Komentari za tekst "Nije lako biti trudnica: Ovi crteži zaista objašnjavaju trudnoću"

Komentara
57
Ostavite komentar
Gledaj ti Biljana svoja posla, sta ti znas kome sta treba i koliko dece. Neko je ispunjen i srecan sa jednim detetom (kao ja), neko sa vise dece. Uostalom decu radjas sebi a ne drzavi.
Tako je kraljice!!!!!!!!!!
Nema to veze sa organizacijom..Postoje dve vrste mama,ona koja bez problema ostavlja svoje dete i ide na trening (jer i muz znate ide na fudbal i zivi kao i pre bebe) i ona koju boli svaki trenutak koji propusti kod svog deteta i kada ode kod frizera muz joj kaze kako su hranili golubove i nju zaboli u grudima jer je taj momenat propustila.. Tako da drage moje "organizacija" je jedno,a ziveti za svoje dete i uzivati u njemu je drugo..ne kazem da neko voli svoje dete vise,samo jednostavno ne moze to svako..sa sinom sam svakog dana 24h i ponekad dok ga mazim razmisljam kako je mami koja izgubi svoje dete i kako bihosecala krivicu za svaku njegovu suzu,a kamoli za vreme koje nisam provela sa njim ,a mogla sam.. Tako da prosto je drage mame,ne moze to svako..
Što volim što ste tako organizovane! Uživajte sa bebom! Igrajte se, osluskujte je, mazite je i svako slobodno vreme provodite sa njom! Nije ništa bitnije od toga!
Шта рећи а не заплакати... Моја пријатељица има четворо дивне деце и складан брак. Сигурна сам да је то њено највеће благо без обзира на чињеницу како изгледа када се мртва уморна ноћу сручи у кревет. Вероватно има момената када делује и грозније од ових цртежа (наравно, површно гледано). Љубав је жртва, а жртва није мирис, таман тен, затекнуто тело, ботокси и тетоваже, већ труд и зној.
Користим прилику да оним мамама које имају једно дете или двоје и воде се паролом "СВЕ ЗА МОЈЕ ЗЛАТО", поручим да скину ту лаж, одрекну се себичности и својој дечици пруже секе и бате. То је оно што њима треба, као и овој напаћеној држави која нестаје, јер се у њој одгајају егоисти и саможивци.
Ahahahah da znas, a najbolje su kada se tese cinjenicom da je dete najbitinije i da me muz voli ovakvu kakva sam.
Bravo!! Cim sam uspela da dodjem sebi i dobila odobrenje lekara sam krenula sa treninzima i uvek imam vremena za sve! Organizacijaaaa!! Bravo
I meni se dešava većina ovih stvari, ali ipak trudnoću doživljavam kao nešto prelijepo. Nema ljepšeg osjećaja nego kad se malo biće koje je tvoje tijelo stvorilo, pomijera u tebi i svaki dan, svaki sat te podsjeća na to koliko ga već sada voliš :)
Neeeee, ni jedno mi nije poznato. Pogotovo ne ovo sa pumpicom i neobrijanim nogama. Zena uvek mora da drzi do seb!
Meni je kupus virio sa svih strana jer je jedino to pomagalo! I osecala sam se baaas zenstveno i prelepo zbog toga, posebno zbog mirisa! I svaki put kad se zakupusam tako, prvo sto pomislim je da odem u teretanu! Ili kod frizera!
Nije sto si moja imenjakinja ali svaka ti je Njegoseva. Veliki pozdrav i deago mi je sa jos uvek ima normalnih zena
Jer niposto nas divni ljubljeni muz ne bi smeo da nas vidi gole a da nismo sveze izdepilirane SVUDA! Savrseno utegnute, nasminkane, svakog drugog dana isfenirane, niposto neka seda da se ne prikrade, jer za Boga Miloga, nije kao da smo juce rodile dete, pa imamo ili carski rez od 12cm, ili su nas sekli "dole", dok smo radjale njegovog naslednika ili naslednicu! Jer naci ce drugu, ako nam slucajno na neko vreme dete bude prece od toga da nas muz zaskace na svakom koraku!.Eto zbog takvih zena kao sto ste VI, se vecina novopecenih majki i trudi da se sto pre vrati u "normalu", pa kada ne uspeju, padnu u zestoku depresiju! Svaka Vama cast sto se trudite i u trudnoci, i sad dok ste majke, ali zena koja pravi ove ilustracije nije opisala nista sto nisu normalne zivotne situacije. Primera radi, mene je muz depilirao vece pred porodjaj, jer nisam htela da odem dlakava, a nisam mogla da dohvatim ni noge, a kamoli bikini zonu. Zato malo razmislite pre nego sto napisete TAKAV komentar!
Polahko prolazim kroz ovo. Svaka čast autorici,živa istina. :)
Svaka cast :)
Kako da nadjem autorku ilustracija na Instagram?
kosogkaos 😊 ima jos dosta dobrih sličica i snimaka 😉
taman da se svaka pronadje makar u jednoj objavi
https://www.instagram.com/kosogkaos/
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Svaki porođaj je priča za sebe i predstavlja posebno iskustvo za svaku majku »
Bolne bradavice, grebkanje, nespavanje, napadi gladi, konstanta žeđ su samo neki... »
Dečija koža je osetljiva, štitite je kremom za sunce i tokom prolećih dana »
Predstavljamo vam osam narodnih lekova za umirenje kašlja i izbacivanje šlajma »