Komentari za tekst "Vaša 31. nedelja trudnoće"

Komentara
2777
Ostavite komentar
cao eto mene u 31 nedelji trudnoce,super se oisecam ,imam mali problem sa urinarnom infekcijom lekar kaze da je prehlada pa sad pijem antibijotike !dali jos neka ima slican problem ?pozdrav daca
U 31. SAM SEDMICI, RADILA SAM SERKLAZ PRIJE 20 DANA.... SVE JE BILO OK,ALI PRIJE 5 DANA ME POCELA BOLITI STIDNA KOST PRI HODANJU... BOJIM SE DA SE NIJE POCELO ODSIVATI, MOZDA SE PONOVO SIRIM....?
Evo i ja u 31-oj sedmici, super se osecam mada sam se ugojila samo 6kg. Ne znam da li je to normalno, doktorica mi je rekla da jeste ali se nadam da je u pravu... pozz svim mamama ;-)
Danas sam usla u 31.nedelju i jutros sam bila na kontroli. Ugojila sam se 13 kg.nisam gubila kilograme i nisam imala mucnine, tako da sam od pocetka samo dodavala. Beba je teska 1800gr i sve je ok, jedino mi ruke i noge pomalo oticu...POZDRAV SVIM TRUDNJACAMA
evo i mene u 31-oj nedelji..za sada sam ok..jedini problem su gljivice kojih nikako da se otarasim...
Pozdrav svim buducim mamama.Ja sam u 31oj nedelji trudnoce i super se osecam.Do juce sam bila ubedjena da nosim devojcicu tako su mi pricali na ultrazvuku medjutim juce sam saznala da ustvari nosim decaka:)a ja sam naravno iskupovala suknjice i haljinice :).Sve u svemu nadam se da ce druga beba biti devojcica:)))
hahahaha mi ulazimo u 31. nedelju za dva dana... sve je super, Stasha se igra po stomaku dan i noc :) Samo se mama pretvorila u lopticu :) Duga i hladna zima bila.... :D Ali sva sreca krece prolece :) ostalo jos dva meseca!!! Jedva cekamo!!!
Cini mi se da cu puci svakog trenutka, bas dugo traje ovih 9 meseci :) Kicma me boli, imam gorusicu i mucninu i pitam se kolika li cu biti za jod 2,5 meseca :(
Cao mame, i mi smo usli u 31. nedelju i jedva cekamo da se vidimo :)
Od pratecis poteskoca imamo bolove u kukovima i po malo tesko disemo i blago smo tahikardicni ali to i nije tako starsno osim dva puta kada nas je iz sna probudila takva tahikardija da nismo mogli ni da izbrojimo otkucaje...ali to se jako brzo smirilo, tako da smo dobri uglavnom :)
Pozdrav svim mamama i bebama
Cao ja sam u 31 nedelji trudnoce, mada beba je za nedelju dana krupnija,nadam se da necu imati problena na porodjaju zbog krupne bebe. Ledja me noci ma bole tesko spavam,kazu da je to zbog sirenja. Pa mora ta velika beba negde i da izadje. To je sve normalno, mada meni je ovo prva trudnoca tako da ni ne poznajem sve te simptome, tako da se raspitujem i citam cim me nesto snadje.
pitala bi nesto....ja sam u 30 toj nedelji i beba je aktivna ali ne preterano da me stalno lupka ili tako .doktori kazu da je je sve super ali vidim da vas vase bebe stalno lupaju i sutaju a moja onako ali medne i sutne .jer moze neko da mi to objasni?hvala
Evo i nas u 31 nedelji. Dobro se osjećamo. Moja curica je prilično aktivna i stalno me lupka i ja jedva čekam da ugledam to malo lišce :)) Inače do sada sam dobila samo 6 kg ali sad će praznici pa budem to nadoknadila :)
evo i nase 31 nedelje..glavni osecaj koji sada imam je da jedva cekam da vidim svoju curicu i da je zagrlim i ljubim..brojim dane do tog momenta..a sve ostalo je zanemarljivo..
ewo i ja po ovome udjoh u 31 nedelju fenomenalno se osjecamo ja i beba naravno da je malo hladno pa se ja i beba toplimo sto se trudnoce tice hvala bogu nisam je ni osjetila nadam se da kad budem ponovo ostala trudna da cu biti laka kao sa ovom trudnocom sad je vec pocelo da me kopka na koga ce da lici moja beba :)))
Evo po ovome i ja udjoh u 31. nedelju... Sve super Bogu hvala, trudnocu nisam ni osetila... Da znam da ce mi svaka sledeca ovakva biti jos 10oro bih rodila :)
Stomace malo, nisam se ugojila, Bogu hvaaaaaaaala.... Ma milina jedna :))))
12 punih godina cekali smo bebu kada sam saznala da sam trudna digla sam dom zdravlja na noge .31 nedelja mi je trudnoce sve je super i u redu ,nosim curicu .imam 37 godina i samo se bojim da se nesto ne isomplikuje na porodjaju a ovako sam presrecna i ja suprug i svi oko nas volim puno svoju bebu puno srece svima koje cekaju kao i ja a i sebi
Ćao,i ja sam u 31.nedjelji,imama kiselinu i ponekad neseanicu. Ostalo je sve OK...sretna sam,nosim malu djevojčicu i želim puno sreće svim mamama i bebama..:-)
i mi smo u 31. sed.i super se osjecam,imam djevojcicu od 16 mjeseci jos uvjek je dojim,isla sam u bosnu i vozila 10 sati i nazad 10 sati i super mi je nikad bolje se nisam osjecala....sada mozemo polako da se pripremamo za bolnicu ja ide na porodjaj u vodi i prvu sam rodila u vodi i stvarno je iskustvo za pamcenje,predivno ....sretno zelim buducim mamicama
Evo i mi stigo smo do 31 ned.Beba je aktivna,pa mirna,smenjuje se njena aktivnost.Bila sam na uz,devojcica je i to bogami krupna.Imamo 2000 gr.Pozdrav svim buducim mamama:-D
Pozdrav svima, evo i mi stigošmo do 31. nedelje, još uvjek radimo i to dva posla ali nam nije toliko naporno. Prije sedmicu dan smo bili na UZ i naša curica je bila teška 1650gr, dosta je aktivna posebno kad se ja smirim pa mi neda spavati a ja se na to samo nasmijem i kažem "Blago mami", ništa me ne muči previše, otiču mi noge jpš od ljetos, krvare mi desni, imam grčeve u nogama posebno po noći iako pijem magnezij 300 dva puta dnevno, malo me mori kiselina i slabije spavam, kažu da je to navikavanje na poslije, ali sve je to podnošljivo. Jedino što me brine je to što mi je bebica okrenuta poprijeko ali pa mi je dr na zadnje pregledu spominjala CR e sad nije me strah CR nego šta ako krene prirodni porod i bolovi prije CR. Ne opterećujem se puno, bit će sve ok, jer mislim da ima još vremena da se moja mala curica okrene. Puno sreće svim budućim mamama :)
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Mame uglavnom ne vide šta se dešava iza njihovih leđa prilikom davanja epidurala »
Prisutnost očeva na rođenju deteta je od velikog značaja za celu porodicu »
Mame uglavnom ne vide šta se dešava iza njihovih leđa prilikom davanja epidurala »
Dečija koža je osetljiva, štitite je kremom za sunce i tokom prolećih dana »
Dečija koža je osetljiva, štitite je kremom za sunce i tokom prolećih dana »
Predstavljamo vam osam narodnih lekova za umirenje kašlja i izbacivanje šlajma »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Prisetite se čuvenih crtanih filmova uz koje su mnoge generacije odrasle »
Provedite Uskrs sa porodicom uz zabavne aktivnosti i igre. Evo nekoliko predloga... »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Izdvojili smo za vas nekoliko aktivnosti koje mogu biti alternativa izlaganju deteta ekranu »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »