3v3v

Član
  • Broj odgovora

    22
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici 3v3v

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Aktivnosti člana/članice 3v3v

  1. 3v3v je dodao/la post u temi Kordocenteza   

    I ja mislim da cc ne treba raditi iz razloga koje su neke od vas gore navele.Npr. visak plodove vode ali potpuno shvatam zene koje se ipak odluce za cc.
    I meni su radili cc cini mi se u 7 mesecu (pre 2 god.) jer sam imala probleme sa stitastom zlezdom.Rekli su mi da bi pomocu cc utvrdili trebam li piti neke lekove koji bi pomogli bebi da ukoliko je bolesna i pre rodjenja dobija terapiju.Ja sam pristala iako sam bila veoma uplasena.Moja cimerka sa istim problemom kao i ja odbila je bez razmisljanja.Hvala Bogu i moj i njen bebac su rodjeni zdravi!
    Postupak nije bolan,bitno je da lezite 101 % mirno.Tako su barem meni rekli.Lezala sam u bolnici narednih dana ali zato sto mi je trudnoca bila rizicna.Pila sam antibiotik 7 dana primila rogam jer sam negativna krvna grupa
  2. 3v3v je dodao/la post u temi Kako ste saznale da ste trudne   

    Zaboravih Aniti cestitati na trudnoci i svaka cast na hrabrosti i odvaznosti.Mislim da je najlakse abortirati!
  3. 3v3v je dodao/la post u temi Kako ste saznale da ste trudne   

    Posto smo vec 6 godina bezuspesno pokusavali napraviti bebu ja uopste nisam obracala paznu na mucninu koju osecam.Mislila sam da nikada necu biti majka.Cak sam jedne veceri dok smo muz i ja vecerali osetila nesvesticu koja je trajala mozda 2 sekunde.Kao neki prekid filma na tren.Lupnula sam rukama od sto i rekla muzu sta mi se desilo.On se nasmejao i rekao TRUDNOCA,A ja i dalje ne verujem.Proslo nekoliko dana,meca kasni.Odem kod majke ne govoreci nista sta mi se desava a tamo komsinica i pita me jesam li trudna.Ja sva u cudu.PA OTKUD TI TO?A ona kaze ZAR NE VIDIS TE FLEKE KOJE SU TI IZASLE PO CELU,TO SU TIPICNE TRUDNICKE FLEKE KOJE NEKE ZENE IMAJU.
    Ujutro kupim test pozitivan,kod dr. trudna!A komsinici kupim veliku cokoladu!
  4. 3v3v je dodao/la post u temi Djete ne priča - kada je vrijeme za paniku?   

    I moje dete ne prica i zaista sam zabrinuta.Ima 2 god. i 3 meseca.Sve mu je mama.Ako vidi nesto sto mu se svidja vice mama ako hoce vode kaze mama i pokaze prstom usta...Kaze baba deda,dva.tri,gde je,hvala i to sve vrlo retko.
    Muz nije za slanje kod logopeda a ja jesam.Ne znam sta da radim.
    Sve razume,sluh mu je odlican
  5. 3v3v je dodao/la post u temi Porodilište "Višegradska" - Beograd   

    Zaista mi je zao zbog svega...
    Dr.Milicevica poznajem jer sam odrzavala trudnocu na odeljenju u Visegradskoj gde i doticni radi.
    I ja sam imala negativno iskustvo sa njim i kada sam se zalila za vreme vizite pred glavnim dr tog odeljenja greska je bila ispravljena ali sam posle dobila takvu grdnju od glavne sestre.Na kraju sam ja morala da se izvinjavam.Ali tako vam je kada nemate vezu i novac a zavisite od NJIH.Oni su sujetni,ne vole se medjusobno ali kad dodje "stani-padni" drze se zajedno i cutanjem stite jedni druge.
    U svakom slucaju vam zelim mnogo srece u borbi sa NJIMA.
  6. 3v3v je dodao/la post u temi Knjige   

    |Preporucujem sve knjige od Toni Parsonsa
  7. 3v3v je dodao/la post u temi Najlepse izjave jacih polovina   

    Ja placem sto sam OPET dobila menstruaciju a moj muz sav slomljen zbog mojih suza i ocaja govori:hajde ne placi,sta ce ti beba,sta ce ti...pa pogledaj u kakvom svetu zivimo...sta ce ti beba?
    Te su me reci kupile za ceo zivot!I volim ga najvise na celom svetu!I zajedno smo evo deveta godina.I imamo nasu BEBU hvala milom Bogu.
  8. 3v3v je dodao/la post u temi Tiroidna žlezda u trudnoći   

    .Meni su i antitela bila povecana tokom cele trudnoce.Doduse jesam koristila i utrogestan(imala kontrakcije) od 5 meseca ali poznajem mnoge koje su ga takodje koristile a da nemaju problem sa tiroideom.
    Ne citati puno o rizicima i opterecivati se.I OSMEH MOLIM
  9. 3v3v je dodao/la post u temi Tiroidna žlezda u trudnoći   

    .Meni su i antitela bila povecana tokom cele trudnoce.Doduse jesam koristila i utrogestan(imala kontrakcije) od 5 meseca ali poznajem mnoge koje su ga takodje koristile a da nemaju problem sa tiroideom.
    Ne citati puno o rizicima i opterecivati se.I OSMEH MOLIM
  10. 3v3v je dodao/la post u temi Tiroidna žlezda u trudnoći   

    Ne brini ,rodila sam zdravog divnog decaka a moja tiroidea je bila ubrzana(sad sam je operisala)i pila sam PtU celu trudnocu.Budi disciplinovana slusaj savete lekara i ne brini.Pozdrav
  11. 3v3v je dodao/la post u temi Ne gubite nadu   

    ZAISTA NE TREBA GUBITI NADU!!!
    Ja sam nakon 7 godina braka rodila divnu bebicu.
    Zbog problema sa stitastom zlezdom lekari su mi rekli da je tesko ali ne i nemoguce da cu ostati u drugom stanju.
    Sve dok sam bila opterecana sa svim tim nije uspevalo.Te juri plodne dane,te nakon odnosa dizi noge uza zid,te placi kada dobijes,te placi kada ti se maca okoti....Nista
    Jednog dana sam rekla sebi:pa dobro mozda stvarno nikada neces imati dete.I sta sad?Mozes li na silu umreti,lupati glavom od zid?
    Verovali ili ne,nakon nekoliko meseci sam ostala u drugom stanju.I to ne u vreme plodnih dana i bez dizanja nogu uza zid.
    opustite se i molite se Gospodu
    SRECNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  12. 3v3v je dodao/la post u temi Krštenje   

    I popovi su ipak samo ljudi sa svim manama i vrlinama.Ne pravdam ih,ali tako je.Ja sam krstena sa 18 god. i mogu reci da mi je najlepsi dan pretvoren u cisto zanatsko biflanje molitvi.Bila sam besna kao ris tada.Ali to je njihov posao kao i svaki drugi.NA ZALOST je tako.Cast izuzecima
  13. 3v3v je dodao/la post u temi Zivot u zajednici...   

    I JA SAM TO REKLA MILION PUTA
  14. 3v3v je dodao/la post u temi Zivot u zajednici...   

    Najezim se kada vidim,a to je vrlo cesta pojava,da kada dodje snaha u kucu kao da je dosao rob i vise niko nista ne radi sem nje.To mi je stvarno katastrofa
  15. 3v3v je dodao/la post u temi Sa koliko godina ste postali roditelj?   

    Pokusavala od 25 i uspela sa 29.Mozda je moglo i ranije da se desi ali bolje ikad nego nikad