Komentari za tekst "Zašto kasni isplata trudničkog bolovanja"

Komentara
25
Ostavite komentar
Koje papire tokom trudničkog ste morali sami da skupljate i predajete? Predajete samo doznaku poslodavcu. Isto radim u državnoj firmi pa mi nije jasno o čemu pričate.
Ako pričate o porodiljskom, to je već drugo, već dve i po godine žene to same predaju ali nije nikakav problem skupiti nekoliko papira, kopiju prve doznake od trudničkog valjda imate, rešenje o otvaranju porodiljskog vam daje ginekolog, u firmi daju rešenje o porodiljskom odsustvu i popunite obrazac u opštini ili gde se već u vašem mestu predaje. I ovde na Bebcu je u više navrata detaljno pisalo o tome, koja je procedura, šta je potrebno od papira, svako koga zanima se lako može informisati.
Ja sam zaposlena kod muza u servisu. On mi uplacuje sve redovno a isplata ipak kasni mesecima. Tako da nisam ubedjena u taj rok.
Tek za oktobar primila...
Meni je bila u januaru za oktobar..ali ne znam kad ce da mi legne zaostatak jer sam od 14.januara na porodiljskom a trudnicko mi kasni za novembr decembar i pola januara.. zna li ko kako se isplacuje zaostatak???
Znaci bila je isplata sad u januaru?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Svaki porođaj je priča za sebe i predstavlja posebno iskustvo za svaku majku »
Bolne bradavice, grebkanje, nespavanje, napadi gladi, konstanta žeđ su samo neki... »
Oporavak traje od četiri do šest sedmica »
Dečija koža je osetljiva, štitite je kremom za sunce i tokom prolećih dana »