Komentari za tekst "Koje procedure vas očekuju u porodilištu?"

Komentara
65
Ostavite komentar
prvi porodjaj mi je bio jako tezak,a sada se bojim epiduralne,Mislim da necu moci da se napinjem dovoljno jer se bol ne oseti.Kako to izgleda?
Marina, ja sam se porodila u Visegradskoj 17. novembra i epiduralna anestezija je tada bila besplatna, samo uzimaju krv kad stignes u porodiliste da urade neke analize da vide da li mozes da primis anesteziju, ali mozes da odes u Visegradsku tokom devetog meseca jer anesteziolozi primaju trudnice na konsultacije, ne znam samo tacno kojim danom.
da li postoji trudnica koja se skoro porodila u Vise gradskoj sa epiduralnom anestezijom?interesuje me koliko sada kosta ta intervencija i kakva je procedura?
Dragana, pozdrav. Cena epidurala u NF je 10.000 din (barem je ta cena vazila u avgustu, kad sam se ja porodila), i za to dobijas svoj kateter-set koji posle doneses na porodjaj. Ukoliko kateter-set ne iskoristis (iz bilo kog razloga) mozes da ga vratis, a oni ti onda vrate novac.
da li je neko upoznat sa cenom epidurala u frontu i sta ta cifra obuhvata. meni je doktor otvoreno napomenuo da on i anesteziolog imaju svoju tarifu pa kad se presaberem mozda od toga i odustanem
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Na koji način se odnos sa vašim partnerom promenio kada je u vaš dom stigla beba? »
Nisu sva sredstva za dezinfekciju pogodna za čišćenje svega što vam padne na pamet, niti bismo ih trebali olako koristiti. »
Neobična situacija jutros ispred Instituta za majku i dete u samom dvorištu »
Pogledajte predivne fotografije porođaja carskim rezom »
Pravilna i redovna nega kože lica podrazumeva redvno čišćenje kože »
Posvećujemo pažnju jednoj od najomiljenijih letnjih poslastica »
Swimming Dad odgovara na najčešće nedoumice roditelja u vezi sa plivanjem »
Mama Milena sa nama deli svoje utiske o trudnoći i porođaju tokom korona virusa »
Nisu sva sredstva za dezinfekciju pogodna za čišćenje svega što vam padne na pamet, niti bismo ih trebali olako koristiti. »
Evo zašto su bebe rođene u avgustu posebne »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledam majku...
Kažu da odnos očeva s decom snažno određuje koliko će deca biti srećna i zadovoljna kad odrastu »
Kako je poznati ilustrator video trudnoću svoje supruge? »
Nisu sva sredstva za dezinfekciju pogodna za čišćenje svega što vam padne na pamet, niti bismo ih trebali olako koristiti. »
Za sve drugarice koje su nas otpisale onog trenutka kad smo postale mame ... »