Komentari za tekst "Upozorenje roditeljima: U kašicama pronađeni pesticidi"

Komentara
116
Ostavite komentar
A sta je sa ,,Juvitana" sokicima?
pise u tekstu sve
Ja i ne dajem,pasiram voce,par puta jesam ali se nadam se da mi beba nece imati nekih
komplikacija.Ko je odgovoran??
i sta sada nikom nista samo se povlaci iz prodaje,i naravno niko nece odgovarati za to.......
banana i jabuka kasica jos uvek nije.povucena iz.prodaje.ja sam.pre.neki.dala.kupila.svom.detetu.nadam.se.da.nece.imati.nikakve komplikacije,a kad.sam.otvorila.kasicu.bila.je.puna.vode pa sam mislila da.je.to.zbog.soka.od.limuna.koji.ima.u.njoj
ne bi trebalo da ima sok od limuna u kasici jer bebe do godinu dana ne smeju da jedu citruse.
zato lepo mama treba sama da kuva kasice od svezeg voca i povrca, mada i ono se cesto prska svim i svacim...ali svakako je bezbednija varijanta...i lepo u blender i eto kvalitetne kasice!
eto....a i juvitani se verovalo decenijama..ne znam i ja se pitam, doci ce vreme kada cemo svi bar negde u nekoj bastici imati mini plastenike i gajiti od svega po malo, makar da bi decica zdravo jela...
Zanimljivo je sto je meni jedan iskusni pedijatar rekao da je bolje u pocetku davati kupovne kasice od voca bas zbog prskanja,rekao mi je da su mnoga deca imala alergije na domaci pravljene kasice jer je voce uzasno zagadjeno zbog prskanja. I? Sta sad da dajemo bebama?
Ovo je strasno. Kako se ovo moglo dozvoliti?
Kakva steta... Moja jetrva ili sta mi vec dodje je bila u Svislajonu knjigovodja i obilazila je i njihovu proizvodnju - znam da mi je rekla da skidaju i najmanje sitnice sa jabuke,samo da ostane sveze "meso" koje se posle koristi u kasama - a sada neki pesticidi. Nisam procitala koji su pesticidi i njihovu objavu ali mi je ipak zao,delovali su kao jedna vrlo jaka i odgovorna firma,pa se nadam da ovo ne ukaljuje njihov ugled.
Samo profit, ni deca im nisu sveta...užas. Kupujmo domaće. bljak
Upravo sam pocela da sastavljam mail vasoj redakciji na ovu temu jer sam sasvim slucajno saznala od prijatelja. Drago mi je da je bar neko odgovoran prema nasoj deci u ovoj zemlji! "Sreca" pa i na pijaci znas da nista "nije" prskano!
Izgleda da sami moramo voditi borbu za dobrobit nase dece! Pozdrav svim roditeljima!
Uzas Boze dragi roditelji sta morqmo da dozivimo i uvek da pazimo.
Pa super moje dete ima sada dve godine i sigurno je pojelo bar dvadeset ovih što kašica, što sokova u prethodnih godinu dana. U kojim vremenskim periodima se sprovode ove kontrole?

aman ljudi da li sve vi normalni.,
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Ovo je vrlo značajan naučni podvig koji će odrediti budućnost lečenja »
Pronalaženje prave strategije za mršavljenje može delovati kao nemoguća misija »