Komentari za tekst "Bebac u poseti porodilištima: U Nišu na porođaj mogu i tate"

Komentara
51
Ostavite komentar
Ako je ovako kao sto pisete, svaka cast osoblju iz Nisa na organizaciji. Forsirajte celnike u ministarstvima da se ispune nedostaci u broju zaposlenih i edukovanih!
Upravo to. 2 sestre u smeni na 40 zena. Nisu ni one na struju. Neka lepo zaposle sestru po sobi i milinka ima da bude. Ali predsednik bi i ovima smanjio platu a kamoli jos da se zaposle
Ako se pod dobrodošlicom i obezbeđenim mirom podrazumeva da te od 7 ujutru, kada te prime u terminu sa bolovima, niko ne pogleda a na poziv se odazovu sat vremena kasnije, kada je porođaj maltene otpočeo i završio se bez prisustva ginekologa i babice (u sred GAK-a!!!) onda ovaj tekst možda može imati smisla. Od svega izrečenog doživeh samo bebu na grudima na 1 minut i veliku traumu!
bravoo... tako treba u svakom porodilistu
Sve pohvale za doktore,a jos vece pohvale za sestre koje su veoma ljubazne i dostupne u pola noci u koliko je pomoc potrebna! Divno iskustvo nosim iz Niskog porodilista!
Slozila bih se. I moje iskustvo od pre sedam meseci je pozitivno, iako je bila rizicna situacija. Sve je proslo super, svi doktori i ginekolozi (osim jedne nervozne zenturace) i pedijatri su bili ok, sestre takodje.
Prijem i porodjaj su mi protekli savrseno i stvarno sam zahvalna osoblju ali posle kada su me prebacili u sobu ja sam dozivela najvecu traumu u zivotu zajvaljujuci bezobraznim i bezosecajnim sestrama koje su nas sikanirale i vikale na porodilje, nisu nam dali da otvorimo prozor da udje malo vazduha, higijena je na groznom nivou i nisu me ni obavestili da moje dete prima antibiotik samo su mi ga uzeli usred noci na bockanje a jos mi i sestra vice da ona nije duzna da mi objasnjava sta mu je doktorka dala kao terapiju, ovo je tek ponesto od svega sto se desavalo za mojih 6 dana boravka, to porodiliste mene vise videti nece, sledeci put cu da rodim dete tek kad porodjaj bude moguc privatno ili kod kuce! Porodila sam se u martu ove godine.
I ja sam se porodila u martu ove godine i potpisujem svaku rec! Sam porodjaj je bio super, kad te prebace u sobu, KATASTROFA! Sve sestre su bile neljubazne. Da ne mora da se sedi tamo rodila bih desetoro dece, ovako ne planiram drugo!
Istina je sve sto pricas!
Porodila sam se bila u niskom porodilistu, sto se tice osoblja veoma korektno i uvek su tu da pomognu i posavetuju, poradjala sam se sa jos jednom porodiljom u sali, tako da su porodilje same u sobi ne stoji. A sto se tice prisutva supruga na porodjaju, nisam ni pitala, ali ni jedna porodilja nije imala prisutvo supruga dok sam bila u porodilistu. Epidural, kao sto se i kaze, anesteziolog je uvek zauzet... pozdrav
Sve je u potpunosti istina. Ja sam se porodila pre 11 meseci i imam sve pohvale za nisko porodiliste. Sve ti objasne u toku porodjaja. Ja sam dobro prosla sto se tice dojenja, jer se beba sama lepo snasla, a epidural ne bih htela ni da su mi nudili. Htela sam sve u potpunosti da osetim i ne zalim. Prelepo iskustvo. Sve pohvale nisko porodiliste a najvise da babicu Milicu Deges koja je jedna divna i mlada zena sa puno iskustva
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Jaja su lako kvarljive namirnice te je neophodno voditi računa o nabavci, pripremi i konzumiranju »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »