Komentari za tekst "Koliko često beba treba da jede?"

Komentara
7
Ostavite komentar
A sta je ako place odmah nakon podoja? Ja ipak mislim da je glad, jer mleka nije bilo dovoljno. Za grceve i bljuckanje treba da prodje par minuta od podoja. Iz licnog iskustva, bebu treba buditi samo u prvih mesec dana, jer su bebe koje su imale zuticu jako pospane, inace, posle se ona sama budi kad je gladna, bez obzira koliko dugo spava.
moj sin ima 3 mes i vec danima slabije jede. inace je rodjen sa 4kg i pre 2 ned.na kontroli je imao 7kg. ne dojim ga, pijemo novalak. i po onim merama treba da popije oko 180. on pije 120ml
Mi imamo 6 sedmica i jede svako 2 sata nekad 60 nekad 90, al danas bi stalno da jede cak je i 2sata bilo malo jednom , predpostavljam da nas je skok u razvoju uhvatio. Koliko su vase bebe jele sa 6 sedmica? Da li mu je puno da pije po 120?
Uh sa 6 nedelja to je puno sem ako sama toliko ne trazi nemojte ke terati, pise da beba od dva meseca pije oko 120 tj 90-120ml, moja ima 2 meseca i pet dana pa pojede oko 100 po obroku. Dojim je ali ako moram negde otići ostavim svoje mleko i to je kolicina koju pojede otprilike..
ja moju ne dojim svaka 3 i po sata pojede 150 ml.😀i zabprvi mesec ugojila se 1700 gr.
Mi imamo 8 nedelja i vec oko 5-6 dana smo u tom periodu "skok u razvoju" non stop je gladna i non stop bi sisala..
Onda je moja beba gladna 24 sata dnevno, prema ovom opisu.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Bolest je registrovana kod troje nevakcinisane dece »
Izuzetno dragocena zelena salata prisutna je na našoj trpezi gotovo cele godine »