Komentari za tekst "Kazna od koje deca postaju pametnija"

Komentara
11
Ostavite komentar
Verujem da se ne bi stvorio otpor prema citanju i ucenju. Možda bi se dete u početku jogunilo, ali kada oseti i vidi da je uspelo da savlada neki tekst, da je nesto zanimljivo/smešno procitalo to mu pricinjava veliko zadovoljstvo. Samim tim ga podstice da nastavi sa tom aktivnoscu. I na kraju kazna u njegovim ocima nije vise tako strasna. :)
Okreni, obrni, to kaznu videlo nije...
Glupost! Pa da ceo zivot knjigu i ucenje asocira sa kaznom, pa da to zamrzi pd starta!
"Od kazne napraviti vrstu igre"... Ne znam baš.... Ja čekam svoju prvu bebicu i nemam iskustva kao roditelj ali teško da bih joj izazivala tu uzročno posledičnu vezu izmedju kazne i enciklopedije. Ja sam u svojim dečjim enciklopedijama uživala. Kad sam se udala ponela sam sa sobom moje najomiljenije dečje knjige kao vremeplov u najdivnije doba.
Vala bas. Da su me kaznjavali knjigom, verovatno bih je zamrzela...
BRAVO!!!!!!!!!!!
Moje mišljenje je da svaki roditelj treba da poznaje svoje dete i prema tome odreivati kaznu. Mojoj bi čitanje enciklopedije bila nagrada.
Ako se prezivi dok nauce da citaju :-)
Zvuci lepo i korisno, ali verujem da bi kod neke dece moglo da stvori odbojnost prema knjizi i ucenju. Sve to zavisi od deteta, a roditelji treba da upoznaju svoje dete i da znaju sta na njih najbolje deluje.
I ja sam bas to pomislila... Ako im se , cim nauce citati knjiga predstavi kao kazna, kako ocekivati da ju zavole?
Odlicni saveti.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
U prazničnim danima, mnoge bebice će prvi put probati hranu sa roštilja. Pročitajte zanimljive recepte i savete kako da im pripremite ukusan prvomajski obrok »
Jaja su lako kvarljive namirnice te je neophodno voditi računa o nabavci, pripremi i konzumiranju »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »