bubalo

Član
  • Broj odgovora

    4
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici bubalo

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Aktivnosti člana/članice bubalo

  1. bubalo je dodao/la post u temi Da li ste radile tokom trudnoće?   

    Pozdrav svima!!!
    Ja sam danas usla u sedmi mjesec i jos uvek radim!!!!Odlucila sam da krenem na bolovanje, jer stvaqrno nas niko nece zastiti ako to same ne uradimo!!!Niko nam nece reci hvala sto radimo, ako dobijemo koji virus, ako se prehladimo ili ne daj boze krvarimo....Zato drage moje idite na bolovanje i uzivajte u trudnoci!!!Ja bar sigurno hocu!!!
    Kada sam saopstila mom sefu da idem, nije mu bilo svejedno jer radim ipak odgovoran posao i stucan....ali, moram misliti na sebe i na ovu bebu!!!!!
  2. bubalo je dodao/la post u temi Seks u trudnoći   

    Drage moje,

    Ja sam u 28 nedelji....odlicno se osjecam, nista me ne boli i stvarno lepo izgledam....Ja imam zelju sa sexom, ali mog muza plasi da se nesto ne dese, da ne napravimo neki haos.....hahahah....a;i, ja mislim da to nema veze!!!!!!Tako da ne upraznjavamo sex, ZBOG NJEGA!!!!!
  3. bubalo je dodao/la post u temi Moždana bočna komora   

    Sve ja to znam!!!!
    Juce sam potrayila misljenje drugog doktora, i rekao mi je da postoji diskretno prosirenje i predlozio ekspertni ultrazvuk na koji cu naravno icii!!!Mada taj isti doktor mi je rekao da sam njegov pacijent on to ne bi smatrao alarmatno!!!Sama sebi postavljam svakakva pitanja, a ne nalazim odgovore na ista!!!Pitam se da li mozda ja grijesim u nekim mojim aktivnostima, ishrani, ponasanju.....ali, jedno veliko NISTA!!!
    Ne mogu da fukcionisem dok ne vidim i taj ekspertni ultrazvuk....Da li je jos neko imao slicna iskustva, da mi mozda pomogne u razrjesivanju mogucih dilema?

    Buduca mama
  4. bubalo je dodao/la tema Zdravlje   

    Moždana bočna komora
    Pozdrav svima
    26 nedelji sam i na poslednjem UZ mi je receno da je prednja bocna komora bebe 8.2 mm.Doktor mi je ukazao na komoru koja je jos u granicanma normalnog i zakazao pregled za dve nedelje.Medjutim,doktor iskazao izvjesnu zabrinutost,jer ista ne bi trebala da e povecava u naredne dve nedelje.
    Da li je neko imao slicno iskustvo ili je u pitanju samo moja zabrinutost?
    • odgovora
    • pregleda