Komentari za tekst "Saznajte koji su prvi simptomi trudnoće"

Komentara
61
Ostavite komentar
ovako.... imam neredovne menstruacije,poslednja mi je bila jula... u poslednje dve nedelje imam glavobolje,bolove u ledjima,ucestalo mokrenje i brzo se umaram,povecan sekret i malo mi je stomak porastao... da li sam trudna?
eh ovako zadnja menstruacija se zavrsila 15.08 tacno prije mjesec dana,inace ako mi bude npr.9tog sl mjeseca bude istog tog dana 9-og ili dan ranije ili kasnije,ovaj put sam stvarno zabrinuta,jer imam osjecaj da mi kasni,glvobolju sam imala jaku,cesto idem u wc tj-mokrim,nemam povracanje,nemam mucninu za sada,imam neku unutrasnju temperaturu cesto,velike su promjene u mom raspolozenju,grudi su me jako boljele,danas su prestale,zlijezde ispod pazuha su me isto boljele danas je prestalo,jajnici su me malo samo zignuli ali najvise par puta,imam gust iscjedak zuckast ali totalno sam zbunjena,uradila bih test sutra ali ne znam da li imam potrebe,imam redovne odnose ,ne koristimo nikakvu kontracepciju,trudnocu niti zelim niti ne zelim...ali cudno se ponsam ako moze da mi neko kaze da li ovi moji simptomi ukazuju na trudnocu ili na skoriju menstruaciju,neku upalu ili sl. :) unaprijed hvala,l.p.
da li se moze zatrudneti posle 3 dana od odnosa?
imam nenormalne bolove u nogama, pogotovo u zglobovima. Da li to moze da bude jedan od ranih znakova trudnoce?
imam mucnine povecani umor nervoza povecano mokrenje zatvor da li sam trudna ?
Imam jedno pitanje...menstruacija mi kasni dve nedelje,ali nemam simptome kao sto su mucnine ili nesvestica,vec ostale...da li je moguce da sam trudna???
Spavala sam sa deckom i kondom je tokom odnosa pukao.. Momak nije ejakulirao.. Da li da popijem tabletu za jutro posle??
Zdravo! Imam jedno pitanje. 10-ak dana pre menstruacije, javio mi se braon iscedak, i to je trajalo jedan dan.Bilo je praceno ne mogu reci bolom,ali recimo blagim pritiskom u donjem delu stomana,kao pred ciklus. imam blagu mucninu,i to je sve. Da li mozda postoje sanse da sam trudna,ili je u pitanju nesto drugo?
Izostaje mi menstruacija skoro 20 dana, nemam sve simptome ali mi se pojavilo blago krvarenje(u vidu tackica) i trajalo je samo 2 dana, takodje sam imala i zatvor, mucnina i povracanje cu mi se javili samo jedno vece, zatim prestali. Da li treba da se brinem, posto ne zelim jos uvek da ostanem u drugom stanju.
P.S. Poslednji odnos sam imala pre oko mesec ipo dana, i decko nije eakulirao u vaginu.
Nemam neke izrazene simptome trudnoce ali su bradavice malo potamnile malo vece i rupica na njima je veca i kao nesto bijelo na njima al ne curi al nisu bas osjetljive ali imam i malo izrazenije vene koje se krecu od pazuha do grudi i po nogama isto malo,bijeli iscjedak na donjem vesu, nemam bas ucestalo mokrenje ali mokrim malo vise neg inace i miris urina je jaci i malo zamucen ima jacu zutu boju i imam cak malo bolnije grceve u donjem dijelu stomaka da nekad se pokrenut nemogu dok ne prestane..trebam dobiti menstruaciju 29.05.2011a te simptome sam prosle sedmice osjetila :)
da li je moguce zatrudniti 7.dana pre ciklusa,pazili smo,nismo koristili zastitu,a kasni mi jedan dan,stomak je naduven i pvremeno me boli unazad vec 6.dana
Mojoj devojci kasni menstruacija 2 i po meseca, pa sumlja da je trudna. Nije imala mucnine,bolove i ostalo,a ni stomak se nemenja, a ima 16godina. Jel postoji mogucnost da je zatrudnela??? musko sam pa se ne razumem. Unapred hvala na pomoci
Da li je moguce da ginekolog ne vidi trudnocu na ultrazvuku?
pa uradite test ako niste sigurne dali ste trudne,ali to sa menstruacijom nema veze,moze to i onako da kasni samo po sebi,samo ako nemate simptome....?
ja i moj muz zelimo da imamo bebu:(ali mi smo vec 2 god u braku ali nismo cesto zajedno svaki 3 mjeseca pa bi voljela da znam dali moze za 3 mjeseca da se ostane trudna??pozz
da,ali uradi test...
jel si pila lekic za hitnu kontracepciju, popularnu pod nazivom ~jutro posle~
Norija duso uradi test!
Taja i ti bi trebala da uradis test jer sve ukazuje da si trudna
ja sam znala da sam u drugom stanju drugi dan kada nisam dobila menstruaciju, ali prvi "znaci trudnoce" su se tek pokazali jaaako kasno :) a to je bio stomak, nikakve druge simptome nisam imala ni u opcetku ni tokom trudnoce...
Izostaje mi mjesecnica 4 dana.nemam nikakvih simptoma osim mucnine.veoma sam zabrinuta jer sam premlada za trudnocu.da li postoji mogucnost da sam trudna?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Svaki porođaj je priča za sebe i predstavlja posebno iskustvo za svaku majku »
Bolne bradavice, grebkanje, nespavanje, napadi gladi, konstanta žeđ su samo neki... »
Predstavljamo vam osam narodnih lekova za umirenje kašlja i izbacivanje šlajma »
Naučite kako da razlikujete morbile (male boginje) od varičela (ovčije boginje) »