miličica

Član
  • Broj odgovora

    12
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici miličica

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Informacije o profilu

  • Lokacija Novi Sad

Aktivnosti člana/članice miličica

  1. miličica je dodao/la post u temi Uvođenje čvrste hrane   


    Pozdrav tebi i tvojoj bebici.Ja imam bebu od 5,5 meseci i moje mišljenje je to da nisi trebala uopšte da joj daješ sokice i izbaci ih.Umesto njih skuvaj 150ml.čaja od kamilice sa kašičicom šećera i to joj nudi kada je žedna.Mleko joj nudi češće i budi uporna.Kako joj dakeš sokic, a kako mleko?Probaj da joj daješ mleko kao i sokić.
  2. miličica je dodao/la post u temi Sve o porođaju carskim rezom   


    U suštini stomak se spušta u poslednjem mesecu,a ti si ušla u 9.mesec jer ti je beba naprednija i moguće je da se porodiš oko 20.jula.Mada nema pravila nekim ženicama se spusti 5 dana pre porođaja.Ti čekaj kontrakcije i onda počni da trčiš u koncentričnim krugovima .Jesi išla u školicu?
  3. miličica je dodao/la post u temi Carski rez – nužnost ili trend?   

    Lepo je to što se ovde vide i čuju različita iskustva sa porođaja.Smatram da ne treba mame osuđivati i kriviti što jesu ili nisu htele prirodan porođaj,jer ako se neko jako plaši ne treba nikoga terati jer mogu da nastanu dodatne komplikacije.Ja sam se 13 sati porađala prirodno pa na kraju carskim i posle mog iskustva mogu reći da carski nije trend već nužnost.
  4. miličica je dodao/la post u temi Sve o porođaju carskim rezom   


    U trudnoći se o svemu razmišlja,ja nisam bila opterećena porođajem već sam bila opterećena bebom,recimo da sam poslednjih mesec dana bila ubeđena da moja beba nema gornju usnu.Suprug je odlepio od mene.Ja te skroz razumem i ako uspeš da ne razmišljaš ni o čemu mnogo ćeš sebi olakšati.Srećno i kada ti je termin?
  5. miličica je dodao/la post u temi Kravlje mleko   



    Pozdrav vama dvema i imam jedno pitanje gde si nabavljala kozije mleko?Pitam te jer vidim da ti je lokacija Novi Sad.
  6. miličica je dodao/la post u temi Kravlje mleko   

    Pozdrav svima i ja podržavam da se daje bebi ranije mleko jer koliko se ja sećam da smo mi odrastale na kravljem mleku a ja sam čak i na kozijem i ništa mi ne fali tako da ću ja mojoj bebi početi davati sa vremena na vreme kravlje mleko za koji dan kada napuni 6 meseci.I užasno me nervira što nas plaše sa alergijama na kravlje mleko.
  7. miličica je dodao/la post u temi Sve o porođaju carskim rezom   

    Pozdrav za sve mame i buduće mame.Ja imam bebu od 5,5 meseci i porodila sam se carskim i imam jako loše iskustvo sa porođaja jedino što je dobro prošlo što su me posle 13 sati mučenja na prirodnom porodili carskim i što mi je beba dobro.Inače moje iskustvo je užasno i da naglasim svim porodiljama da ako vam probuše vodenjak maksimalno možete da budete 6 sati sa probušenim vodenjakom i vucite lekare za rukav da vas porođajaju jer ćete dobiti infekciju i to nije dobro.Meni su probušili vodenjak u 9 ujutro i tek su u 19,00 časova videli listu da mi je ujutro u 9 dr.probušio vodenjak i tako sam ja dobila užasnu infekciju i sa tom inf. sam se borila 3 meseca.odenjakomPošto se za 13 sati nisam otvorila i sa teškom inf. morala sam na carski .Carski je zakon i ne razmišljajte o cevčicama i ostalim stvarima jer kada dobijete malu bebicu u naručje počinjete da se borite da ustanete i samo razmišljate kada će vam doneti bebu na podoj i kada ćete kući.Srećno svima.
  8. miličica je dodao/la post u temi Sa koliko ste ili sa koliko meseci cete staviti bebu da sedi?   

    Pozdrav svim mamama od Milice i male Vasilije.Mi imamo 5,5 meseci i imamo jako veliku želju da sedimo.Ja sam u školici dobila vežbe za bebe po mesecima i ima vežba za sedenje i vežbe za kukove.I nama je doktorka rekla da se ne stavlje beba do 6meseca u sedeći položaj.Valjda ćemo se strpeti do 6 meseca.
  9. Ne možete da vidite ovaj odgovor jer se nalazi u temi za koju je potrebno 100 posts da bi bila pikazana.
  10. Ne možete da vidite ovaj odgovor jer se nalazi u temi za koju je potrebno 100 posts da bi bila pikazana.
  11. Ne možete da vidite ovaj odgovor jer se nalazi u temi za koju je potrebno 100 posts da bi bila pikazana.
  12. miličica je dodao/la post u temi Stomak posle carskog reza   

    Pozdrav svima,ja sam od pre neki dan na vašem sajtu i odlični ste i htedoh prokomentarisati stomak posle carskog reza.Ja kada pogledam u orman i vidim garderobu iz devojačkih dana odmah mi se plače i sve mi se čini kakve god djete da držim stomak ostaje .