Komentari za tekst "Vaša 29. nedelja trudnoće"

Komentara
2803
Ostavite komentar
Cao svima,danas sam usla u 29.nedelju i osecam se...kako koji dan.Nekog dana mogu sve a sledeceg recimo nista.Beba je pre 7 dana bila 1100 grama,a ja sam se ugojila 10 kg iako nemam pojacan apetit.Najvise me muci ukocenost kicme i to vratnom i grudnom delu,sto je inace moja hronicna boljka ali u trudnoci jos puta 2.Bojim se kako cu kada se porodim zbog tog problema,ali nema se kud,valjda ce mi bebica i Bog dati snage:)Ipak se oseca razlika izmedju drugog i treceg trimestra,nekako osecam tezinu svuda.Pozdrav!
Cao, ja sam u 29 nedelji, ne osetim bebu cesto, za razliku od moje sestre koja se porodila pre mesec dana, malisa je bas bio aktivan u stomaku, Ne brinem se, jer mi nije problematicna trudnoc, vazno mi je da nekad osetim.
saj te super sve pohvale
Pozdrav svima! Ja sam u 29. nedelji trudnoce. Udebljala sam se 15 kg. Ali me to ne brine. Neosjecam bas cesto bebu, to me malo brine previse je mirna, do sad je bilo sve ok.Osjecam povremene pokrete kao migoljene ali ne i neke jace udarce. Inace nosim djecaka :-)
Cao svima. Meni moja beba ne da mira :). Non stop smo aktivni. Usli smo u 29.nedelju, i sve je kako treba. naredne nedelje idemo na 4D, i tada cemo upoznati malo bolje nasu bebicu. Da li je neka od vas radila 4D ovako kasno u trudnoci? Pozdrav
cao i od mene!i ja imam devojcicu od 7 god.,i jedva ceka da joj seka dodje.U 29 nedelji smo i to jaaaaako aktivni...jako nisko nosim i drugu devojcicu pa vise leskarim nego sto nesto radim...
Moze li neko da mi objasni kako izgledaju lazne kontrakcije?
Ćao, svima! I kod nas raste stomak, već 29 nedjelja. Imam djevojčicu i dječaka( ili je bolje da kažem - tinejdžerku, 13 god. i sina 10 g.) ovo je moja treća, i moram priznati , najteža trudnoća. Imam od samog početka bolove i pijem Bascupan po potrebi. Udebljala sam se 11,5 kg i osjećam se ko tenk. Teška sam sama sebi, ujutro ustajem ne naspavana. Jedva čekam da rodim......:-)
cao trudnice. ja sam od sutra u 29 nedelji.dobro se osecam.beba je jako aktiuvna jos pre nedelju dana je bila teska 1300 velika curica,pozdrav za sve trudnice
Cao mame..i mi smo usli u 29-u nedelju i jako smo nemirni..kao i vi i ja imam problem sa spavanjem, nocu se samo prevrcem i rano budim, cesto mi se koci desna noga pa je prenosim s mesta na mesto..da li neka od vas ima problem sa zapusenim arterijama u vagini, ja sam mislila da su kondilomi ali nisu i ne znam da li je opasno ili ne? ljubim vas
moja beba ima testise:) danas smo saznali da moja draga nosi djecaka:)
ima li neko problema sa bolom u guzovima?! pozdrav za sve mame
Cao svim trudnicama! I mi smo danas usli u 29. nedelju i veoma smo nemirni, jako udaramo mamu. Pijem ginipral i verapamil od 20. nedelje zbog kontrakcija, ujutru rano ustajem jer me bole bokovi od lezanja, a probudi me i glad. :) Osim toga je sve super, brzo mi prolaze dani, uzivam. Pozdrav za sve!
Mozda se samo ne namestis lepo ndok spavas, probaj da koristis dva, tri jastuceta...lezi na levi bok,izmedju kolena stavi jastuk,jedan ispod stomaka,a najudobniji ispod glave...mene su do skoro bolela ledja, sad je bolje :)
Da li jos neko ima problem sa ledjima kada se probudi? u predelu grudnjaka... Please odgovor :)
o kad pre, 29 nedelja?! kako brzo vreme prolazi.. dobro ja imam i jos jednu bebu od 15 meseci pa i s njim brzo vreme ide. prvu trudnocu sam odrzavala, ova je ok, samo me stomak bolucka, ali to je od tereta jer nosim dve bebe :) nisam se puno ugojila, 3-4kg samo, jedno vreme nisam mogla skoro nista da jedem, sad jedem mnogo vise i to vecinom slatko, nekad mislim da moja beba ne moze nista dobro da uzme od mene... ali dobro napreduje, sve je ok.. i jedva cekam da se rodi mala bebama :) pozzz svim mamama i bebama :)
Pozdrav za sve buduce mame,mi smo sada 29 nedelja ali mi se desava da ponekd imam kontrakcije,da li je to normalno ili ipak razlog za brigu?
i ja sam usla u 29. nedelju i bili smo danas na uz, super se osecam ugojila sam se 12 kila do sad a bebac ima 1250g :) kao po knjizi! i mene zabole ledja s vremena na vreme kad duze setam ali sve je to normalno jer smo otezali:) najbitnije da je sve u redu! normalno je da se javlja sekret i meni se pojavio...pozdrav i zelim vam svima lak porodjaj i zdravu decu!
Zdravo trudnice,ja sam u 28 nedelji i imam isto iskustvo kao Marija Mitrovic,ustanovljen mi je jos na pocetku trudnoce krvni pritisak,pijem metildopu svaki dan,pritisak jeste spao i pomazu mi dosta lekovi,ali lupanje srca mi smeta,non stop ga osecam i puls je uvek oko 100 .Trebalo bi da je to normalno u trudnoci...?isto tako bebu slabo osecam,kao da spava stalno..pa se cesto zabrinem da li je sve u redu,na poslednjem uz u januaru receno mi je da je sve u najboljem redu,pa verujem da ne bi trebalo da imam razloga za brigu.Pozdravim svim mama:)
Pozdrav svima. Jel moze neko da mi kaze da li treba da se zabrinem jer mi je nivo trombocita 109?! Doktror kaze da to nije strasno ali da treba pratiti da vise ne padne. Hvala svima i pozdrav. Marija
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Prisutnost očeva na rođenju deteta je od velikog značaja za celu porodicu »
Saznajte kada treba da osetite bebine pokrete, koliko često i kada ih pratiti... »
Prisutnost očeva na rođenju deteta je od velikog značaja za celu porodicu »
Prisetite se čuvenih crtanih filmova uz koje su mnoge generacije odrasle »
Predstavljamo vam osam narodnih lekova za umirenje kašlja i izbacivanje šlajma »
Naučite kako da razlikujete morbile (male boginje) od varičela (ovčije boginje) »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Prisetite se čuvenih crtanih filmova uz koje su mnoge generacije odrasle »
Provedite Uskrs sa porodicom uz zabavne aktivnosti i igre. Evo nekoliko predloga... »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »
"Điha, điha, četri noge..." i druge pesme čika Jove Zmaja i dalje apsolutni hit »