Komentari za tekst "Roditelji oprez: Sirup za decu povučen iz prodaje"

Komentara
87
Ostavite komentar
I sasvim slucajno su sve te serije zavrsavale u Srbiji...
Da se vrati novac.....i gotovo.
Molim redakciju da pitaju firmu AMICUS koji je model zamene leka, da oni mogu da ga uniste.
Ovo je uzas. Ja imam lek iz serije koja ne ovde navedena i davala sam deci taj lek jer sam samo njega koristila od pocetka. Ostalo mi je malo na dnu.
moja beba je pila bas tu seriju.stassad?
I sta sad? Da li da tuzimo apoteku koja nam je prodala lek koji moze biti kontaminiran????? Ukoliko imam slip ili racun, a lek smo kupili u subotu, sta mi je ciniti? Ne zelim drugi lek, zelim da znam zasto je u prodaji ako je dat nalog da se sve kolicine pomonutih serija povuku????? Sta su vama ljudi, nasa deca????? Kunici?????
Imam jedan iz tabele u frizideru, kupljen prosle nedelje i davan bebi...Muka mi je vise od drzave, malverzacija i svega ovde moze svako da nas pobije kad mu je cef obzirom da nista ne kontrolise kako treba a svasta nam se prodaje, a najvise ovakvih prumera ima u proizvodima za decu...I sada treba da im verujem kako, to, eto, nije nista strasno.
Je l' to važi i za čepiće?
a koji su simptomi, to niste naveli
Stvarno sramota. Upravo sam bacila dva sirupa.


da li mogu da odnesem sirup u apoteku i da dobijem ispravan? ili su to smislili da bismo bacili sirupe i ponovo kupili nove?
ja upravo isla u apoteku. oni se prave blesavi. nece da mi zamene a ja imam neotvorenu kutiju kupljenu u toj
apoteci. bas sam pobesnela
Boze sacuvaj, covek vise ne moze da se pouzda ni u vazduh koji dise
Ja imam neotvoren u frizideru i zelim da mi se vrati novac!Koji sirup dati detetu od 2 meseca ne daj Boze da zatreba,kazu Brufen stetan -kancerogen ,ovo je cisto ludilo -unistavaju nam decu!
Bilo sta na bazi paracetamola, Febricet Hemofarmov ili Panadol baby uvek je prvi izbor kod dece,a ako ne pomogne moze Brufen ako je dete starije od godinu. Svi lekovi mogu biti toksicni,pa i obican vitamin C ako se preteruje,tako da ne brinite,brufen u dozvoljenoj dnevnoj dozi i ponekad je sasvim bezbedan. Pozdrav
paracetamol.
paracetamol
hvala na obavestenju. ja sam skoro kupila sirup broj serije 2228. sva sreca jos nije bilo potrebe da ga koristimo.
isti slucaj! kupila za ne daj Boze ako bude reakcije na vakcine. i sad nece da mi zamene u aloteci ili da mi vrate nocac
2 godine prozvode sirup koji je tek sad kontrolisan pa "mozda" sadrzi poliuretanske cestice!!!??? 2 godine zaradjuju i sve vreme nemaju pojima sta se unutra nalazi. I odkud oni znaju da to ne uzrokuje nikakve posledice jer se sirup svakako daje bolesnom detetu koje vec ima neke tegobe! Ovo je strasno gde mi zivimo. zgrozena sam
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »