Komentari za tekst "Vaša 32. nedelja trudnoće"

Komentara
2832
Ostavite komentar
Drage trudnice, usla sam u osmi mesec i od sinoc osecam kao da me bolucka stidna kost, jutros onako bas, da li se neka od vas susrela sa tim i sta moze da bude? Hvala na odgovoru♥️
Isto, bol kao upala misica.
Zbog pritiska bebe i zbog oslabljenih misica zdjelice, cesto se u ovom periodu javlja ta neugodna bol. Nije nista zabrinjavajuce dok te god ne ogranicava u svakidasnjim radnjama. Puno se zena uslijed pubicnih bolova ne moze nesmetano kretati a posebno se tesko okrecu u krevetu.
Sto od suplemenata koristite u ovom periodu trudnoce?
Premama Duo od pocetka trudnoce izvrsne su

Folak 5mg, femibion 2 i Sideral forte
Ja folan 5, Elevit, magnezijum direkt iz kesice i to je to. Jedem meso za rucak obavezno, cedim limun i pomorandzu, generalno u toku dana pojedem neku vockicu za uzinu:)
Pregnacare Max
Cao drage trudnice zanima me imal neko iskustva sa anomalijom maternice? Kod mene je jednoroga maternica 7 godina neplodnosti i prvi postupak vto je uspio sad sam 32 nedelja pa se plasim prijevremenog poroda...pa me zanima dali ima neko iskustva stim?
31+3 sam sedmica od jutros se pojavio iscjedak malo zuckast nema peckanja,svraba niti cega.. Inace radjeni brisevi koji su uredni, urinokulture sterilne, samo nalaz urina pokazao malo vise bakterija?
Ja sam 31+4 i meni je cijelu trudnocu iscjedak vecinom zuckast. Nekoliko puta sam napomenula ginekologu ali bilo je sve u redu...
05.12 ... Dečak 😊💙, a imam devojčicu Janu rođena prošle godine 18.08. porodila se u Zemunskoj i extra sam prošla,potrefio mi se doktor Plješa i doktor Denić , stvarno sve preporuke... Nadam se da ću imati sreće i ovaj put 🙈😊💝... Srećno ženeske.
😃 21.08.2019 djevojcicu rodila,sad mi termin 15.12 isto djevojcica
Izvini molim te, ali kad imas vremena mozes li da napises sta treba za porodiliste i da li moze u manjoj putnoj torbi da se popakuje sve? Hvala unapred.
E ovako ,treba ti mrežaste gaćice 4-5 komada mislim da tako dođe u pakovanju, onda higijenski ulošci (mrežasti) isto tako 4-5 pakovanja,dve spavaćice , Bade mantil,lična higijena,za bebu pampers pelene 1 ,3-4 tetra pelene švecke isto tako... Ne mogu svega da se setim, pogledaj na netu , sigurno ima šta još treba...ili ako imaš neku komšinicu da se skoro porodila ,sigurno zna. Veliki pozdrav 😊
Cao😊 Jesi mozda primala epidural? Nesto sam cula da u Zemunskoj nema anesteziologa ako dodjes nocu ili za vikend, pa me malo plasi sta se desava u tim slucajevima😰 Hvala unapred na odgovoru.
Ma ne bre,nisam stigla ja oko toga da se bavim... Dok sam bila trudna sređivali smo sprat ,pred ulazak u 9.mesec smo se uselili,a svi su mi govorili da to treba u nekoj nedelji da se najavi ranije i tona analiza da se odradi ...ja za to nisam imala vremena a iskreno nisam ni razmišljala o porođaju,samo da sve bude kako treba,to je najvažnije i da slušaš doktore šta ti govore...to je sve. Ja kad sam se porađala,jedna je bila sa epiduralom i to je bila subota 😊...moraš se raspitati u bolnici. Srećno
Драге Маме, већ пар дана ми се појављује у траговима на вешу провидна течност и често ми се догађа да ми је веш влажан. Да ли имате искуства са овим? Не могу да оценим шта је у питању.
I meni isto.
I meni se isto desava.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Čestitamo roditeljima i upućujemo jedno veliko bravo za ekipu Hitne pomoći! »
Pogledajte video. Da li i kako reaguju na dodir, muziku, svetlo, raspoloženje? »
BBC je otišao u samoproglašenu "prestonicu blizanaca" u Nigeriji da istraži zbog čega je toliko blizanačkih trudnoća u malom ruralnom gradu Igbo-Ora »
Bolest je registrovana kod troje nevakcinisane dece »
Bolest je registrovana kod troje nevakcinisane dece »
Izuzetno dragocena zelena salata prisutna je na našoj trpezi gotovo cele godine »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Šta žene vide u takozvanom tata telu kod muškaraca »
Predstavljamo potencijalne rizike i kako da zaštitie svoju decu kada je u pitanju Roblox onlajn platforma za igre »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »