Komentari za tekst "Koliko često beba treba da jede?"

Komentara
7
Ostavite komentar
A sta je ako place odmah nakon podoja? Ja ipak mislim da je glad, jer mleka nije bilo dovoljno. Za grceve i bljuckanje treba da prodje par minuta od podoja. Iz licnog iskustva, bebu treba buditi samo u prvih mesec dana, jer su bebe koje su imale zuticu jako pospane, inace, posle se ona sama budi kad je gladna, bez obzira koliko dugo spava.
moj sin ima 3 mes i vec danima slabije jede. inace je rodjen sa 4kg i pre 2 ned.na kontroli je imao 7kg. ne dojim ga, pijemo novalak. i po onim merama treba da popije oko 180. on pije 120ml
Mi imamo 6 sedmica i jede svako 2 sata nekad 60 nekad 90, al danas bi stalno da jede cak je i 2sata bilo malo jednom , predpostavljam da nas je skok u razvoju uhvatio. Koliko su vase bebe jele sa 6 sedmica? Da li mu je puno da pije po 120?
Uh sa 6 nedelja to je puno sem ako sama toliko ne trazi nemojte ke terati, pise da beba od dva meseca pije oko 120 tj 90-120ml, moja ima 2 meseca i pet dana pa pojede oko 100 po obroku. Dojim je ali ako moram negde otići ostavim svoje mleko i to je kolicina koju pojede otprilike..
ja moju ne dojim svaka 3 i po sata pojede 150 ml.😀i zabprvi mesec ugojila se 1700 gr.
Mi imamo 8 nedelja i vec oko 5-6 dana smo u tom periodu "skok u razvoju" non stop je gladna i non stop bi sisala..
Onda je moja beba gladna 24 sata dnevno, prema ovom opisu.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Deca koja su bila isključivo dojena imaju manju sklonost ka alergijam »
Svaki porođaj je priča za sebe i predstavlja posebno iskustvo za svaku majku »
Koristite kupku nedelju dana pre menstruacije za najbolje rezultate »
Visoke temperature mogu dovesti do toga da se dete pregreje »