Komentari za tekst "Nije mama samo mleko"

Komentara
44
Ostavite komentar
Vrlo dobro znam o cemu pricate jer sam prosla kroz nesto slicno... Moja beba zbog hipotonije misica nije imala snage da sisa, pa sam se izmlazavala i davala joj svoje mleko na flasicu punih 6 meseci. To je bio veoma naporan i stresan period za mene. Umesto da uzivam sa svojim malisanom, ja sam se zbog pritiska okoline osecala kao losa majka jer sam nakon tog perioda zelela da mleko prestane.
Slazem se u potpunosti.Sta smo mi koje ne dojimo decu,sebicni monstrumi!?Gluposti!Imam dve devojcice koje su od prvog dana na dohrani i imaju skoro prazan zdravstveni karton,hvala Bogu.Muka mi je od dojilja koje nas koje ne mozemo da dojimo decu gledaju sa sazaljenjem!nevidjena gomila gluposti!
Svaka cast,svaki slucaj I svaki problem za sebe. Ja sam isto bila uvjerena kako cu dojit,fantastican dodir I osjecaj make I dijeteta-hocec vraga,ounih 7 tjedana sa sve tri pumpice plus dohrana. Da ja prirodnjak I ja uvjerena kako he jeduno majcino mlijeko ispravno I kako svako moze dojit samovtreba truda,sad she svim majkàma klanjam I javno izjavljujem kako nemamo pojma niocemu dok samu nedodjemo u situaciju. I da sad cekam drugo dijete I opet she nadam da ce moje side bit jedina hrana dijetetu u prvo vrijeme,zaista se nadam.
Bravo za text! U potpunosti ste u pravu za svaku napisanu rec. Samo sto nas ne lincuju na trgu jer ne dojimo.... Kao da je samo to merilo ljubavi!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »