srce malo

Član
  • Broj odgovora

    373
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici srce malo

  • Rođendan 08/28/84

Načini kontaktiranja

  • MSN dudili3
  • Website URL http://
  • ICQ 0

Informacije o profilu

  • Lokacija Novi Beograd

Aktivnosti člana/članice srce malo

  1. srce malo je dodao/la post u temi Tumor hipofize   

    ikao me nije bilo previse vremena ovde zelim da ti kazem da si ti vec jaka samim tim sto si saznala svasta nesto o tome i da bice ti tesko ali imas razloga zasto zelis da zivis,boris.....samo hrabro i samo napred gledaj a uz podrsku svih sve ce to okej biti
  2. srce malo je dodao/la post u temi Aktivnosti vaših mališana   

    Evo i ovde da se aktiviram. Sara ima 15 meseci i hoda dobrih 4 meseca i iskreno da vam kazem da je prava smota na mene ,malo ,malo pa se saplete i posle se smeje.Sto se tice njenih aktivnosti mislim da ce vam biti najbolje ako vam kazem kakav nam je dan : " ustajenje oko 8h pranje zubica,umivanje,oblacenje i tutanj napolje 9h malo nesto pojede igra se trci ,hoda,pada,a onda oko 12:30h spavanje do 13h,pa opet isto samo po stanu malo rucamo nesto u hodu i napolju smo vec oko 15h,e onda zezanje do 20h i onda kupanje ". Moje licno misljenje je da je Sara veoma aktivno dete sto i nije veliki problem da mene ima ko da zameni!!!
  3. srce malo je dodao/la post u temi Bebina kosica   

    Moram se ubaciti u ovu temu jer moja Sara ima petnaest mesedi i ima slabu kosicu iako sam videla male promene u gustini i rastu.Moja sestra i ja smo imale bas bas gustu kosu,a i mm ima gustu ali se ja i dalje plasim da ce Sara imati tanku kosu.Samo sam morala siskice da joj secnem da bi mogla da vidi jer nece traku i gumice.Do kada deci gusti kosa ???
  4. srce malo je dodao/la post u temi Obaveštenja i novosti   

    DOBAR DAN ZENE !!!! ZELIM SVIMA DA ZAHVALAIM N A ULOZENOM TRUDU OKO POBEDJIVANJA JER BEZ VAS NIKADA TO NE BIH MOGLA.GLASANJE TRAJE DO 11.8. U 9H I NADAM SE DA CU POBEDITI. :rolleyes:
  5. srce malo je dodao/la post u temi zubici ili nesto drugo   

    Mi imamo superiska dr.Bogdanovic na NBG i kod nje se zakazuje ali meni to vise odgovara.Sto se tice zubica nama raste peti i zbog toga nece da mi jede nista.Malo sam zabrinuta ali mi svi govore da je to ok.
  6. srce malo je dodao/la post u temi Ginekoloski pregledi   

    Ja nisam otisla od kako sam se porodila i zbog toga sam strasno neodgovorna prema sebi.Sama pomisao da treba ono metalno da mi gurne nije mi dobro.Tek sam prosli mesec prvi put dobila pa cu sacekati i ovaj i otici cu .
  7. srce malo je dodao/la post u temi Kada beba zamjeni dan za noc   

    Cek i ja ovde da vam kazem da moje dete se cesto nocu budi i mislim da se sada jos vise vezuje za siku.Nemam pojma da li je to moguce??? Znam samo da sam pokusavala svasta ali ona se i dalje budi.
  8. srce malo je dodao/la post u temi Organizacija oko spavanja   

    Moje dete preko dana spava sat vremena a nocu se cesto budi.Kad malo bolje razmislim ja nisam uopste spavala duze od 2h od kako sam se porodila.Ali ni to ne traje vecno i brzo cu zaboraviti.
  9. srce malo je dodao/la post u temi Rodjendanske torte nasih andjelcica   

    Hvala st ste me iskulirale.
  10. srce malo je dodao/la post u temi Rodjendanske torte nasih andjelcica   

    Torte su vam savrsene.Ja nemam pojma da ih pravim niti sam pokusavala.Zanima me neko ko je u BG-u da li zna gde prave dobre i lepe torte????
  11. srce malo je dodao/la post u temi Prva kontrola   

    Ja sam moju vodila sa mesec dana.
  12. srce malo je dodao/la post u temi Novi članovi Bebac foruma   

    DOBRO DOSLE!!!
  13. srce malo je dodao/la post u temi Koliko ste kilograma "nabacile" u trudnoći?   

    Ja nemam pojma da li sam ovde komentarisala ali evo da vam kazem da sam za osam meseci dobila 5 kg a onda u devetom jedno 10 kg.Skoro sve mi je nestalo kada sam se porodila ali onda sam se opet ugojila i dogurala do 75 kg.Tek posle osam meseci sam pocela bas da mrsavim i sada imam oko 63 kg sto znaci nekih 5 kg jos da skinem.Mora da se probusi kasika.
  14. srce malo je dodao/la post u temi AD KAPI LOZNICA OPASNE ILI NE??   

    E da vam kazem,bila sam kod moje rodjake i rekla mi je slobodno da joj dajem i dalje AD3 LOZNICA.Eto samo da znate.
  15. srce malo je dodao/la post u temi Spavanje preko dana   

    Ej pa ja nisam videla ovu temu sve do sada:) :) Pa evo ako ce da vam bude lakse,moje dete ne voli da spava tako da tokom dana ako ospava pola sata mi slavimo.Uvece ne lezemo pre ponoci a imam i bunjenje po nekoliko puta.Prepisujem to rastu zubica ali i njen tata je takav,ne treba mu san duzi od 5h tako da je na njega.