Komentari za tekst "Kako se sprema pire za bebe?"

Komentara
4
Ostavite komentar
Nemojte objavljivati neproverene tekstove !
Kakva so i maslac !
Nikada nemojte stavljati krompir u blender,napravi se smesa poput lepka. Krompir samo utucati i pomesati sa majcinim ili adaptiranim mlekom (sacekati da se malo prohladi). So je stecen ukus i nutricionisti savetuju tek od god dana. A sto se mleka i putera tice, bas sam se nasmejala. Prva hrana se daje od 4. do 6. meseca (zavisi od bebe, lekara, da ne duzim), tako da puter i mleko sigurno ne idu odmah. A zasto sam se nasmejala? Pa neki dan citava buka protiv kravljeg mleka a sada preporuka. Majke, radite po osecaju i tacka.
Ali prva hrana su pirincane kase pa zitarice, dok dodje do krompira moze da prodje i 2 meseca. Ali slazem se za so, ja bih to izbacila. I puter kasnije isto.
Kakva so,o cemu vi pricate? NISTA ni so,ni secer nije zdravo dodavati bebama u hranu! Treba da naviknu na prirodne ukuse a ne odmah pojacane...ja mojoj skuvam krompir u kori,izgnjecim,dodam malo mog mleka i pojede bez problema.Naravno da ako je odmah naviknete na pojacan ukus,posle odbija sve sto nije slano ili slatko i eto.otvorenih vrata do raznih bolesti! Ako nece odmah,pustite par dana pa probate opet,sa bebama treba strpljenja!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
U prazničnim danima, mnoge bebice će prvi put probati hranu sa roštilja. Pročitajte zanimljive recepte i savete kako da im pripremite ukusan prvomajski obrok »
Jaja su lako kvarljive namirnice te je neophodno voditi računa o nabavci, pripremi i konzumiranju »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »