Komentari za tekst "Kako se sprema pire za bebe?"

Komentara
4
Ostavite komentar
Nemojte objavljivati neproverene tekstove !
Kakva so i maslac !
Nikada nemojte stavljati krompir u blender,napravi se smesa poput lepka. Krompir samo utucati i pomesati sa majcinim ili adaptiranim mlekom (sacekati da se malo prohladi). So je stecen ukus i nutricionisti savetuju tek od god dana. A sto se mleka i putera tice, bas sam se nasmejala. Prva hrana se daje od 4. do 6. meseca (zavisi od bebe, lekara, da ne duzim), tako da puter i mleko sigurno ne idu odmah. A zasto sam se nasmejala? Pa neki dan citava buka protiv kravljeg mleka a sada preporuka. Majke, radite po osecaju i tacka.
Ali prva hrana su pirincane kase pa zitarice, dok dodje do krompira moze da prodje i 2 meseca. Ali slazem se za so, ja bih to izbacila. I puter kasnije isto.
Kakva so,o cemu vi pricate? NISTA ni so,ni secer nije zdravo dodavati bebama u hranu! Treba da naviknu na prirodne ukuse a ne odmah pojacane...ja mojoj skuvam krompir u kori,izgnjecim,dodam malo mog mleka i pojede bez problema.Naravno da ako je odmah naviknete na pojacan ukus,posle odbija sve sto nije slano ili slatko i eto.otvorenih vrata do raznih bolesti! Ako nece odmah,pustite par dana pa probate opet,sa bebama treba strpljenja!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »