Liliput

Član
  • Broj odgovora

    10
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici Liliput

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Informacije o profilu

  • Lokacija Leskovac

Ko je posetio ovaj profil?


pregleda profila

Aktivnosti člana/članice Liliput

  1. Liliput je dodao/la post u temi Boravak u bolnici sa detetom   

    Ja nemam iskustva sa gastroenterologijom ali smo moja beba i ja bile na kardiologiji koja je tada zbog renoviranja prebacena na urologiji. Tu je bio jedan krevet na kome smo obe spavale ali je u sobi bio i krevetac za bebu koji je tada bio zauzet...stolica nismo imale...sto se tice podgrevanja vode, imala sam kuvalo koje me je spasilo, mada je imala neka mini kuhinja koju su majke mogle koristiti za podgrevanje hrane ili pripremu adaptiranog mleka i odlaganja mleka u njihovom frizideru. Sto se tice posteljine, mi svoju nismo nosili i ne znam da li je dozvoljeno nositi je jer nisam videla da je iko imao svoju. Sve u svemu, moje iskustvo sa Tirsovom nimalo nije negativno, osoblje je divno i to puno olaksava boravak a iskreno meni uslovi nimalo nisu bili bitni jer sam samo razmisljala da sve prodje pozitivno i da odatle izadjemo srecni. Ja verujem da cete se i vi snaci i da ce sve biti ok, da ce vam vreme brzo proci, uslove cete preziveti kakvi god da su jer smo ih preziveli i mi iako sam ja tada bila u 7. mesecu trudnoce sa drugom bebom!
  2. Liliput je dodao/la post u temi Boravak u bolnici sa detetom   

    Drage forumasice zelela sam sa vama podeliti svoju radost i iskustvo koje smo moja devojcica i ja prozivele u Tirsovoj...dosle smo prosle nedelje kuci zive i zdrave, operacija je prosla odlicno, osoblje ove bolnice je izvrsno, divno, ne postoje reci hvale kojim bih opisala sve ove ljude...zahvaljujuci njima, njihovoj strucnosti i razumevanju ovu tesku operaciju smo prevazisli koliko je god moguce bezbolno!
  3. Liliput je dodao/la post u temi Carski rez – nužnost ili trend?   

    Mislim da je CR u poslednje vreme sve cesce postao trend...ja sam zelela da to bude prirodno ali obzirom da mi je vodenjak pukao nesto ranije a beba jos uvek postavljena karlicno moralo je doci do carskog. Slusala sam razlicite price o CRu pre nego da se porodim i imala strah od svega toga...ali proslo je super, bila sam jedna od onih koje ustaju odmah sutradan ujutru i cak stepenicama isla jedan sprat ne bih li videla moju malenu koju su smestili na neonatologiji. Nakon carskog dobijas sve potrebne injekcije tako da nikakve bolove ne osecas, rana kao rana nemoguce je da je ne osecas ali je to zanemarljivo...verovatno puno zavisi i od praga bola koji je zena spremna da podnese. To je ukratko moje potpuno pozitivno iskustvo nakon carskog iako sam verovala u suprotno...najbitnije je da su i majka i beba zive i zdrave, a da li boli pre porodjaja kao slucaj kod prirodnog ili nakon kao kod CR, svejedno je...mi smo tu da sve izdrzimo zbog nasih malisana!!!!
  4. Liliput je dodao/la post u temi Boravak u bolnici sa detetom   

    Srcana mana koju moja devojcica ima je TETRALOGIA FALLOT, nasa operacija se i dalje odlaze jer je najbolji period za operaciju oko njene godinice...koliko sam citala na netu taj otvor se ne zatvara sam po sebi vec je neophodna intervencija...poljuljalo me je to sto nam je pedijatar na zadnjem opstem pregledu rekla da nema nikakvog suma i da je sve "cisto"...ne verujem i ne nadam se jos uvek takvom boljitku, cekam eho srca da vidimo sta dalje.
  5. Liliput je dodao/la post u temi Knjige   

    Poslednja koju sam procitala je Ringispil - Jelene Bacic Alimpic...fenomenalna ali jako teska prica...necija realnost, vredi procitati!
  6. Liliput je dodao/la tema Brak   

    Bivse ljubavi
    Da li ste se ikad trudile da saznate nesto o njegovim bivsim curama, sex kombinacijama ili ste to smatrale gubljenjem vremena i zamaranjem necim nepotrebnim?
    • odgovora
    • pregleda
  7. Liliput je dodao/la post u temi Ljubomora   

    Ima li u vasem braku ljubomore i koliko? Ja sam po prirodi umereno ljubomorna, da ne kazem po potrebi..ali iskreno posle trudnoce i porodjaja se moja ljubomora itekako rasplamsala...tesim sebe da je to samo zbog opadanja samopouzdanja u toku trudnoce, visak kilograma, otecenost i ostale propratne pojave...sta vi mislite o tome? Kako to prevazici?!
  8. Liliput je dodao/la post u temi Boravak u bolnici sa detetom   

    Puno vam hvala na informacijama i podrsci...znaci mi!
  9. Liliput je dodao/la post u temi Boravak u bolnici sa detetom   

    Pozdrav svim clanovima foruma...ja sam novopecena mama, prilicno zabrinuta iz razloga sto sam pre 3 meseca rodila svoju preslatku devojcicu kojoj su nakon 4 dana po rodjenju pronasli sum na srcu...obzirom da se ta srcana mana kod moje bebe mora resiti intervencijom u Tirsovoj molila bih sve mame dobre volje sa ili bez takvog iskustva da mi pisu o samom boravku, kakvi su uslovi, da li je dozvoljen boravak oba roditelja ili samo majka i dete...svaka informacija ce mi puno znaciti jer me sva ta neizvesnost svakim danom pomalo "ubija", stvara mi nervozu i ne dozvoljava da uzivam u svom prvom materinsvu na pravi nacin...HVALA SVIMA UNAPRED!