srce malo

Član
  • Broj odgovora

    373
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Sve od člana srce malo

  1. srce malo je dodao/la post u temi Tumor hipofize   

    ikao me nije bilo previse vremena ovde zelim da ti kazem da si ti vec jaka samim tim sto si saznala svasta nesto o tome i da bice ti tesko ali imas razloga zasto zelis da zivis,boris.....samo hrabro i samo napred gledaj a uz podrsku svih sve ce to okej biti
  2. srce malo je dodao/la post u temi Aktivnosti vaših mališana   

    Evo i ovde da se aktiviram. Sara ima 15 meseci i hoda dobrih 4 meseca i iskreno da vam kazem da je prava smota na mene ,malo ,malo pa se saplete i posle se smeje.Sto se tice njenih aktivnosti mislim da ce vam biti najbolje ako vam kazem kakav nam je dan : " ustajenje oko 8h pranje zubica,umivanje,oblacenje i tutanj napolje 9h malo nesto pojede igra se trci ,hoda,pada,a onda oko 12:30h spavanje do 13h,pa opet isto samo po stanu malo rucamo nesto u hodu i napolju smo vec oko 15h,e onda zezanje do 20h i onda kupanje ". Moje licno misljenje je da je Sara veoma aktivno dete sto i nije veliki problem da mene ima ko da zameni!!!
  3. srce malo je dodao/la post u temi Bebina kosica   

    Moram se ubaciti u ovu temu jer moja Sara ima petnaest mesedi i ima slabu kosicu iako sam videla male promene u gustini i rastu.Moja sestra i ja smo imale bas bas gustu kosu,a i mm ima gustu ali se ja i dalje plasim da ce Sara imati tanku kosu.Samo sam morala siskice da joj secnem da bi mogla da vidi jer nece traku i gumice.Do kada deci gusti kosa ???
  4. srce malo je dodao/la post u temi Obaveštenja i novosti   

    DOBAR DAN ZENE !!!! ZELIM SVIMA DA ZAHVALAIM N A ULOZENOM TRUDU OKO POBEDJIVANJA JER BEZ VAS NIKADA TO NE BIH MOGLA.GLASANJE TRAJE DO 11.8. U 9H I NADAM SE DA CU POBEDITI. :rolleyes:
  5. srce malo je dodao/la post u temi zubici ili nesto drugo   

    Mi imamo superiska dr.Bogdanovic na NBG i kod nje se zakazuje ali meni to vise odgovara.Sto se tice zubica nama raste peti i zbog toga nece da mi jede nista.Malo sam zabrinuta ali mi svi govore da je to ok.
  6. srce malo je dodao/la post u temi Ginekoloski pregledi   

    Ja nisam otisla od kako sam se porodila i zbog toga sam strasno neodgovorna prema sebi.Sama pomisao da treba ono metalno da mi gurne nije mi dobro.Tek sam prosli mesec prvi put dobila pa cu sacekati i ovaj i otici cu .
  7. srce malo je dodao/la post u temi Kada beba zamjeni dan za noc   

    Cek i ja ovde da vam kazem da moje dete se cesto nocu budi i mislim da se sada jos vise vezuje za siku.Nemam pojma da li je to moguce??? Znam samo da sam pokusavala svasta ali ona se i dalje budi.
  8. srce malo je dodao/la post u temi Organizacija oko spavanja   

    Moje dete preko dana spava sat vremena a nocu se cesto budi.Kad malo bolje razmislim ja nisam uopste spavala duze od 2h od kako sam se porodila.Ali ni to ne traje vecno i brzo cu zaboraviti.
  9. srce malo je dodao/la post u temi Plavuse vs. crnke   

    ovo su moje faze zadnje dve godine......
  10. srce malo je dodao/la post u temi Ljubomora   

    Sto se tice telefona,fb-a,izlazaka sa drugaricama,mislim da nije ljubomoran.Dok za neke druge stvari mislim da jeste npr.provuce kroz pricu da ja ne trebam da izlazim ako su samnom sve devojke koje nemaju jacu polovinu jer ce nam svi prilaziti,bivseg je izbacio iz lokala...xoxoxoxoxoxoxox.Mislim da i ako jeste ljubomoran nece da pokaze to mislim ko ne bi bio ljubomoran kad ima oooooooooooooooooooovako dobru ribu :) :)
  11. srce malo je dodao/la post u temi Rodjendanske torte nasih andjelcica   

    Hvala st ste me iskulirale.
  12. srce malo je dodao/la post u temi Rodjendanske torte nasih andjelcica   

    Torte su vam savrsene.Ja nemam pojma da ih pravim niti sam pokusavala.Zanima me neko ko je u BG-u da li zna gde prave dobre i lepe torte????
  13. srce malo je dodao/la post u temi Prva kontrola   

    Ja sam moju vodila sa mesec dana.
  14. srce malo je dodao/la post u temi Novi članovi Bebac foruma   

    DOBRO DOSLE!!!
  15. srce malo je dodao/la post u temi Koliko ste kilograma "nabacile" u trudnoći?   

    Ja nemam pojma da li sam ovde komentarisala ali evo da vam kazem da sam za osam meseci dobila 5 kg a onda u devetom jedno 10 kg.Skoro sve mi je nestalo kada sam se porodila ali onda sam se opet ugojila i dogurala do 75 kg.Tek posle osam meseci sam pocela bas da mrsavim i sada imam oko 63 kg sto znaci nekih 5 kg jos da skinem.Mora da se probusi kasika.
  16. srce malo je dodao/la post u temi AD KAPI LOZNICA OPASNE ILI NE??   

    E da vam kazem,bila sam kod moje rodjake i rekla mi je slobodno da joj dajem i dalje AD3 LOZNICA.Eto samo da znate.
  17. srce malo je dodao/la post u temi Spavanje preko dana   

    Ej pa ja nisam videla ovu temu sve do sada:) :) Pa evo ako ce da vam bude lakse,moje dete ne voli da spava tako da tokom dana ako ospava pola sata mi slavimo.Uvece ne lezemo pre ponoci a imam i bunjenje po nekoliko puta.Prepisujem to rastu zubica ali i njen tata je takav,ne treba mu san duzi od 5h tako da je na njega.
  18. srce malo je dodao/la post u temi HPV i kondilomi   

    Evo ja cu da malo procaskam o ovome jer sam ih imala pa mislim da cu najbolje objasniti.Svasta sam i ja citala o njima da nastaju od ulozaka,pad imuniteta...Ali to nije tacno,prenose se iskljucivo polnim putem i najbolje je spaljivanje.Koliko se secam nastaju prvo unutra a kad se i napolju pojave definitivno treba da se poseti ginekolog.Znam da uzasno svrbe i postoje razni oblici.Ja sam ih spalila i cak su mi tada spalili ranicu sa grlica materice.Nista nisam osetila radi se u totalnoj anesteziji i ja sam to u NF uradila pre 7 god.
  19. srce malo je dodao/la post u temi Novi članovi Bebac foruma   

    DOBRO DOSLEEE !!!
  20. srce malo je dodao/la post u temi Jastuk   

    Ja nemam pojma kad Saru da stavim na jastuk???Ona meni stava na mom krevetu i za sada se ne zali.
  21. srce malo je dodao/la post u temi Vaše telo nakon porođaja   

    Ok,ja sam rekla da je sve to individualno,ali znam da tad treba da se jede kvalitetno.U svakom slucaju vratis liniju kad tad.Ja sam zadovoljna 100%.
  22. srce malo je dodao/la post u temi Vaše telo nakon porođaja   

    Polako ugojices se ako dojis,xoxooxoxoxo.Ja sam izasla iz porodilista kao da se nisam porodila,nema srija,stomaka,kilograma,ali onda sam pocela da dojim i tada su poceli i kilogrami.Ne zalim se ,pa bolje je da dojim i za bebu a i za mene.Evo sad nakon devet meseci sam blizu svog savrsenstva od 57 kg i super mi je.A da i dalje dojim ali sam vise aktivna.
  23. srce malo je dodao/la post u temi Sta je to sto se ne prasta?   

    LAZ.
  24. srce malo je dodao/la post u temi Vaši zubi   

    Mislim da je normalno bojati se zubara ali ne moislim da ne treba da ga posecujemo.Ja se plasim dok ne sednem a kad sednem sve je ok.U trudnoci sam isla kod zubara i promenili su mi plombe,a sada trebam da odem na kontrolu.Mislim da su zdravi zubi pola zdravlja.
  25. srce malo je dodao/la post u temi Šta danas klinci klopaju za ručak?   

    Moja dete ce da rucka krompir,piletinu a uzina banana....