Komentari za tekst "Vaša 32. nedelja trudnoće"

Komentara
2823
Ostavite komentar
31+3 sam sedmica od jutros se pojavio iscjedak malo zuckast nema peckanja,svraba niti cega.. Inace radjeni brisevi koji su uredni, urinokulture sterilne, samo nalaz urina pokazao malo vise bakterija?
Ja sam 31+4 i meni je cijelu trudnocu iscjedak vecinom zuckast. Nekoliko puta sam napomenula ginekologu ali bilo je sve u redu...
05.12 ... Dečak 😊💙, a imam devojčicu Janu rođena prošle godine 18.08. porodila se u Zemunskoj i extra sam prošla,potrefio mi se doktor Plješa i doktor Denić , stvarno sve preporuke... Nadam se da ću imati sreće i ovaj put 🙈😊💝... Srećno ženeske.
😃 21.08.2019 djevojcicu rodila,sad mi termin 15.12 isto djevojcica
Izvini molim te, ali kad imas vremena mozes li da napises sta treba za porodiliste i da li moze u manjoj putnoj torbi da se popakuje sve? Hvala unapred.
E ovako ,treba ti mrežaste gaćice 4-5 komada mislim da tako dođe u pakovanju, onda higijenski ulošci (mrežasti) isto tako 4-5 pakovanja,dve spavaćice , Bade mantil,lična higijena,za bebu pampers pelene 1 ,3-4 tetra pelene švecke isto tako... Ne mogu svega da se setim, pogledaj na netu , sigurno ima šta još treba...ili ako imaš neku komšinicu da se skoro porodila ,sigurno zna. Veliki pozdrav 😊
Cao😊 Jesi mozda primala epidural? Nesto sam cula da u Zemunskoj nema anesteziologa ako dodjes nocu ili za vikend, pa me malo plasi sta se desava u tim slucajevima😰 Hvala unapred na odgovoru.
Ma ne bre,nisam stigla ja oko toga da se bavim... Dok sam bila trudna sređivali smo sprat ,pred ulazak u 9.mesec smo se uselili,a svi su mi govorili da to treba u nekoj nedelji da se najavi ranije i tona analiza da se odradi ...ja za to nisam imala vremena a iskreno nisam ni razmišljala o porođaju,samo da sve bude kako treba,to je najvažnije i da slušaš doktore šta ti govore...to je sve. Ja kad sam se porađala,jedna je bila sa epiduralom i to je bila subota 😊...moraš se raspitati u bolnici. Srećno
Драге Маме, већ пар дана ми се појављује у траговима на вешу провидна течност и често ми се догађа да ми је веш влажан. Да ли имате искуства са овим? Не могу да оценим шта је у питању.
I meni isto.
I meni se isto desava.
Iskustvo sa Zemunskom bolnicom i dr. Tomislav Stefanovic? da li se neka poradjala kod njega?
Cao drage trudnice😊8
sam mesec...gvozdje 8. Nosaci gvozdja veci od optimalnih...Hemoglobin 111. jel se daje neki lek za poboljsanje gvozdja u ovom periodu? Hvala na odg unapred i veliki poz za sveee
Ja pijem haemovit,gvozdje celu trudnocu i vise nego dobro,jos imam dve bebe... pitajte vaseg doktora za haemovit ...
Isti slučaj i kod mene. Doktor mi je prepisao Globifer Forte. Kaže da ga pijem kako ne bi došlo do pada hemoglobina i ostalih parametara, što je normalno u ovom periodu, jer beba sve više uzima za sebe. 😊
Ferum
Bas mi je drago sto si mi sve ovo napisala jer cujem sve i svasta negativno da samo sebi nabijam strah😔 Svi su u fazonu sta ces u Zemunskoj, a ja sam cula o njima sve najbolje u poslednje vreme. Ali ja bih videla ipak da uzmem epidural😅 Pa 25.11. ali posto smo nedelju dana krupniji mozda cemo i ranije. Tebi?
Mene je boleo bubreg i otisla sam tamo u 6. mesecu, neki dr. Denic je bio. Stvarno sam bila prezadovoljna jer su sve preglede odradili u hitnoj sluzbi. Hvala ti puno, stvarno mi je sad malo lakse. Zelim tebi i bebici sve najbolje, pa se mozda i sretnemo😊
Nema na cemu,hvala i tebi. Znaci kad cujes jos nesto lepo sa strane :) I ja zelim tebi i tvojoj bebici sve najbolje i ko zna,mozda se i vidimo :)
Ovo su mi bukvalno najbolje i najblize drugarice ukljucujuci i snajku koja je u frontu prosla kroz pakao,ni jedna mi nista lose nije rekla. A i sama sam u 16oj nedelji bila u zemunskoj u nedelju kad su samo dezurstva i pored svog onoh haosa lepo su me primili i detaljno pregledali,najljubaznije. Znam da to tako treba i da im je to posao ali to je na zalost postalo veoma retko u drzavnim bolnicama.
Meni je 13.11. termin :) nadam se da cu ici u terminu :)
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Kada bi spermatozoid bio ćovek, plivao bi 193 kilometara na sat »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »