Komentari za tekst "Hitno ukinuti nezakonite cene vrtića!"

Komentara
103
Ostavite komentar
U Uzicu je vrtic nesto preko 5 hiljada.
Ravno 5000 u Uzicu. Plus maramice, ubrusi i plasticne case svakog meseca.
Ja sledeće godine trebam da upisem dete i pitam se samo kako cemo sa plaćanjem. Dobro da se potegla ova tema jer se ja vec dugooo (mislim par godina) pitam kako se cena razlikuje??? Sto je zalosno, strasno i krajnje nefer! I onaj ko je ostecen, neka traži odstetu! Jer bih je ja sigurno tražila! A ministar neka se zapita kome on služi. Sebi ili narodu?
9700 jedno dete 6800 drugo dete, Nivi Beograd! Sramota
U nisu je puna cena odavno preko 15000, do prosle godine se placala prema primanjima (za nas uvek preko 6000), od prosle 4000 (26% pune cene) za sve, a od letos 4600 (29%). znaci, treba ih tuziti ;)
Ne razumem kako su brže bolje ukinuli pojedine kategorije za plaćanje, a sad im treba vremena !!!! da se izorganizuju i da prestanu da nas krad!!!u
Oko 10.000din placam u Beogradu za jasle. Sramota!
Nažalost, i mi smo na minimalcu. Nemojte plaćati punu cenu, ako ste na minimalcu. Postoji tačna procedura za regresiranje troškova vrtića, u skladu sa primanjima. Dvoje dece 7500 din.
I suprug i ja smo na minimalcu i cena za vrtic nam je 8060,jedno dete!!!Stvarno sam bila sokirana kada smo dobili resenje!Bilo je vreme da se povede pitanje o lopovluku ove drzave prema roditeljima i deci!!!Strasno!
U novobeogradskom vrtiću za prvo dete 8.800, a drugo 6.600
Šid 3000din vrtić
Mislim da svi roditelji treba da tuže vrtić i da traže povraćaj novca. Ne želim da pominjem ni uslugu u vrtićima koju su deca dobijala za tu punu cenu koju smo plaćali...
Kragujevac 3500, Novi Sad 2700, Beograd 10000!!! Treba ih tuziti!!!
Za blizance 15000 u Mirijevu,a da ne spominjem u kakvim su uslovima deca.Potpuno nezadovoljna
Muz mi prima minimalac,ja minimalac,a placamo 7000,a dok nisam radila 3500,a traze stalno maramice,predstave,kupite ovo,kupite ono,nije problem da su nam ili plate vece ili manje da kosta VRTIC,katastrofa!!!
Beograd- 9706 dinara za jasle. Placam punu cenu iako zaradjujem minimalac. Uzas!
2 X 10.000,00 VRTIC NA BEZANIJSKOJ KOSI
ZRENJANIN-7000DIN! SRAMOTA!
Ja sam iz Zemuna i placala sam i za prvo i drugo dete po 8039 din.Cerka mi je ove godine krenula u prvi razred a sin je krenuo u jaslice.Dok je ona isla u vrtic i tada sam placala 8039 i sad za sina koji je krenuo 8039 din.
ovo je dokaz da kod nas nisu problem losi zakon vec sprovodjenj istih. Pa ako zakon krsi neko ko je direktno odgovoran za njegovo sprovodjenje sta onda reci za obican narod koji zakon i ne poznaje, i ako ga krsi krsi ga vise iz neznanja a ne namerno ali sankcije ce pre stici obicne smrtnike dok u drzavnoj upravi nikada niko ne odgovara. I dokle god nam je tako partijski ce se svi zaposljavati bez trunke odgovrnosti, a budzet ce puniti jadan narod. Sramota.

Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »