anja

Član
  • Broj odgovora

    8
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici anja

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Aktivnosti člana/članice anja

  1. anja je dodao/la post u temi soor   

    KOD MOJE BEBE KOJA IMA IMA 6 MJ.JAVIO SE ISTI PROBLEM PROSLE SEDMICE.BEBA NEMA JOS ZUBICE,ALI SVE STAVLJA U USTA,IAKO SE TRUDIMO DA SU TO SVE IGRACKICE KOJE SE MOGU SVAKODNEVNO OPRATI.
    KOD NAS JE OVO IMALO USPJEHA:
    1 KAFENA KASIKICA SODE BIKARBONE SE POMIJESA SA JEDNOM CASOM VODE I TIM RASTVOROM VISE PUTA U TOKU DANA SE NATOPI STERILNA GAZA I CISTE SE BEBINA USTA.
    MOZES DA KUPIS I NISTATIN KAPI NAMJENJENE ZA RJESAVANJE PROBLEMA U BEBINIM USTIMA,ALI SAMO AKO SI SIGURNA DA SU U PITANJU GLJIVICE.
  2. anja je dodao/la post u temi Voda za bebe   

    ja kupujem "ROSU VODU"i neprokuhavam,tako od 4 mjeseca po savjetu pedijatra!
  3. anja je dodao/la post u temi Kontracepcija   

    I mi smo se cuvali ,zato imamo bebu od 5,5 mjeseci!
  4. anja je dodao/la post u temi Opadanje kose nakon porođaja   

    Jao i ja imam problem sa opadanjem kose koji je poceo prije mjesec dana!
    Pokusacu sa ovim tvojim receptom od meda,ulja i cimeta,samo nisam shvatila da li se ta maska stavlja svako vece ili samo prije pranja kose?!
  5. anja je dodao/la post u temi Kravlje mleko   

    Drage mame,moja beba ima cetiri mjeseca,doji(ali vise nemam dovoljno mlijeka),tako da sam joj pre dva dana uvela imlekovu 2,8%kravicu u tetrapaku koju pre davanja prokuvavam,ali nerazblazujem vodom.Beba prvo doji,zatim popije oko 70ml mlijeka i nema problema bar ovih dana.Razlog zasto ovo pisem je strah da joj nenaskodim sa uvodenjem mlijeka2,8%,jer pedijatri nesavjetuju prije godinu dana kravlje mlijeko!
    Ranije smo imali problem sa stolicom,dok je samo dojila(nije je bilo po 15 dana),tako da smo uveli i sokic od jabuke i sad nema problema.
    Svjesna sam da se vremena mijenjaju,moje dvije kcerke su odrasle na kravljem mlijeku od 4.mjeseca,sto nam je savjetovao pedijatar,a sad su protiv uvodenja do godinu dana!
    Kao i svaka mama koja zeli najbolje svojoj bebi,interesuje me sta vi mislite o ovome i jeste li imali slicna iskustava sa vasim bebama?
  6. anja je dodao/la post u temi Koliko dece???   

    Suprug i ja smo uvjek mastali o troje,zelja nam se ispunila i imamo tri princeze!
  7. anja je dodao/la post u temi Bubuljice na licu bebe   

    moja beba koja je stara mjesec i petnaest dana ima osip po licu u vidu malih sitnih bobuljica koje se povlace kad beba spava ili malo vise miruje,ali cim se probudi one se ponovo pojavljuju.da li jeneko imao slicnih problema i kako ih je savladao?
  8. anja je dodao/la post u temi Ekcem   


    ja sam svojoj princezici,koja je imala isti problem kao tvoja beba,mazala kozu lica sa CEFABENE KREMOM i posle par nedelja ekcem je potpuno nestao! :)