januar i februar mi legli celi,hvala svim koji su pomogli
ja jos uvek cekam od novembra...na porodiljskom sam od 24.feb. ! iz firme kazu da je potvrdjeno iz Nemanjine da ce biti uplate do kraja ove nedelje! videcemo!
Uplaćeni decembar i januar.Hvala moj firmi....
Meni su rekli biće ove sedmice sve evo prodje nedelja cela nistta,ni dinara.Danas idem u socijalno al kod direktora ps da vidim ko koga laze.Mesec dana imam do porodjaja,a ja dinara nisam dobila da kupim stvari za bebu sram vas bilomuka mi je od ove države
Nadam se da cemo uskoro dobiti izvestaj od zastitnika gradjana. I dalje cekam decembar, januar, februar... I zaista nemam reci kojima bih opisala ovaj bezobrazluk!
ja sam pre neki dan primila uplatu za par dana decembra i januar,kad ce biti ostalo ko zna.
Evo kako drzava brine o natalitetu,nije nama potrebno nikakvo vece zlo od nas samih.Primila sam samo 1890.din.od 35% za januar.U medjuvremenu su blokirali racun firme u kojoj radim zbog sudskog spora ali je to nekako reseno.Ali zlu nikad kraja.Sada je drzava uslovila nasu firmu da uplati samodoprinos za neugovorene radnike da bi nas tri trudnice dobile 65%.Za porodilje to ne vazi!Znaci DISKRIMINACIJA!Nas tri "kaznjavaju" sto smo trudne!Tako da 65%mogu da sanjam,muz ne radi i situacija je ocajna.
Meni uplaćeno za dva meseca samo 1458 dinara,ovo je smesno sta radi ova drzava
ovo je nevidjeni bezobrazluk od strane drzave.Ako neko zna i razume nek mi objasni po kojoj matematici oni obracunavaju procente.Ako je 65% za novembar mesec 14.720,a za decembar 18.308.kako je onda 35% za novembar 523.82,a za decembar 654.40.
Takodje ko zna možda i nešto bude nekad.
I dalje cekam decembar, januar, februar.
meni je pre desetak dana leglo 65% za novembar a pre nekih 3,4 dana 35% isto za novembar. Ne znam da li ima veze sa pritužbom jer i ja spadam u tih 300 trudnica koje su podnele pritužbu, ali hvala Bogu da je novac počeo da leže jer stvarno ne znam kako bismo sa troje dece izdržali.U svakom slučaju, verujem da nije samo do poslodavaca problem.
Ja od 35% nisam videla ni dinar !!! Otvorila sam trudnicko bolovanje 6.oktobra Na porodiljskom sam od 14.marta.
Javljam se iz Obrenovca
Stvarno nemam komentara!Meni zena treba da se porodi u aprilu i ista prica..Od oktobra je na porodiljskom dobila je ukupno 3 uplate i to sve razlicite..Banana drzava nema sta tu da se prica i posle se jos zapitaju ZASTO NAM JE MORTALITET VECI OD NATALITETA I ZASTO MLADI SVI BEZE IZ SRBIJE???I mi o tom bezanju razmisljamo takodje..
Napokon. Legli juce oktobar I novembar a danas I decembar. Svi iznosi tacno 35%.
Gago, Beograd filijala Stari grad. Firma mi je predala dokumenta 22.01. Nadam se da ce u Vama uskoro isplata.
Milice odakle ste, i ja ceam tih 35%, predala sam prituzbu pa sad cekam :)
Ja sam na trudnickom od avgusta 2014-te! Za to vreme sam dobila neke tri uplate i to sve razlicite! Niti mi je uplacivano 65%, a o onih 35% samo sanjam, posto za svo ovo vreme nisam ni videla tih 35%! Suprug je inace nezaposlen, a ja za mesec dana treba da se porodim, a trenutno smo bez prebijenog dinara! Stvarno ne znam ni sta cemo, niti kome vise da se obratimo, jer nas stalno prebacuju sa jednog na drugi broj telefona! Ako se nesto ne resi u skorije vreme, moracemo da primenimo neke ozbiljnije mere!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Jaja su lako kvarljive namirnice te je neophodno voditi računa o nabavci, pripremi i konzumiranju »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »