Komentari za tekst "Loši rezultati dabl testa? Šta dalje?"

Komentara
46
Ostavite komentar
Ne razumem zasto bi iko davao 8000? U svakoj bolnici ga rade uz uput lekara, ni participaciju ne placas.
U svakoj drzavnoj bolnici dabl test se moze uraditi.Ja licno nisam ali znam mnoge zene koje jesu jer mora na vreme da se zakaze.Za celu trudnocu cetiri uz i dabl radila jedino od testova.
Meni je skrining bio odlican, beba super, ali dabl test los, dr mi je posle UZ rekao ako dabl bude losiji da ne brinem jer je skrining dobar (radila privatno ipak oni imaju 3D, 4D) pa ko god moze bar to da uradi privatno bilo bi dobro. I tako i bi, dabl test los i nakon nekoliko nedelja zakaze mi tripl test (on je tacniji) i skrining super, tripl test bio super. Tako da ne sekirajte se previse UZ je najmerodavniji. Pricam opet o UZ iz 21. veka ne iz DZ, nazalost
Boki draga evo licno poznajem zenu koja je ostala bez muza, sada je samohrana majka tri mala deteta i koja je na ivici egzistencije. Kakvo davanja ma UZ kad jedva nahrani decu? Ja jesam od onih "sto se mnozite kad ni jednom ne možete pruziti normalan zivot" ali šta ja tu sad mogu?
E imenjakinjo mislim da svaka trudnica kad joj je nesto bitno moze da izdvoji par hiljada dinara tako da reci su suvisne
Velika vecina majki nema para da daje na "UZ 21.veka" pa idu u DZ..Ja sam licno isla i privatno i u DZ, a radila sam amniocentezu zbog loseg testa, pa evo i mene i bebe zive i zdrave :)
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Jovana Kešanski o roditeljstvu: Tekst u kojem ćete se sigurno pronaći »
Saznajte kako beba čuje, vidi, oseća ukuse, pomera i skakuće u maminom stomaku »
Izaberite omiljenu. Koja u vama pobuđuje najtoplija osećanja? »
Sajt Bright Side donosi nekoliko simpatičnih ilustracija koje će vas vratiti u detinjstvo i poželećete da zagrlite svog oca. »
Naši bebci
 • Andjeo
  MALI ANDJEO
  hmmmm...
  lara
 • Avion
 • Beba Vuk
  Beba Vuk
  smeško