Komentari za tekst "Trudnice i porodilje i dalje bez plata!"

Komentara
47
Ostavite komentar
A da ne spominjem stambeni kredit koji neumitno teče, a banku ne zanima zašto nemam za ratu i ko je za to kriv, oni traže svoje pare i MORAJU da ih dobiju, a mi trudnice očigledno imamo drugačiji status..
Meni je poslodavac isplacivao i trudnicko i porodiljsko kada i svim ostalima u firmi platu. Nije bas mesec dana da kasni drzava sa uplatama nego po dva tri meseca.
Da li vredi da ista pisemo?
Da li ce neko preduzeti nesto po pitanju ovoga?
Ja ni za septebar nisam dobila gde su ostali meseci ovo je vise sramota a ovako hocemo natalitet za gluposti imaju pare da daju a za nas nemaju BRUKA
Sit se gladnog ne seća... Tako nam je... Toliko je državi stalo do nataliteta. Prazne priče...priče za malu decu u koje više ni oni ne veruju...
Kako ste gledali dal su predati papiri na koii sajt
Vecini trudnica je isplacen avgust i septembar, ali ne i oktobar, a evo vec i novembar.Sta da rade trudnice ciji su poslodavci predali papire, to se lako da proveriti na sajtu RFZO-a, a uplate i dalje nema, ja sam konkretno primila novac za septembar, ali oktobra nema, kako ja da znam da li je drzava uplatila RFZO- u, i RFZO poslodavcu, a npr. poslodavac zadrzava iz nekog razloga moj novac ili taj novac i dalje stoji u RFZO- u i oni ga ne daju poslodavcu. Poslodavac kaze da nema uplatu za oktobar, samo za jedan mesec i taj mesec mi je prosledjen, sta je u ovom slucaju da radim, da sacekam jos koji dan do isteka zakonskog roka od 30 dana pa da tuzim RFZO? Pored svih drugih problema koje trudnice imaju, moraju da brinu i o finansijskoj (ne)sigurnosti, a koja ima po zakonu pripada.Sramota, svaki mesec treba da se vucaramo od poslodavca do zavoda i natrag da bi iskukale ionako bedne plate, a koje nam pritom neko ne poklanja, nego smo ih zaradile.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Svaki porođaj je priča za sebe i predstavlja posebno iskustvo za svaku majku »
Bolne bradavice, grebkanje, nespavanje, napadi gladi, konstanta žeđ su samo neki... »
Dečija koža je osetljiva, štitite je kremom za sunce i tokom prolećih dana »
Predstavljamo vam osam narodnih lekova za umirenje kašlja i izbacivanje šlajma »