Komentari za tekst "Vaša 37. nedelja trudnoće"

Komentara
3803
Ostavite komentar
cao nina DALI JE SVE UREDU SA BEBOM JESI LI BILA DOD DOKTORA
Ja sam sad 37 ned. Pre mesec dana gin.mi rekao da imam manjak plodove vode i poslao u Betaniju. Oni me zadrzali 1 dan pa poslali kuci i rekli da mi je ok voda. I sad posle tacno mesec dana on mene opet salje u betaniju zbog plodove vode. I ko je tu sad lud? Danas je nedelja, ja idem tamo sutra ujutru sa uputom. Ali brine me jos jedna stvar, vise ne osecam bebu! Sinoc mi se nesto lose desilo, pa sam fizicki bila mnogo aktivna i psihicki lose. Pa se bojim da je ono fizicko odradilo svoje :( Pa me zanima sta se desi ako bebac vise nije ziv u ovom periodu?
Vidiš da je komentar od prošle godine.. Sve je ok, moj ginekolog izgleda nema veze sa svojim poslom, samo me je nasekirao. Dete mi danas ima godinu i mesec dana, i savršeno je zdrav :)
Nina Nina sta cekas odma pod hitno u bolnici ni min ne cekaj jos kazes sinocc o boze otidji I vidi dali je sve u redu a isto mozes se I poroditi ..
Cao trudnice!
Ja sam u 37. nedjelji, moja beba vec ima 3.200 kg.
Vera ja sam prvo dete rodila prirodno drugo na carski zbog problema koji je beba imala na kicmi,,znaci zbok bebe je radjen carski ne zbok mene.sad opet nakon 7 god.pauze ponovo sam trudna i doktor mi je zakazo carski jer kaze da je velik rizik za prirodni porodjaj posle carskog reza.kaze moze da pukne materica od kontrakcija.retko se to desava ali je opasno ako se desi i necu da rizikujem..samo nek bude sve u redu pa na bilo koi nacin da se porodimo..pozdrav
cao trudnice.od sutra sam u 37 nedelji trudnoce.danas sam bila na ctg.i doktor mi je zakazao carski rez.porodicu se 02.avgusta 2013.ujedno se i radujem i pomalo me strah,sobzirom da sam vec imala carski pre 7 god.znam sta me ceka al ipak nemogu da ne brinem..zelim i sebi i svima vama puno srece i zdravu decu.
pozdrav svima...usla sam u 37.nedelju, imam vec decaka od 4.godine kojeg sam rodila arskim rezom zbog komplikaije tokom prirodnog porodjaja a i bio je tezak...zanima me da li je neka od vas imala iskustvo kao i ja i da li je drugo dete rodila carskim...meni su rekli da nece da mi zakazu carski vec ce pokusati prirodno, jer je bebea sitnija....hvala unapred..srecno svima
I mi smo u 37 nedelji i moram vam reci da mi je krvni pritisak malo povecan 140 - 90.. Doktorka mi je prepisala terapiju methyldopu 2x1ali je visok pritisak i dalje tu... Da li visokk pritisak moze da utice na to da se prije termina porodim?
Ja sam u 37 nedelji trudnoce a beba mi je vec teska 3500gr.da li porodjaj moze da se zavrsi prirodnim putem
I mi smo u 37 sedmici, jako smo nemirni , okrenuti glavicom na dole, malo pravimo probleme oko spavanja i zelim svakoj mami ovakvu trudnocu, ....
Zagovornik sam prirodnog porodjaja, kako god da je tezak, ipak je "prirodan " ,necu filozofirati zasto....zelim svima lak porodjaj i zdrave bebice!
Cao drage moje... i mi smo u 37-oj nedelji, malo smo teski ya sve, ali guramo polako...Yelim samo sve da avs poydravim i poyelim sve najbolje...
Evo i nas u 37-oj :D I dalje bebana skakuće i pomalo pritiska mamu, ali treba da izdržimo još petnaestak dana do Carskog! Osećam se odlično i dalje lepo spavam, a to noćno mokrenje na dva sata, to smo već navikli! Uglavnom, svakome bih poželela da se oseća kao ja. Srećno :*
Mile moje trudnice, od pocetka trudnoce citam vase komentare i mogu vam reci da se moze puno toga nauciti iz njih. Uros i ja smo 37 nedelja i jedva cekam da ga konacno zagrlim i poljubim. Jako je aktivan, a narocito uvece. Sutra imam kontrolu, pa cemo videti kako napredujemo. Puuuno srece vam zelim :)))
Cao svima..Ja sam usla u 37 nedelju,osecam se odlicno,bebac je vec spusten,izgleda da mu se zuri.za dve nedelje idemo na carski rez.spinalnom anestezijom.Cula sam od drugarice da nije nista strasno,u svakom slucaju bolje nego prirodni porodjaj,Nemam nikakav strah i jedva cekam da vidim mog bebca.
meni u ovoj nedelji jako trne pojedini prsti sake!!! Jedva cekam da se porodim...!!!
svim trudnicama pozdrav:) Usli u 37.nedelju, guzonjic raste i sve manje mesta ima, budi se kad i ja i spava kad i ja! Njegovi pokreti su ponekad nepodnosljivi, imam utisak da hoce da izadje verovatnojer vise nema mesta ali jos malo! Trudnoca mi je zaista za primer, samo stomak i bebac rastu, nijedan drugi simptom nisam imala i nadam se da ce i porodjaj biti takav! I polako me hvata strah od porodjaja, verovatno je to strah od nepoznatog kao kod vecine Pre par dana smo bili u gradskoj bolnici da se upoznamo sa doktorom i imali smo 2500g :))) Lak porodjaj svim trudnicama :))
Pozdrav trudnicama u 37-oj nedelji... Ja sam za sada "sigurna"... bebac još neće napolje, ali zato štuca sve u 16... :)

Hej, devojke, bićemo mame uskoro... :)
Pozdrav svim trudnicama u 37oj nedelji! Svima vam zelim srecu na porođaju!
JA se malo bojim, ali nije strasno. Nadam se da ce biti odlican porođaj za prvi put! Osecam se odlicno, spavam (što bi moj muz rekao -kao međed :) )i sve je strava! kissko!
Cao svima, ja sam u 37 nedelji trudnoce. Danas sam bila kod lekara kaze da sam se otvorila oko 3 prsta, tako da mogu da ocekujem svaki cas...a sutra ce verovatno da me ostave. Malo se plasim ali se nadam da ce sve da bude u redu. Pozdrav.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Saznajte kada treba da osetite bebine pokrete, koliko često i kada ih pratiti... »
Za sve žene koje su prošle kroz carski rez i one koje to tek očekuje »
Prisetite se čuvenih crtanih filmova uz koje su mnoge generacije odrasle »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »
Predstavljamo vam osam narodnih lekova za umirenje kašlja i izbacivanje šlajma »
Naučite kako da razlikujete morbile (male boginje) od varičela (ovčije boginje) »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Prisetite se čuvenih crtanih filmova uz koje su mnoge generacije odrasle »
Provedite Uskrs sa porodicom uz zabavne aktivnosti i igre. Evo nekoliko predloga... »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »
"Điha, điha, četri noge..." i druge pesme čika Jove Zmaja i dalje apsolutni hit »