Komentari za tekst "Vaša 34. nedelja trudnoće"

Komentara
3188
Ostavite komentar
Moze da bude u pitanju i besika jer beba sad sve pritiska. A postoje i te pripremne kontrakcije koje nisu opasne. Mene npr ledja dosat bole i besika ali tako mora :)
Cao drugari evo ja sam ok u 34 nedelji ali moj bebac ima vec 2500 sto me malo brine koliko ce i dostici do kraja. ali se nedamo veeeeliki pozdrav svim mama
Cao svim mama i ja sam u 34 nedelji trudnoce,lepo se osecam nemam otecene noge ali zato imam svako jutro bolove u donjem delu stomaka,nocu nemogu da spavam po celu noc se tumbam pozz svim mama i sve najlepse vam zelim u ostatku trudnoce :) :) :)
Cao svima, juce sam bila kod ginekologa do sada je sve bilo uredu, sada je primjetio nekakve mrlje na posteljici beba se sasvim normalno razvija, da napomenem da sam u 34 nedelji trudnoce. Prije 15 dana je sve bilo OK, a sada to, da li mi neko moze reci je li imao iskustva sa tim i imam li razloga za paniku.?Hvala!!
trudna sam 34 nedelje, i im am povisen sekret, da li je to normalno
Mirjana ,nemoj da se brines nista i moja beba je naprednija za 2 nedelje i krupnija u odnosu na gestaciono doba ja sam sada isto u 34 nedelji trudnoce jedino sto ti mozdas moze pomenuti u koliko imas usku karlicu da ces mozda ici na carski rez,ali ti brini samo o tome da je bebica zdrava da moze samostalno da dise to je naj bitnije sve ostalo ne brini . Ja sam se rodila u 34 nedelji i evo hvala Bogu dobro sam. :)))
Caos svima...Ja sam u 34 nedelji...ali mi je doktor na ultyrazvuku rekao da je beba naprednija i da je sad 36.6 nedelja...pre tog ultrazvuka bila je razlika samo dve nedelje,ali se sad povecala...da li neko zna da mi da odgovor. Pritom beba je teska 3000g...
cao ja sam u 34 nedelji trudnoce,dobro se osjecam samo shto imam uzasno velike otoke u listovima i stopalima doktor kaze da to nije nishta zabrinjavajuce,jer mi je pritisak dobar i proteini odlicni .ali ja sam zabrinuta jer to uzasno izgleda.da li neka ima slicne probleme-'
cao svima i ja sam u 34 nedelji osecam se dobro pored svih poteskoca i bolova u kicmi i zubobolje na koje sam navikla inace sam kao balon li sve ce uskoro proci.. kontrolu imam 10tog. oktobra pa do tada se nadamo da necemo biti napolje termin mi je u novembro ovo je sada najtezi deo i puna sam neizvesnosti i straha...ali viddecemo kako ce sve proci.. nadam se najboljem .... poz.. svim mamama
U 34 nedelji trudnoce sam imam eserihiju u vaginalnom brisu jel nije opasno? S Sledece nedelje imam kontrolu dr je na odmoru.Pozz svim trudnicama
Zdravo! Evo i mene u 34 Nedelji!
Juce sam bila na kontroli, i doktorica mi je rekla da imam povecan br. bjelancevina u mokraci. Pa sam se malo zabrinula. Da li mozda neko ima slicno iskustvo ili je mozda imao da podijeli? Pozdrav svima!!!
ja sam u 34 nedelji trudnoce i od jutros imam bolove u donjem delu stomaka
Ja sam u 34 ned. Dr me poslao u Betaniju zbog smanjene kolicine vode, na "preventivni" UZ. Gde su 2 dr.konstatovali isto, dok me nije pregledala treca i rekla da mi je kolicina plodove vode sasvim dovoljna i dala mi je utrogestan 200mgX3 zbog kontrakcija i bolova. I dobila sam neku injekciju, nekako na "D" se zove, da se bebi razviju pluca za slucaj ako izadje ranije. Uglavnom niko tu nema veze sa vezom nemaju pojma ista u vezi trudnoce, sreca pa je ova dr.znala sta raditi! Taj dan su nas zadrzali sve trudnice koliko nas je moglo stati tamo..
Drage moje evo i nas u 34-oj nedelji trudnoce.Juce smo bile kod lekara i sve je u redu, medjutim kada sam dosla kuci na vesu mi se pojavila braon boja.Bilo je mali vise, ali se smanjilo i prestalo.Medjutim jutros mi se ponovo pojavilo alo vrlo malo i bledo.Zanima me da li je neka imala ovakvih problema
evo i mene u 34 nedelji to jest sutra ulazim u 34 nedelju.danas sam bila na ultra zvuk i beba je teska 2045gr.kaze dr.daje sve u redu hvala Bogu ma da bi ja volela da je malo krupnija,ali jos mesec ipo do termina porasce jos puno nadam se.
Drage moje meni je ovo treca trudnoca i najlaksa do sada. Jedva cekam porodjaj. Trenutno imam vise kilograma nego u prethodne dve trudnoce ali sam u ovu usla sa 64kg,tako da sadasnjih 76kg nije strasno.Bebac je jako aktivan i cesto me podseca da usporim malo.Nemam pojma koliko je tezak jer smo to nekako prevideli prilikom poslenjeg ultra zvuka,te se tesim onim u skladu sa gestacijskom duzinom.
cao,drage trudnice...i mi smo usli u 34.nedelju,i jako se plasim porodjaja,da li neko zna,kad rede a rade svim prvorodtkinjama epizoatamija,da li boli seckanje i usivanje,da li dobijes neku anesteziju prilikom seckanja i usivanja...to me najvise plasi...hvala
Moj komentar je da ste stvarno preterali....Aman, kakve pelene, peglanje i spiskovi ya bolnicu, pa termini su nam za skoro mesec i po dana!!! Ovo je tekst koji nije adekvatan ovoj nedelji...Trebalo je da napisete nesto vise o tome sta beba radi i koji su saveti za sve neprijatnosti koje su nas snasle...POZDRAV!!!
Jaoo jedva cekam da se porodim aliii se plasim uuu m nosim
Pozdrav svim mamama i ja i moj bebac smo u 34 tjednu trudnoce i prelip je osjecaj beba je aktivna svaki dan sve vise i vise,nemam nikakvih problema nit sam imala osim do neki dan pocela mi je jedna noga da otjece ali dok.mi je rekao da nije nista opasno samo neku hranu da izbacim i eto je to i sad imam malo otaoka al nista strasno pozzzz... :)
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Nije bilo dileme, sve dok doktor kaže da je sve u redu i da smem »
Mame uglavnom ne vide šta se dešava iza njihovih leđa prilikom davanja epidurala »
Pročitajte kakvo vreme nas očekuje za predstojeće praznike »
Oporavak traje od četiri do šest sedmica »
Oporavak traje od četiri do šest sedmica »
Dečija koža je osetljiva, štitite je kremom za sunce i tokom prolećih dana »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Prisetite se čuvenih crtanih filmova uz koje su mnoge generacije odrasle »
Provedite Uskrs sa porodicom uz zabavne aktivnosti i igre. Evo nekoliko predloga... »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Izdvojili smo za vas nekoliko aktivnosti koje mogu biti alternativa izlaganju deteta ekranu »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »