Komentari za tekst "Opet serviraju paštetu i hleb u porodilištima"

Komentara
90
Ostavite komentar
Ovo je sramota, a jos je veca sramota to sto je pre par meseci na kontu toga sta porodilje dobijaju za obrok, nacelnica Narodnog Fronta na dnevniku RTS-a u pola osam prikazala snimak iz apartmana gde je jelovnik daleko bolji nego u standardnim sobama. Ja sam se porodila u junu 2014. i jedan dan provala u sobama i videla sta sluze (upravo su te slike obroka), a posle toga 2 dana u apartmanu gde je hrana sasvim pristojna i takva treba da bude u celom porodilistu.
Ja ne znam sta vi ocekujete i jedete kuci, ali ovo je sasvim pristojno.
Puter,domaci pekmez,jogurt,jaja,slaninica,integralni hleb ili tostirani,kacamak,proja,ajvar,,zitarice,i sl.i naravno-vocne uzine..Ne zato sto sam razmazena,vec zato sto brinem o svom zdravlju i zdravlju bebe,dece,a i tako volim. U Cacku su slicni obroci,nevaspitane sestre i babice,koje te gledaju popreko ako ne jedes i daju komentar(iako ih ne pitas) da je hrana izvrsna i da je i doktori jedu,pa bih valjda i ja trebala (a nisam dr.) :D
Ovo je odlicna hrana.....
dorucak: parce hleba namazano margarinom ali samo po sredini.
rucak: neki vodnjikavi grasak,bez mesa naravno i jedno parce hleba.
vecera:griz u soljici za caj.
Ovo se servira u Zrenjaninskom porodilistu,zaista strasno i onda se cude kada nekoj porodilji ne krene mleko...pa od cega od takve hrane ne moze sigurno,a nisu dozvoljavali da vam poseta donese.
O kako kazete "tovarenju"nema govora i svakako da to nije dobro,ali normalni obroci se podrazumevaju kada treba da nadodje mleko,i svakako puno tecnosti.Da li ste takve obroke jeli i kod kuce jer kazete da je to sasvim dovoljno?.Molim Vas to su porodilje kojima su prosto potrebni vitamini,a ne oprostite na izrazu "splacine"koje serviraju u porodilistu.
Draga Zrenjaninka nek je sa srecom i da sve prodje dobro izdrzacete tih par dana,a posle uzivanje kod kuce sa bebcem,svako dobro Vam zelim!!!
Ja uskoro idem da se porodim... Moracu da angazujem muza da mi prokrijumcari neku kaloricniju hranu :-) s obzirom na to da je dozvoljeno uneti samo keks :-(
Od jela ti nece biti nista,i to je sasvim dovoljno za mleko ane da se tovaris.Puno tečnosti ako hoces mleko
Ovo je dobro, da znate sta se servira u Betaniji
Pozdrav :) Zanima me da li moze da se dostavlja hrana porodiljama?
ma ovo je jos i super..
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »