Komentari za tekst "Protestno pismo"

Komentara
339
Ostavite komentar
Slazem se sa Ruzicom i Suzanom,jos mi zivimo na Kosovu,samo muz radi a za dete treba najvise.Ne pamtim kad smo nesto kupili za nas dvoje.
Treba da se stedi, ali smanjenjem plata funkcionerima, ukidanjem velikog broja sluzbenih automobila i ostalih troskova, a ne ukidanjem roditeljskih i porodiljskih naknada!!!
Podrzavam Bebac i mogu samo da se slozim sa ostalim roditeljima da je ovo sramota!
Nemam ni jedan komentar na nasu drzavu i vladu... preterali su sve granice
Sramota!Mala je to rec za ovakvu bruku!A,hoce porast nataliteta?!Treba da se stide svi oni cije je ovo maslo!A,sa druge strane nam pricaju kako vole decu!Kakva je to ljubav,kada im uskracuju i ono najosnovnije sto im je potrebno za zivot!Socijalna politika nam je ocajna!
I ne treba radjati decu Srbiji!Ja ih radjam sebi licno i zalosno je sto cu morati da odem iz svoje rodne grude,ako planiram da rodim jos koje dete i da bi mogla da stvorim normalne uslove za zivot svom detetu!

Stidite se politicari!Kad bi ste odvojili samo po jednu vasu dnevnicu i udelili bar jedan cevap,od silne one hrane koju trpate u sebe,bilo bi nam svima lakse!Dajte nam pozitivan primer i vi prvi(jer znamo da je kod vas-ima se,moze se)i ne dozvolite da nam deca gladuju!
Pa ljudi, ajmo na ulice, pitam se kakva bi to slika bila:deca i trudnice protestuju po zimoci, valjda prvi takav protest na svetu.Ali nasu vladajucu katastrofu to uopste ne bi potreslo, svako bi gledao da to okrene u svoju korist i jos vise bi se blamirali, bruke jedne bez stida i srama.Bljak.Place mi se sto sam ostala u ovoj zemlji i ovde rodila svoju cerku.
I tacno, neka sebi smanje dnevnice, troskove prevoza (sluzbeni automobil plus sofer, usput sta bi sa onim ministrom i njegovim soferom koji zgazise nesrecnu devojku, oni i dalje rade i primaju plate, a MRTVA devojka i njena porodica?),povecaju cene u skupstinskom restoranu i eto para nasoj deci i trudnicama.I tatama.Moj muz jedva da vidja svoje dete jer radi po 15 sati, da bi bestidnici mogli da gaje svoje debele mesine i po nekoliko podbradaka.Mnogo im je, za toliko "ljubimaca" treba poseban porez da im se uvede.UH!
pozdrav,i ajde organizujte bebi protest,pliz!
Kakav narod,takva i vlast!!Pogledajte samo kako nas tretiraju u prevozu,u prodavnicama,kod lekara...niko nece da propusti trudnicu,svi okrecu glavu!!E tako i nase politicke "elite"...zasto bi se bavili nama...Ali ima nesto cega se i oni boje,a to su novinari,pre svega televizija,i zato se treba obratiti nekoj televiziji da pomogne samo toliko da se o tome javno nesto kaze!!I DA SVI CUJU!!!!
Cao,dali neko zna KOJA SU PRAVA NEZAPOSLENE TRUDNICE?Dali ima prava,na bilo kakvu socijalnu pomoc,makar bila i jednokratna.
Ja sam nezaposlena,i suprug je izgubio posao koji je radio kod privatnika,na odredjeno vreme.
Jedva sastavljamo kraj sa krajem,od Drzave nikada nista nisam trazila.
Pozdrav
Oni se samo "brinu" za nas i nasu decu nemoj slucajno da se razmazimo od njihove velikodusnosti sta ce oni jadni za sebe da ostave ako isplate 100% treba da im se isplate njihove platice od 10-15-20 hiljada ali za razliku od nas evra.Podrzavam vas ali po svemu sudeci .....Pozdrav za sve mame tate i naravno bebe
Stvarno nema smisla sta rade ovi u vladi. Neka svima smenje za isti procenat. Ako ne znaju kako da izracunaju koliko je to procenta, neka mi se obrate, pomoci cu im.
AKCIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pune svoje dzepove to znam pouzdano iz svojih prijateljskih krugova !!! SRAM IH BILO, STEDE NA BUDUCIM GENERACIJAMA !!!
Oni dragi moji nemaju obraz, neznaju sta je to... To su politicke mizerije... Stosta bi se moglo reci...
Mozda bi bilo novca kada bi smanjili njihove nenormalne plate i troskove. Podrska Bebcu od majki iz Uzica!
Slazem se sa Ivanom, Sanjom i Biljanom, masovni protest bi bio jedino resenje. Ni ovo sto nam "daju" nas ne spasava od svakodnevnih trzavica, ali da nam i to malo visi o koncu i da zavisimo od njihovog raspolozenja?!?!
Dodatak jeste mizeran, a za njega je potrebno sto papirica, ali da li znate kako mizerna vasa primanje treba da budu da biste se uopste kvalifikovali za dodatak??? A o plati da i ne govorimo, bez obzira kolika je necija plata, a kod privatnika smo svi na minimalcu, racunaju prosecnu zaradu svih zaposlenih, tako da kada bih ja i imala vecu platu od ostalih, opet bih dobila minimalac, a to je 100% od cega??? Imaju oni 100 trikova u rukavu da nas isplate onako kako su i zamislili, obecaju 100% od plate, ali racunaju prosek koji drugi ostvaruju, pitam se da li su taj isti prosek racunali i kada su vlasniku firme naplacivali doprinose. Sve u svemu, ja podrzavam akciju i angazovanje ovog sajta, moramo se oglasiti odlucnije i glasnije, a ima nas dovoljno da bismo mogla da skrenemo paznju na sebe.
Kada bi kompletna vlast i opozicija imali obraz, to se ne bi dogodilo. Teskoce tranzicije trpi narod a oni nista ne trpe. Naprotiv. Njima je sve bolje. Uzasno porazavajuce za jednu malu zemlju.
Gledala sam sinoc prenos Skupstine - raspravu o usvajanju budzeta. Takvu sprdnju odavno nisam videla. Svima su im puna usta jadnih poljoprivrednika, sirotih ovih, sirotih onih, a svi znamo koliko su im se imena provlacila po raznim aferama o kradjama, gradnji privatnih klinika bez dozvole i ko zna cega jos, a sad ispadose dezurni dusebriznici, jadni ne mogu nocu ni da spavaju koliko im je zao napacenog naroda. A da i ne pominjem licna medjusobna prepucavanja, na koje se gube sati i sati, a za sta oni uredno primaju svoje dnevnice. Trudnice i decu niko ni da spomene. I sve to u direktnom TV prenosu, da celoj Srbiji mogu da rastu magarece usi gledajuci za koga su glasali, i na sta se trosi novac od poreza koji placaju. Tuga i sramota, da veca ne moze da bude. I sad mi trudne treba po ovom kijametu da idemo na ulice i da protestvujemo... Jer ovo se peticijama i pismima protesta nece resiti. Samo ce sve provuci tiho, i na mala vrata... Stvarno je sramota sta smo docekali!
Potpuno vas podrzavam ali nase pisanje nima nista ne znaci. Izadjimo na ulice sa decom da vide cije pare ce oni pojesti i popiti. Neka se odreknu po jedne svoje plate i tako dopune budzet! Sram ih bilo, samo se tove na slavama i po restoranima a na nasoj deci stede!!! IZADJIMO NA PROTEST!!!
Slazem se sa komentarima mnogih roditelja ali od pisanja i izrazavanja protesta pisanom reci nema nista , konkretno treba ciniti, hade da se organizuje protest u svim gradovima Srbije ,neka izadju roditejli sa decom babe i dede sa unucima na ulicu ... izvrsiti pritisak i preko medija... jer ovo je zaista bruka, upravo sam saznala da je deciji dodatak mizerija od 1200din. a za to jedno pakovanje pelena treba da obidjem 16 šaltera i da toliko prikupim papira.STRAŠNO kao da je dodatak 1000 eura.Šta preostaje drugo nego odustati jer za to vreme koje iygubim na šalterima mogu zaraditi 50e ( 5 dana x 10e, 1sat lepljenja nalepnica u tempu je 120 din).Zato protest treba da bude masovan , jasan i glasan.Izađimo na ulicu kao i 2000-te, kada smo im pomogli da se dokopaju fotelja i boljeg života a mi ne dobismo ništa od obećanja šansu da bolje živimo. Pozdrav svima
Mogli bi malo poslanicima da daju 65% plate , ionako ne rade nista korisno samo gledaju sebe i kako svoje dzepove da napune. Sramota!!!!!!!!
super, imace nas sve manje i manje tako da ce se ostvariti tarabino prorocanstvo, koje kaze da ce svi Srbi stati pod jednu sljivu.
Sramota!!! Drzava nema da nama trudnicama isplati trudnicko bolovanje za decembar! Pitama se onda, odakle im novac za poslanike, plate pojedinih direktora,...Valjda je logicno da je novac pre potreban trudnicama ( i to tricavih 65%) nego poslanicima kojima je to samo jedno od ko zna koliko primanja!!!!!!!!!!!!!!! Necuveno!!!!!!!!!!!!!!!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »