mikalaki

Član
  • Broj odgovora

    2
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici mikalaki

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Aktivnosti člana/članice mikalaki

  1. mikalaki je dodao/la post u temi Doktori koji su vam vodili trudnoću   

    Ja sam redovni posetilac ovog sajta ali se do sada nisam uključivala na forumske diskusije. Čitajući komentar NSanje morala sam dam svoj komentar.
    Prepoznala sam devojku jer smo iz istog, malog mesta, Žablja, gde se ionako svi znaju (po vremenu porođaja i imenu deteta). Zna se ko je kakav i sve o njenom "čuvenom" porođaju. Ta morate se zamisliti nad pričom dok je čitate- imala epidural a bolelo je?????? To mnooogo govori o njoj za sve koji je nepoznaju.
     
    Kontrolisala se pošto-poto kao i njena kuma kod iste Dr Aleksandre Trninić Pjević, ali njenoj kumi xxx je dotična doktorka bila po meri...
    Da upoznate našu Sanju, znali biste ....
    A da poznajete Dr koja je i vodila trudnoću i poradjala i moju sestru i njene 3 koleginice znali biste šta je lekar, stručnjak, čovek.
    Ona je pre svega dama i kod nje ne postoji nešto kao tarifa. Da li te porodi gratis ako ti vodi trudnoću, ne znam ali i na direktno pitanje tog tipa, odbila je razgovor.
    Moja ju je sestra častila, ako je to uopšte bitno.
    Ja nisam i bila je sasvim ok i nasmejana i ljubazna kad sam praznih ruku došla na skidanje konaca posle carskog raza. Najvažnije je da su njene bebe uvek dobro!
    Super je, svakom bi preporučila ovog predanog lekara.
  2. mikalaki je dodao/la post u temi Doktori koji su vam vodili trudnoću   

    Ciao svima!
    Prvi put sam sa Vama, evo baš posle rođendačića prvog!
    Sada da proverim kako ovo radi