Fox

Član
  • Broj odgovora

    5748
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Reputacija

  1. Earl Grey se sviđa post u temi od Fox u Žene gde je....?   
    Ja ponekad svratim cisto radi lepih dana provedenih na forumu ali vidim da je mrtvo more. 
    Zao mi je jer nema mnogih poruka od kada je forum onomad zabagovao..
  2. KruelaDeviL se sviđa post u temi od Fox u Žene gde je....?   
    Ja ponekad svratim cisto radi lepih dana provedenih na forumu ali vidim da je mrtvo more. 
    Zao mi je jer nema mnogih poruka od kada je forum onomad zabagovao..
  3. mama maza se sviđa post u temi od Fox u Žene gde je....?   
    Ja ponekad svratim cisto radi lepih dana provedenih na forumu ali vidim da je mrtvo more. 
    Zao mi je jer nema mnogih poruka od kada je forum onomad zabagovao..
  4. broccoli se sviđa post u temi od Fox u Žene gde je....?   
    Ja ponekad svratim cisto radi lepih dana provedenih na forumu ali vidim da je mrtvo more. 
    Zao mi je jer nema mnogih poruka od kada je forum onomad zabagovao..
  5. Fox se sviđa post u temi od broccoli u Žene gde je....?   
    Pa zato i pobegoh
    Stariji uskoro 17 god, ja sam bliže babi, nego bebi
    Mlađi 7, na jesen u školu polazi. 
    Kao što vidite, brzo rastu! Ljubite ih i mazite, čitajte im, kad god za to imate prliku. Igrajte se sa njima. Pratite njihov karakter i interesovanja. I uživajte!
    Kuću ćete srediti kad porastu
  6. Fox se sviđa post u temi od KruelaDeviL u Žene gde je....?   
    Broccoli,lepo je rekla Lilith(ili kako se zvala tačno) da će ovo jedan dan biti forum Babac a ne Bebac.
     
  7. Fox se sviđa post u temi od broccoli u Žene gde je....?   
    Jao, hvala što me niste zaboravile
    Slučajno naleteh na neku temu, pa da probam da "zavirim na forum" šifra i dalje funkcioniše
    Mene je iskreno bilo više sramota da ovde pišem i muvam se po bebac forumu, kad su mi deca već velika, a ne planiram više
    A volim vas sve i baš ste mi nedostajale!
     
     
     
  8. Venera se sviđa post u temi od Fox u Ćaskanje roditelja dece uzrasta od 4. do 5. godina   
    Mi smo promenili dr, na kontroli nas je sacekala dr iz druge smene i ne menjam je! Starija, iskusna, prijatna, ume sa decom. Klinac je bio malo raspusteniji zbog cega nas nije postidela vec je rekla "poznajem ja ovakve hajduke" u smislu to su deca, nema potrebe da vam bude neprijatno.
    Za razliku od prethodne dr koja , izmedju ostalog, zbog "ocuvanja kolektivnog imuniteta" nije htela da danantibiotik, ova nam je promenila terapiju, prepisala je inhalaciju, sve mi je lepo objasnila (zasto daje koji lek i zasto daje ab iako je viroza tj grip u nasem slucaju)..tt ima i dalje, kaslje uzasno, ali je opste stanje bolje tako da se nadam da cemo uskoro profunkcionisati  
  9. Fox se sviđa post u temi od JednaHana u Imate li kucnog ljubimca   
    Ja imam kucnog macka koji izlazi napolje,uredno vakcinisan,tretiran protiv spoljnih i unutrasnjih parazita,kastriran,kupamo ga i nije mi bio problem da ga pustam blizu bebe a  i ja sam vodila racuna o njemu u trudnoci.Nemamo toksoplasmu  Sa bebom je imao prvi kontakt odmah po dolasku kuci iz porodilista al nije hteo nikako blizu bebe da bude.
    Osim tog macka cesto se desi da donesemo sa ulice male macice ili stene,vodili bi racuna dok neko vreme dok ne porastu i u medjuvremenu bi im trazili dom ili bi mace same otisle.Poslednje sto sam donela.kuci je stene Kangala,jednu noc je bila kod nas i na taj oglas se javilo preko 200ljudi.Sutradan je otisla u svoj zauvek dom.Nije to ovde tema al htela bi da vidite ovu slatkocu i ne znam ko je imao srca da je izbaci na ulicu

    A ovo je moj Odi,

  10. Fox se sviđa post u temi od k a m u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Zene drage, hvala sto se interesujete. Ma nesto mi sinoc pocela neka slabost, nesvestica, vrtoglavica, glavobolja, trnci, lupnjava srca..ne znam sta mi se desava. Racunah i da li treba da dobijem, danas je 21.dan i bice vrv ranije i ovaj mesec..a od ovog porodjaja nisam bas normalna u tom pms-u, mnogo se cudno osecam, a nervozaaaa..cini mi se da bih kucu srusila. E sad mozda i dobijem grip od dece, mozda umor i iscrpljenost, nespavanje i moja anemija..ili sve zajedno. Ali bas mi je i danas u par navrata bilo lose da sam se uplasila. Izasla napolje na 5min da dam nesto zivotinjama i kad sam usla u kucu lupnjava srca, kao da sam kopala. Kao da mi smetaju te nagle promene toplo hladno, napolju unutra, odmah mi nesvestica..to mi se nekad desava ali kad sam bolesna. Pritom sam zabrinuta sta ce sad biti na tom uz stitne, svaki put mi je losiji nalaz. Imam ga sledece subote. Deca mi rade o glavi svojim ponasanjem. Sveki kaze ne moze tako, moraju da te slusaju, jel treba da se razbolis, sta onda..stvarno se ponasaju nesvesne posledica. Pored svega sam pocela da iznenada ljubomorisem. Ne pamtim kad sam zadnji put, godinama, mozda deceniju..sad me uhvatilo da mi svasta smeta. Jos se osecam ko neka jadnica. On stvarno ne mogu da kazem trci kuci sa posla, nikakav zivot nema van tog posla i kuce ali eto..proslava ova, proslava ona, ekskurzija..ma smeta mi i neka svadba gde su porodicno svi isli sem mene jer tada beka imala mesec dana, pa peoslava 18.rodj kod sestricine u bg gde isto nisam isla. Smeta mi sto on svuda ide, a ja nigde. Sad cete da mi kazete pa zaposli se i izadji iz kuce..necu  da radim nista na svoju stetu i stetu svoje bebe samo zato da bi njemu vracala milo za drago. Eto ne znam, neka moja nesigurnost verovatno i nezadovoljstvo, nisam bas sva svoja. Zagledam koleginice na slikama. Ma ne znam, budem mirna par nedelja pa me opet uhvati. Da mene shvatite pogresno, ja ne osecam potrebu da ja idem. Ali smatram da imam pravo da se ovako osecam. I hocu da on brine o mojim osecanjima. Ma mozda vam sve izgleda suludo. Posle svega sto sam prosla (znaju mnoge od vas nazalost) trebalo bi da budem zahvalna za ovo sto imam sada, da blistam, pucam od ponosa.. ponekad zaboravim koliko sam zapravo srecna. Ne umem da uzivam u zivotu, pravim probleme i gde ih nema.. i stalno mi je neka sumnja, neki strah..da se nesto lose ne desi meni, bebi daleko bilo... 
    Eto olaksah se i ja...
  11. Fox se sviđa post u temi od leni u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Sve je to normalno. Ne treba da pocnes da radis ali treba da pocnes da se bavis sobom. Zato sto ne zelis da vidis sebe i svoje potrebe, bavis se fizickim manifestacijama i kreiras u mislima situacije koje mogu da se dese(a nece). I obrati paznju na obrazac, to se desava onda kada je sve mirno, kada realno ne mozes da se pozalis ni na sta konkretno. Ja imam samo one savete koji su proizasli iz mog iskustva. Jako je vazno da imas nesto svoje. Svoj hobi, svoje drugarice, svoje vreme, svoje knjige. Da probas da ne budes uvek MI. Tebe definise tvoja porodica, ona je centar i smisao, ali nesto treba da bude samo tvoje.
    To sto on moze a ti ne je muka mnogih od nas  Imam podsetnik na tel. iz 2015. gde sebe podsecam da ne ostajem trudna u buducnosti, i nabrajam gde je sve tog dana bio. 
    Zapravo nikad nije problem sto on negde ide, vec sto ti ne ides. I kad mozes, nevidljive niti te drze. Ali videces, kad starije cerke porastu jos malo, neces vise osecati taj pritisak. Malo po malo, naci ces svoje vreme, makar za besciljno lutanje u tisini.
  12. Fox se sviđa post u temi od leni u Žene gde je....?   
    Ijaooo Brezice, bas te dugo nije bilo, dobrodosla!! Nema ti ovde mnogo zena, ali pise se ponekad  Samo napred za trece dete, najbolja odluka! I meni neka je Bog u pomoci, sledeceg meseca punim 42. ali jos me nije pustila zelja za 4.  
  13. Fox se sviđa post u temi od Brezica u Žene gde je....?   
    Pozdrav sapatnice moje
    Jako lijepo je bilo prisjetiti se ovog divnog druženja, pet godina otkako sam postala dio vas, dugo me nije bilo. U ovim godinama pomišljam na treće dijete, neka mi je Bog u pomoći. 
  14. Fox se sviđa post u temi od Jedangram u Rana od CR   
    Juce sam bila na pregledu i dr je rekao sljedece 
     
    rana je ok! 
    i koncic je ok koji viri - otpast ce 
    i grudve neke tvrde oko rane - normalne 
    i oteceno je normalno 
    i bol nakon tri sedmice normalna 
     
    ovo pisem za sve one kojima mozda zatreba  
     
  15. snowhite se sviđa post u temi od Fox u Caskanje roditelja dece uzrasta od 5-6 godina   
    Osecam obavezu da napisem update
    Pre nekog vremena sam se ovde za doktorku o kojoj sam svasta procitala. E to svasta sto sam nasla me je bespotrebno naplasilo, ovo pisem zbog roditelja koji eventualno mogu da imaju iste sumnje kao ja. Dr je mozda previse oprezna, ali veoma strpljiva i temeljna! Od interneta mnogo koristi ali i mnogo dezinformacija kao u ovom slucaju jer sam ja bila bespotrebno paranoicna. Eto, zelela sam ovo da napisem zbog drugih koji ce isto naleteti na dezinformacije kao i ja i da nema potrebe da se brinu!
  16. Fox se sviđa post u temi od miliccam u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Zene, da se javim, čitam ali ne stižem da pišem. Mene su u nedelju otpustili kući a Mm-a su primili kod Nikoline i od tada haos, em sređujem stvari za Nikolinin dolazak pošto ništa nije bilo spremno, em sam sa Milom em trčim u bolnicu. Jedva čekam da Nikolina dodje kući pošto sam psihofizicki rastrzana.
    Kada krećem iz bolnice plačem pošto ostavljam Nikolinu a kada krenem od kuće plačem jer ostavljamo Milu. 
    Nikolina dobro napreduje, 2136gr a juče su joj merili i dužinu i 46cm je dugačka, sestra je merila 5 puta pošto joj je bilo čudno da je za 2 nedelje porasla 4cm. A mi mislimo da je na rodjenu nisu lepo izmerili u tom haosu. 
    Evo da vidite našu sarmicu 

    Mi Mili nismo stavljali široki a ni Nikolini, uz kukova se radi 3.dana od rođenja a i ovde se to ne koristi. Kažu da ako postoji problem ide se na vežbe a u težim slučajevima se nosi onaj metalni pojas. 
    Cvrky, A je isti ti.
    Ljubimo vas sve.
  17. majat se sviđa post u temi od Fox u Caskanje roditelja dece uzrasta od 5-6 godina   
    Krece u predskolsko ove godine, jedva cekam! Nemamo nekih nestandardnih muka, sve ide kako treba za sada
    Kako je kod vas?
  18. Voljena se sviđa post u temi od Fox u Caskanje roditelja dece uzrasta od 5-6 godina   
    Krece u predskolsko ove godine, jedva cekam! Nemamo nekih nestandardnih muka, sve ide kako treba za sada
    Kako je kod vas?
  19. Fox se sviđa post u temi od broccoli u Caskanje roditelja dece uzrasta od 5-6 godina   
    Fox, pa gde ste vi i šta ima novo?

  20. broccoli se sviđa post u temi od Fox u Caskanje roditelja dece uzrasta od 5-6 godina   
    Osecam obavezu da napisem update
    Pre nekog vremena sam se ovde za doktorku o kojoj sam svasta procitala. E to svasta sto sam nasla me je bespotrebno naplasilo, ovo pisem zbog roditelja koji eventualno mogu da imaju iste sumnje kao ja. Dr je mozda previse oprezna, ali veoma strpljiva i temeljna! Od interneta mnogo koristi ali i mnogo dezinformacija kao u ovom slucaju jer sam ja bila bespotrebno paranoicna. Eto, zelela sam ovo da napisem zbog drugih koji ce isto naleteti na dezinformacije kao i ja i da nema potrebe da se brinu!
  21. Bubu 2 se sviđa post u temi od Fox u Izgubila bebu   
    u 21. veku se i dalje raspravlja oko zeninih odluka vezanih za abortus. Zena ima svoje razloge, na to ima zakonsko pravo do 10. nedelje (jel tako bese?) ...
  22. broccoli se sviđa post u temi od Fox u Caskanje roditelja dece uzrasta od 5-6 godina   
    Jecy , hocu tamo na temi, nego mi sve misli pobrkane pa ne znam ni sta bih napisala. Dobar je, zadovoljna sam, sad mi nedostaje period kad nije pricao, usta ne zaklapa 
  23. Earl Grey se sviđa post u temi od Fox u Caskanje roditelja dece uzrasta od 5-6 godina   
    Jecy , hocu tamo na temi, nego mi sve misli pobrkane pa ne znam ni sta bih napisala. Dobar je, zadovoljna sam, sad mi nedostaje period kad nije pricao, usta ne zaklapa 
  24. Voljena se sviđa post u temi od Fox u Caskanje roditelja dece uzrasta od 5-6 godina   
    Jecy , hocu tamo na temi, nego mi sve misli pobrkane pa ne znam ni sta bih napisala. Dobar je, zadovoljna sam, sad mi nedostaje period kad nije pricao, usta ne zaklapa 
  25. Jecy se sviđa post u temi od Fox u Caskanje roditelja dece uzrasta od 5-6 godina   
    Jecy , hocu tamo na temi, nego mi sve misli pobrkane pa ne znam ni sta bih napisala. Dobar je, zadovoljna sam, sad mi nedostaje period kad nije pricao, usta ne zaklapa