Komentari za tekst "Kazna od koje deca postaju pametnija"

Komentara
11
Ostavite komentar
Verujem da se ne bi stvorio otpor prema citanju i ucenju. Možda bi se dete u početku jogunilo, ali kada oseti i vidi da je uspelo da savlada neki tekst, da je nesto zanimljivo/smešno procitalo to mu pricinjava veliko zadovoljstvo. Samim tim ga podstice da nastavi sa tom aktivnoscu. I na kraju kazna u njegovim ocima nije vise tako strasna. :)
Okreni, obrni, to kaznu videlo nije...
Glupost! Pa da ceo zivot knjigu i ucenje asocira sa kaznom, pa da to zamrzi pd starta!
"Od kazne napraviti vrstu igre"... Ne znam baš.... Ja čekam svoju prvu bebicu i nemam iskustva kao roditelj ali teško da bih joj izazivala tu uzročno posledičnu vezu izmedju kazne i enciklopedije. Ja sam u svojim dečjim enciklopedijama uživala. Kad sam se udala ponela sam sa sobom moje najomiljenije dečje knjige kao vremeplov u najdivnije doba.
Vala bas. Da su me kaznjavali knjigom, verovatno bih je zamrzela...
BRAVO!!!!!!!!!!!
Moje mišljenje je da svaki roditelj treba da poznaje svoje dete i prema tome odreivati kaznu. Mojoj bi čitanje enciklopedije bila nagrada.
Ako se prezivi dok nauce da citaju :-)
Zvuci lepo i korisno, ali verujem da bi kod neke dece moglo da stvori odbojnost prema knjizi i ucenju. Sve to zavisi od deteta, a roditelji treba da upoznaju svoje dete i da znaju sta na njih najbolje deluje.
I ja sam bas to pomislila... Ako im se , cim nauce citati knjiga predstavi kao kazna, kako ocekivati da ju zavole?
Odlicni saveti.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »